«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το δούλεμα των λαών καλά κρατεί!

Αλήθεια αυτό είναι ανθρώπινο έργο; Και αν ναι,  γιατί ο πανάγαθος το επιτρέπει;;;

Ρωσία, Αμερική, Αγγλία, Γαλλία,  Ιταλία, Αυστραλία, Καναδάς, Όλη η Ευρώπη, Ανατολικό μπλοκ, δυτικό μπλοκ, όλοι χριστιανοί, με παραλλαγές για στάχτες  στα μάτια των λαών, προτεστάντες, καθολικοί, παλαιοημερολογίτες, μασόνοι, τέκτονες, σταυροφόροι, Εβραίοι, και πάει λέγοντας! Όλοι αυτοί σκοτώνουν, ξεκληρίζουν, ολόκληρους λαούς υπό το βλέμμα και τις ευλογίες του πανάγαθου θεού και με το σταυρό στο χέρι! Και τα περισσότερα δίποδα ζώα εκτελούν εντολές ενός ανύπαρκτου θεού σαν αόμματοι, σαν πρόβατα στην σφαγή, λες και δεν διακρίνονται από σκέψη, κρίση, έρευνα, απάντηση! Το έχουν αντικαταστήσει για τα ζώα πίστευε που σε σφάζουν και μη ερεύνα! Βέβαια βολεύτηκαν με αυτόν τον θεό γιατί εξυπηρετεί μόνο άνομα συμφέροντα! Δουλεύουν τα εργοστάσια όπλων, έχουν δούλους, οι χαφιέδες του συστήματος παπάδες, κεριά λιβάνια κάσες νεκροταφεία, γιορτές τούρτες μπιχλιμπίδια δώρων, ζαχαροπλαστεία! Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με έναν θεό μπακαλόγατο, τραπεζίτη, δανειστή τοκογλύφο, όλοι οι παραπάνω είναι χριστιανοί και μπορούν προς χάρη του εμπορίου και του κέρδους να αλληλοσκοτώνονται για να παράγουν οπαδούς και όσοι δεν θέλουν τους αφορίζουμε και τους στέλνουμε στην κόλαση! Ποια κόλαση αφού  αυτός ο θεός ευλογεί την κόλαση στην γη!

Τελικά επειδή εγώ είμαι άπιστος κατά άλλους, μήπως μπορούν αυτοί οι πιστοί να μου δείξουν κανένα πρωτότυπο χειρόγραφο με εντολές του θεού τους;;;

Έχω πει επανειλημμένος ότι θεός είναι ο κάθε άνθρωπος και ταυτόχρονα και ο διάολος, στον ίδιο τον θεό άνθρωπο εναπομένει να επιλέξει τον ρόλο του μέσα στο σύμπαν που ανήκουμε. Το να βοηθάς τον διπλανό σου δεν χρειάζεται να στο πει κανένας θεός, το να αγαπάς τον χώρο που ζεις και αναπνέεις δεν χρειάζεται να στο πει κανένας θεός. Ο άνθρωπος θεός και διάολος μπορεί να ξεχωρίσει τις επιθυμίες του. Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να διορθωθούν σε μια μέρα ούτε σε δεκάδες χρόνια. Χρειάζεται να αναγάγουν όλοι οι λαοί την φιλοσοφία, την παιδία, την προστασία του περιβάλλοντος και την επιστήμη στις υπηρεσίες του ανθρώπου χωρίς κέρδος, αλλά για την βελτίωση του ανθρώπινου είδους παρέα με ότι βρίσκετε γύρο του, ζώα πουλιά,  δέντρα.  Ψάρια, , θάλασσα,  βουνά!

Ο άνθρωπος είναι ο θεός! Παράδειγμα εγώ μπορώ να σφάξω έναν συνάνθρωπο μου αθώο και να καταφέρω να αποφύγω την τιμωρία, ο Πανάγαθος θεός που τα βλέπει όλα γιατί με συχώρα και δεν με τιμωρεί ακαριαία; Μας λένε όπου τους συμφέρει, ότι ο θεός μας έδωσε μυαλό να τα ρυθμίζουμε αυτά! Και τότε ποιος ο ρόλος του πέρα από τα εγκληματικά παραμάγαζα που παράγει η κάθε θρησκεία;

Αλήθεια ποιος θεός αν υπάρχει ανέχεται να υπάρχουν άνθρωποι που αποφασίζουν να πεθάνουν αθώα παιδιά ανήμποροι γέροι, ανάπηροι άνθρωποι;

 Ποιος θεός δέχεται να τιμωρούνται πλάσματα αθώα όπως είναι τα παιδιά κατά εκατομμύρια σε θάνατο;

Σε ότι με αφορά εγώ μπορεί να είμαι αμαρτωλός το παιδί μου βρέφος γιατί καταδικάζετε σε θάνατο χωρίς φαί και φάρμακα;

Και αυτό το σάπιο που έχουν βάλει στο μυαλό των ανθρώπων ότι τιμωρούνται κατά  την εντολή ενός φιλεύσπλαχνου θεού που λέει αμαρτία γονέων παιδεύουσι τέκνα είναι πρόστυχο και μάλιστα θεϊκό να τιμωρούν αθώα πλάσματα με εντολή θεού.

Είμαστε ανώτερα όντα,  που όπως λένε εξελισσόμαστε, που το είδατε;

Το έτος 2012 επικρατεί ότι και τον μεσαίωνα με παραλλαγές, τότε έκαιγαν τους ανθρώπους που έλεγαν ελεύθερα τη γνώμη τους με τον σταυρό στο χέρι ενωνόματι του θεού!

Σήμερα διώκεσαι με άπειρους τρόπους γιατί ψάχνεις και λες ελεύθερα την γνώμη σου!

Στρίβει το μυαλό μου όταν επικαλούνται  και επιστρατεύονται επιστήμονες για να τρομοκρατήσουν τον λαό ότι ναι δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά από μόνα τους , κάπου υπάρχει ο θεός  το αισθανόμαστε!

Και η τρομοκράτηση του λαού καλά κρατεί, διαφορετικά θα πρέπει να  είμαστε όλοι ίδιοι με τα ίδια αγαθά και τις ίδιες απολαβές!

Θα ήθελα κάποιος δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του να ρωτήσει αυτούς τους μορφωμένους, ο θεός μας έφτιαξε;

Και  αν μας έφτιαξε μας έκανε καλά πλάσματα η κακά; Αν λοιπόν έχει αυτή τη δύναμη γιατί δεν μας έφτιαξε μόνο με καλοσύνη; Ποιος ο λόγος της ύπαρξης του διαβόλου και της κακίας;

Να ρωτήσουν πως σαν ανώτερα όντα αποδέχονται μέσα από τα ευαγγέλια και τις γραφές ένα και μόνο έκτρωμα  για τον μορφωμένο και σύγχρονο άνθρωπο, την λέξη αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνων; Υπάρχει τίποτα ποιο εγκληματικό στην ανθρωπότητα που μπορεί να λέγετε με απόφαση του υποτιθέμενου θεού!

Δεν θέλω ποτές να θίξω τους πιστούς αναγνώστες μου και όλους τους πιστούς όπου και να πιστεύουν, όμως δεν μπορώ σαν άνθρωπος και ανώτερο ον να με υποβιβάζουν νοητικά σε αυτό το πρόστυχο επίπεδο!

Ξέρετε γιατί φοβίζουν οι αρχαίοι Έλληνες πρόγονοί μας; Γιατί οι αρχαίοι φιλόσοφοι είχαν βρει τον  καλό θεό στον ίδιο τον άνθρωπο‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το δούλεμα των λαών καλά κρατεί!

 • dimitris

  Κωνσταντίνε καλησπέρα. Αυτό που μου άρεσε σε αυτό σου το άρθρο είναι το ότι δεν αναφέρθηκες στον ΟΡΘΟΔΟΞΟ.
  Αυτοί είμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, δηλαδή έχουμε την ορθή δόξα έχουμε το
  Πίστευε και μη, ΕΡΕΥΝΑ.
  Γι αυτό το λόγο ο Έλληνας είναι διαφορετικός.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>