«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ΝΑΤΟ έτοιμο για μαζική επίθεση κατά της Ρωσίας;!

Διαρροή τηλεγραφήματος (από το γνωστό WikiLeaks) του State Department, το οποίο φέρει την υπογραφή της Αμερικανίδας YΠΕΞ Χίλαρι Κίντον, έχει φέρει διπλωματική ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Σύμφωνα με το ντοκουμέντο, το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι έτοιμο για μαζική επίθεση στην Ρωσία. Aυτό υποστηρίζεται σε ανάρτηση από το τμήμα ειδήσεων του ”Defencenet”, όπου αναγράφεται πως το τηλεγράφημα διέρρευσε στην βρετανική εφημερίδα ”The Guardian”.

Σε περίπτωση εμπλοκής της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ, οι δυτικές στρατιωτικές δυνάμεις θα εξορμήσουν προς το εσωτερικό της Ρωσίας σε ένα είδος ”Blitzkrieg”, με βασικούς άξονες:

-Από τις βαλτικές δημοκρατίες (Λιθουανία κτλ) προς τα νότια.

-Από την Πολωνία προς τα ανατολικά.

Σύμφωνα με το σχέδιο, προβλέπεται η έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων από εννέα μεγάλες στρατιωτικές βάσεις, από τις οποίες θα εξορμήσουν στρατεύματα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία και την Πολωνία. Σύμφωνα με την ”Guardian”, το σχέδιο επίθεσης περιλαμβάνει λιμάνια της Γερμανίας και της Πολωνίας, που θα χρησιμοποιηθούν από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία, που θα αναλάβουν το κύριο βάρος της ναυτικής αντιπαράθεσης.

Στόχος είναι η συντριβή στο πεδίο της μάχης της Ρωσίας και των μεγαλύτερων σχηματισμών του ρωσικού στρατού, αλλά δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν το ρωσικό πυρηνικό οπλοστάσιο.

Σε ένα από τα τηλεγραφήματα που φέρουν την υπογραφή της ίδιας της Χίλαρι Κλίντον, τονίζεται ότι: “Πρέπει να τηρηθεί αυστηρή και απόλυτη εχεμύθεια. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτό το σχέδιο δεν θα πρέπει να συζητηθεί δημόσια. Έχει χαρακτηριστεί ως το πλέον απόρρητο σχέδιο του ΝΑΤΟ. Οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση για σχέδια έκτακτης ανάγκης, θα μπορούσε να υπονομεύσει την στρατιωτική αξία τους, και αυτό αποδυναμώνει όλους τους συμμάχους μας.”

Η Μόσχα φέρεται να έχει ήδη αντιδράσει, και μέλη της ρωσικής κυβέρνησης διαμαρτυρήθηκαν εδώ και καιρό για το σχέδιο αυτό. “Θα περιμένουμε να λάβουμε εγγυήσεις ότι τα σχέδια αυτά θα ακυρωθούν και ότι το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί τη Ρωσία εχθρική χώρα”, δήλωσε ο Ρώσος απεσταλμένος στο ΝΑΤΟ κατά την συνεδρίαση που είχε πραγματοποιηθεί στη Λισσαβόνα.

Άλλες ρωσικές πηγές αναρωτιούνται: “Εναντίον ποιού θα μπορούσε να στοχεύει αυτό το σχέδιο; Εναντίον της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Γροιλανδίας, ή της Ισλανδίας; Εναντίον μήπως των πολικών αρκούδων; Ή μήπως εναντίον εναντίον της  Ρωσίας;”

Σύμφωνα πάντα με το ”Defencenet”, το αποκαλυφθέν σχέδιο επιβεβαιώνει τους φόβους της Μόσχας ότι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ σπρώχνουν σε μία σύρραξη με τη Ρωσία. Θεωρώντας πως αν επικρατήσουν, εν συνεχεία θα επανακαθορίσουν τους κανόνες του παγκόσμιου γεωπολιτικού και οικονομικού παιχνιδιού, βάσει των δικών τους και μόνο συμφερόντων.

Πηγή

http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το ΝΑΤΟ έτοιμο για μαζική επίθεση κατά της Ρωσίας;!

  • αποψη μου >>>επιτηδες και δηθεν διαρροη για να φρεναρουν τους ρωσους…
    ειναι κινηση τακτικης…
    στηνεται σε μια σκακιερα ενα βρωμικο παιχνιδι και ο καθενας κινει τα πιονια οπως ξερει γισ το συμφερον του

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>