«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Τρελός και η τρέλα του

Ήθελααα Να είχα και ένα και δυου και τρία και τέσσερα παιδιάαα!

«Μωρή Φρόσωωω,  που είσαι μωρή δεν ακούς που σε φωνάζου; Έλα μωρή Φρόσωμ να κάνουμε κανένα παιδί, να αυξηθούν οι Έλληνες μωρηηηή. Μας πήραν φαλάγγι οι αλλουδαποί  Φρόσωμ.»

«Ασεμ Μήτσουμ  αυτούνα τα λες γιατί έχεις εξάψεις, αλλά ηγού δεν έχου.»

«Έλα  Φρόσωμ και θα σε πάω και βόλτα μωρή στουν πατέρας σου και ας υπουφέρω όταν τουν βλέπω.»

«Ασεμ Μήτσο σου λέω πουνάω πουλύ.»

 «Τι λες μωρή Φρόσωμ  που πουνάς, ακόμα πουνάς;;;  Αφού έχεις γίνει σαν τον κουβά του νερού μωρή Φρόσω!»

«Άντε να χαθείς Μήτσουμ σου λέου πουνάω.»

«Τι κάνεις μωρή Φρόσω κλαίς; Άμα είν έτσ δεν θα σε πηδήξου  θα παίξουμε μόνο!»

«Μήτσουμ δεν κλαίω για φτούνο, αλλά για την Μακεδονία μας Μήτσουμ που το παιδί μας θα θέλει διαβατήριο να πάει στον πατέρα μου στην Μακεδονία!»

 «Για αυτό σου λέω Φρόσωμ έλα να κάνουμ και άλλα παιδιά να φιλάν τα σύνορα.»

«Τι λες Μήτσουμ δεν άκουσες ότι τώρα η κατοχική κυβέρνηση κατά διαταγή λιένε? Της τρόικας θα φορολογούνται τα παιδιά που θα κάνουμ.»

«Έλα μωρή Φρόσωμ να σε πηδήξου και μετά θα πηδήξου και την τρόικα και μετά και τον Σαμαρά και μετά και τον Βενιζέλου και μετά και τον Κουβέλου.»

«Όχι Μήτσουμ όχι Μήτσουμ πήδα ημένα όσο θέλεις,  μην πηδήξεις άντρες είναι κακού!»

«Τι λες Φρόσωμ ποιος σου είπε μωρή ότι είναι άντρες; Δεν βλέπεις που είναι συνέχεια σκυφτοί  όπου και να πάν; Πάν’ στην τρόικα σκύβουν, πάν’ στην Αμερική σκύβουν, Πάν’ σε ούλους τους νταβατσήδες και σκύβουν, τα παντελόνια μωρή Φρόσω τα φουράν από συνήθειας, απου μέσα φουράν κυλόττες!»

«Αι στο διάολου οι βρομιάρηδες, άμαν’ είναι έτσι Μήτσουμ πήδα τους, στου επιτρέπου!»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>