«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στουρνάρας: Χωρίς τις δόσεις, 50 χρόνια πίσω – Υπερψηφίστηκε το άρθρο για ΔΕΚΟ

Τι και αν σε πω προδότη εσένα και τους προκατόχους σου! Θα ξύνεις τα αρχίδια σου! 

Θα σε πω όμως βδέλυγμα! Από πότε ρε βδέλυγμα ένας λαός πρέπει να πεθάνει για να πληρωθούν πούστικα και ανύπαρκτα χρέη; Πρώτα μετρά η σωστή επιβίωση ενός λαού και αν μπορεί πληρώνει και τα χρέη του, που στην προκειμένη περίπτωση δεν θέλουν να τους ξεχρεώσουμε αλλά τσογάρετε στην χασούρα της Ελλάδος! Το να σε πω δοσίλογο σιγά μην σε θίξω,  αφού είσαι και είναι επιλογή σου! Σε λέω βδέλυγμα που είναι η ποιο βρόμικη στάμπα που θα κουβαλάς εσύ οι κληρονόμοι σου μέσα στην ιστορία! Βρε βρομερό σκουλήκι αφού ξέρεις ότι δεν τους ενδιαφέρει να τους ξεχρεώσουμε και ούτε είναι δίκαιο για τον ελληνικό λαό, διότι το χρέος είναι σκόπιμα διογκωμένο και ανύπαρκτο, αφού θέλουν διαμελισμένη την Ελλάδα, αφού γνωρίζεις ότι θέλουν τον ορυκτό και δημόσιο πλούτο και μάλιστα συμβαίνει το πρωτοφανές απίστευτο, αυτοί οι κερδοσκόποι για να το πετύχουν και να μας εκβιάζουν ποντάρουν στην καταστροφή της Ελλάδος βγάζοντας αμύθητα ποσά, και το χρέος… χρέος να παχαίνει, που με εσάς τους προδότες το πετυχαίνουν και εσείς αυτό το λέτε χρέος των σπάταλων Ελλήνων, διεφθαρμένων Ελλήνων! Γιατί ρε προδότη πουλάς ένα λαό  με τόσο φτηνές πουστιές και μάλιστα μέσα στον ιερό ναό της δημοκρατίας;
Βρε βδέλυγμα γιατί 50 χρόνια πίσω θα πηγαίναμε; Όχι για τον λαό, αλλά για τους έχοντες έτσι; Θυσία στον βωμό των εχόντων και των ολίγον ένας λαός! Γιατί 50 χρόνια πίσω και καταστροφές και συμφορές! Γιατί τρομοκρατείτε τον λαό, αφού αυτά τα δημόσια έσοδα που εισπράττει έστω και χωρίς παραγωγή φτάνουν για τις ανάγκες του λαού,  και το χρέος ας πάει πίσω όταν έχουμε!

Πατριώτες ξυπνήστε εδώ και τώρα γενική πολιτική απεργία, η μοναδική λύση!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Δραματικοί τόνοι Στουρνάρα
Δραματικοί τόνοι Στουρνάρα
Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας πριν από λίγο τη Βουλή, ανέπτυξε με αναγλυφο τρόπο την αναγκαιότητα των δόσεων. Είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων: «Θα πεινούσε κόσμος,θα ήταν καταστροφή. Σήμερα ζούμε γιατί έχουμε πάρει τις δόσεις. Χωρίς αυτές θα γύρναγαμε 50 χρόνια πίσω».
Εν τω μεταξύ, κατά πλειοψηφία υπερψηφίστηκε στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής το άρθρο 2 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, η οποία προβλέπει την κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού του Δημοσίου σε ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ και άλλες ΔΕΚΟ. Κατά ψήφισε και η ΔΗΜΑΡ, ενώ “ναι” με επιφυλάξεις ήταν η θέση του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Στουρνάρας είπε πως αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία εσόδων ανάπτυξης και μείωσης του δημοσίου χρέους, το οποίο, όπως είπε, είναι η θηλιά που μας πνίγει ως χώρα. «Πρέπει να άρουμε τις στρεβλώσεις αυτές που εμποδίζουν τις αποκρατικοποιήσεις για να έρθουν επενδύσεις και να έρθει ανάπτυξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.
Νωρίτερα, η εισηγήτρια της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξυροτήρη είχε δηλώσει ότι στις ΔΕΚΟ που διαχειρίζονται φυσικούς πόρους και αγαθά το Δημόσιο πρέπει να διατηρεί το στρατηγικό έλεγχο.
Από το ΠΑΣΟΚ, ο εισηγητής του κόμματος κ. Πάρης Κουκουλόπουλος έθεσε ως προϋπόθεση για την υπερψήφιση των αποκρατικοποιήσεων να γίνονται μία μία και η Βουλή να ενημερώνεται τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της κάθε διαδικασίας.
Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για τρικομματικό συνεταιρισμό, ο οποίος κάνει τραγικά πράγματα καταργώντας κάθε έννοια νομιμότητας.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>