«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Μη μου τους …Τούρκους τάραττε».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ δίνοντας την τελευταία, από πλευράς του, απάντηση στη νέα ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της Επιστημονικής Επιτροπής για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο με την ευκαιρία της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μυτιλήνης, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι ανησυχίες μου και οι ενστάσεις μου, οι οποίες διατυπώθηκαν στις δύο προγενέστερες ανακοινώσεις μου, είχαν πάνω απ’ όλα μία ευπρέπεια και φυσικά δεν περιείχαν ούτε έναν χαρακτηρισμό προσπάθειας μείωσης της προσωπικότητας εκείνων στους οποίους αναφερόμουν.

Απεναντίας, τόνιζα ότι «σέβομαι απολύτως την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση και ότι προσωπικά δεν έχω και δεν θα μπορούσα να έχω, λόγω της και της δημοσιογραφικής ιδιότητας, την παραμικρή αντίρρηση για την όποια ιστορική έρευνα», θέσεις μου τις οποίες επιμελώς η Επιστημονική Επιτροπή παρέκαμψε.

Επαναλαμβάνω ότι η μόνη ένστασή μου έχει να κάνει, (όπως επίσης τονίζω στις προηγούμενες ανακοινώσεις μου) με το χρόνο που επελέγη η συμμετοχή των Τούρκων καθηγητών, δηλαδή με την ιστορική 100η επέτειο της απελευθέρωσης της Μυτιλήνης. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Από την πολύχρονη καριέρα μου έχω μάθει ότι οι απαντήσεις με χαρακτηρισμούς που ο συντάκτης του κειμένου χρησιμοποιεί ως απαξιωτικούς, είναι αποτέλεσμα έλλειψης ψυχραιμίας είτε λόγω ενοχών είτε επειδή τον πνίγει το δίκιο. Δεν είμαι εγώ εκείνος που θα επιλέξει ποιό από τα δύο ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να συμπεριφερθώ ανάλογα, όπως προκύπτει και από το κόσμιο ύφος στα προγενέστερα κείμενά μου.

Οι πολίτες της Λέσβου είναι οι μόνοι που μπορούν να συγκρίνουν απαντήσεις και ανταπαντήσεις και επί της ουσίας να είναι και οι τελικοί κριτές, αν κάποιος έχει το άδικο ή κάποιος έχει το δίκιο και αν τελικά είναι ο Σπύρος Γαληνός και εγώ προσωπικά που «χτίζουμε κλίμα συνομωσιολογίας  και εθνικιστικού παραληρήματος ή υψώνουμε «φωνή» διχασμού και μισαλλοδοξίας».

Εύχομαι κάθε επιτυχία στα «Ελευθέρια» και στο Συνέδριο και δεν πρόκειται να επανέλθω. Αυτή είναι η τελευταία μου απάντηση-ανακοίνωση αποδεχόμενος την άποψη «Μη μου τους …Τούρκους τάραττε».

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                       ΤΗΛ. (210) 3707970

                                                                               FAX: (210) 3707976

                                                             e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>