«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί πάλι εκλογές; Τι θα κερδίσουμε σαν λαός, τίποτα απολύτως!

Τους ψήφισες όλους αυτούς τους απατεώνες! Για ψάξου να δεις τι κέρδισες και τι έχασες.

Απλά θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει το παντελόνι του αλλιώς!

 Με αυτή την διαμόρφωση που έχει η βουλή, με αυτά τα κόμματα που μυρίζουν σαπίλα τι θα κερδίσει ο λαός; Τίποτα απλά θα είναι ένα ακριβό γκάλοπ τι κέρδισαν και τι έχασαν και ποιοι!
Ας έρθουμε στην εντυπωσιακή δήλωση ότι δεν θα ψηφιστούν τα μέτρα, είναι ψέμα!
Αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν έχει την δυνατότητα να παίξει υπεύθυνη πολιτική υπέρ του λαού γιατί τα συμφέροντα ξένα και ντόπια είναι σε όλα τα υπάρχων κόμματα αλλού φανερά και αλλού κρυφά!
Ο Σαμαράς διέγραψε τον βουλευτή για εντυπωσιασμό με πολλά μηνύματα πρώτα προς τους δικούς του, κοιτάτε φοράτε λερωμένες κυλόττες, για αυτό μην το παίζετε πατριώτες για θα βγάλω τις απάτες σας στην φόρα! Αυτή είναι σήμερα η βουλή των 300! Όλοι είναι προδοτικά λερωμένοι και παράνομα οικονομημένοι, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει κάθε δυνατότητα αντίδρασης!
ΑΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ με αυτό το πολιτικό σύστημα είναι μια  επικίνδυνη κοροϊδία.
Άρα η λύση είναι μια και μοναδική, να εμπεδώσει ο ελληνικός λαός ότι ο μοναδικός αγώνας που θα πρέπει να δώσει με επιτυχία βρίσκετε εκτός κομμάτων και εκτός της σημερινής βουλής.
Βασική προϋπόθεση είναι να μην ξανά φάει ο λαός τα διάφορα ξεροκόμματα που του πετάνε που είναι καμουφλαρισμένες πέτρες βαμμένες να μοιάζουν με ψωμί.
Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από την γενική πολιτική απεργία, αυτό πρέπει να οργανώσει μέσα του και γύρο του με αυτούς που το πιστεύουν.
Οι πρώτες σωστές αντιδράσεις του λαού όταν εξαγγείλουν οι εργατοπατέρες, εργατοπροδότες απεργία να μην απεργήσει κανένας.
Φτάνει το στειλιάρι και τα δακρυγόνα που έχει φάει ο λαός, αυτό θα είναι το καλύτερο μήνυμα του λαού ότι κάτι άλλαξε μέσα του και θα αλλάξει μορφή αγώνα βάση με τις δικές του επιλογές!
Πρέπει ο λαός να δείξει έμπρακτα τα δόντια του με σωφροσύνη ότι αποφάσισε να είναι πραγματικά αυτός ο κυρίαρχος των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.
Ο λαός αυτό μπορεί να το επιτύχει με μερικά απλά βήματα αρκεί να το θέλει.
Πρώτον δεν συναναστρέφεται με πολιτικούς, δεν συμμετέχει σε πολιτικές εκδηλώσεις με κομματικό χαρακτήρα.
Δεύτερον οργανώνετε γύρο από κινήματα που έχουν δηλώσει απερίφραστα, ότι δέχονται να ενωθούν όλα τα κινήματα κάτω από μια επιτροπή αγώνα για την ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος, που δεν ανακατώνουν σε αυτόν τον αγώνα Χριστιανο- αρχαιοελληνικές κορώνες , αλλά μόνο κοινωνική αξίωση, δημοκρατικές αξιώσεις, ο άνθρωπος για τον άνθρωπο.
Τρίτων να ξεκλειδώσουν αυτοί που έχουν κλειδωμένο το μυαλό τους λέγοντας ότι εμένα δεν με αγγίζει έχω κάνει τα κουμάντα μου, γιατί αυτό η νέα τάξη το έχει υπόψη της και τον έχει για εργαλείο να ξεπαστρέψει ένα μέρος του λαού και αμέσως μετά θα είναι η σειρά του με ορίζοντα το πολύ ένα χρόνο!
Τέταρτων η μόνη κουβέντα να είναι πώς θα ενωθούμε με τον γείτονα, τον συνάδελφο, τον μικρό επαγγελματία σε ένα κοινό αγώνα νίκης που είναι η…

Γενική πολιτική απεργία!

Οργανοσου σε κινήματα που μιλούν για σύμπραξη μεταξύ τους, σε ένα κινώ αγώνα με μόνη εξαγγελία…

Γενική πολιτική απεργία!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>