«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο μόνος κριτής και ερευνητής της αλήθειας είναι ο αναγνώστης!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ “END” ΚΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΑ ΠΥΡΓΙΩΤΗ

*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ*

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ:

http://youtu.be/K0FVk5TNzsQ

Ο ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 15/10/2012 Βίντεο…ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ…ΑΙΣΧΟΣ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/o-art-swrras-ston-papadakh-15-10-2012-binteo-ta-skylia-kai-to-ko.html

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ:
—————-

From: Emmanuel Lambrakis
To: “m.pirgioti@gmail.com”
Sent: Monday, October 15, 2012 8:01 PM
Subject:

Ἀγαπητή μου κυρία(συγνώμην πού χρησιμοποιῶ τόν ὃρο ἀδιάκριτα) Πυργιώτη
Σήμερα στήν πρωϊνή τοῦ ᾽Αντένα ἢσασταν ἀνεπανάληπτη.
Ὂχι μόνον ἐκτελέσατε τό συμβόλαιο σας ἂλλά δώσατε ἐξετάσεις καί βαθμολογηθήκατε μέ ἂριστα γιά τήν ἀνάθεση τῆς ἐπόμενης ἀποστολῆς………
Τό πῶς χρηματοδοτεῖται τό ἳδρυμα Καραμανλῆ μᾶς εἶναι ἀπόλυτα γνωστό καί φαντάζομαι ὃτι εἶναι καί σέ ἐσᾶς…………………..
Τό πῶς θά ἀντιμετωπισθῆ σύντομα τό πρόβλημα αὐτό στήν νέα ἀληθινή Ἑλλάδα εἶναι αὐτό πού δέν ξέρετε καί θά σᾶς ειναι ἡ μεγαλύτερη ἒκπληξη…….
Ἀντιπροσωπεύετε ὃτι σαθρό καί ἀρρωστημένο παρήγαγε ποτέ αὐτή ἡ δύστυχη πατρίδα…….
Θεωρεῖτε τόν ἐαυτό σας δημοσιογράφο γιατί ἲσως ἒτσι νά γράφη ἡ ταυτότητά σας ….. Δέν πειράζει ὃλοι ἒχουμε τίς ψευδαθσθήσεις μας…….
Ἀπορῶ ἂν ἒχετε παιδιά θά θέλατε νά μεγαλώσουν σέ μιά τέτοια ἀπαξιωμένη κοινωνία πού μέ τήν συνδρομή σας φτιάχτηκε?
Ἡ παρουσία σας μόνο ντροπή καί βδελυγμία δημιουργεῖ στίς ψυχές τῶν Ἑλλήνων……
Μπορεῖ νά μήν σᾶς ἐνδιαφέρει αὐτό γιατί τό νά αἰσθάνεται κάποιος ντροπή πρϋποθέτει συνείδηση………………….
Νά ἐνθυμεῖστε πάντα ὃτι ὑπάρχουν ἀκοίμητοι φύλακες τοῦ Ἑλληνισμοῦ καί ἀπό σήμερα τούς εὐαισθητοποιήσατε εἰς τό ἒπακρον………….. Μήν τολμήσετε νά ἀπαντήσετε μέ εὐφυολογήματα καί τίς συνηθισμένες σας ἂναρθρες κραυγές ….
τό μόνο πού θά ἐπιτυχετε εἶναι νά ἐπιβαρύνετε τήν θέση σας περαιτέρω στίς ψυχές τῶν Ἑλλήνων
Ἐάν ἒχετε δόση εὐθιξίας καί πάνω ἀπό ὃλα σταγονίδια ἠθικῆς θά πρέπει νά σκεφτεῖτε πολύ, νά κάνετε τήν αὐτοκριτική σας καί νά ζητήσετε ἓνα μεγάλο συγνώμη καί συγχώρηση άπο τόν Ἑλληνικό λαὀ…..

“Οὐ δή πάτριον ἐστίν ἡγεῖσθαι τούς ἐπήλυδας τῶν αὐτοχθόνων”

Ἐάν φυσικά γνωρίζετε τήν ἓννοια τῆς Ἰσοκρατικῆς ρήσης…….

Ἐμμανουήλ Λαμπράκης Ἰατρός
Πρόεδρος END

————————————————

From: Emmanuel Lambrakis
To: “kalell@otenet.gr”
Sent: Monday, October 15, 2012 11:04 AM
Subject:

Ἀγαπητέ κε Παπαδάκη
Τό νά γεννηθῆς στήν Κρήτη δέν σημαίνει ὃτι εἶσαι καί Κρητικός……
Καταλαβαίνω ἒχετε παιδιά νά μεγαλώσετε καί νά σπουδάσετε……. ὃμως σέ ποιά Ἑλλάδα τἀ μεγαλώνετε ἒχει μεγαλύτερη σημασία ἀπό τήν περιφρούρηη τῆς θεσης σας καί τήν δυνατότητα νά ἐξασφαλίζετε τόν ἐπούσιο στούς γυιούς σας….. Τό νά παράγετε προσκυνημένους ἀπογόνους δέν σᾶς τιμᾶ ἱδιαιτέρως……………….
Εἲπαμε…. εἶναι ἀθρῶποι Κρητικοί κι᾽ἀθρῶποι ἀπό τήν Κρήτη…… ὃπως λέει ἡ μαντινιάδα….
Τόν ρόλο τῆς κας Πυργιώτη στό ἳδρυμα Καραμανλῆ ,νά τήν εἰδοποιήσετε τόν γνωρίζουμε λεπτομερῶς.
Ἐκεῖνο πού ἠ ἳδια δέν γνωρίζει εἶναι ὁ ρόλος τοῦ ἱδρύματος (πού διατάχθηκε ἀφιλοκερδῶς !!!!!!!!νά στηρίζη ) στήν παροῦσα κρίση . Ὃταν ἡ ἲδια καταλάβη πρέπει νά βρῆ ἃλλη γλῶσσα πλήν τῆς Ἑλληνικῆς γιά νά ἀπολογεῖται………….

᾽Eμμανουήλ Λαμπράκης Ἰατρός
Πρόεδρος END

—————————————————–

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΜΕΣΩ EMAIL ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ:

Κι αν είναι αλήθεια;

Ημερομηνία: 15/10/2012
Συγγραφέας: Τόνυ Δημητριάδης

Πολλοί έχουν κατηγορήσει τον κύριο Σώρρα ότι στις προθέσεις του για την εξαγορά του ελληνικού χρέους, υποκρύπτονται προσωπικά του συμφέροντα και πως δεν αγωνίζεται για την σωτηρία της Ελλάδας. Αμφισβητούν ξεδιάντροπα τα αγνά πατριωτικά του αισθήματα και τολμούν να τον διαπομπεύουν, τα μίσθαρνα όργανα των υπερασπιστών του μνημονίου, σε κάθε δημόσια παρουσία του.

Πολλές φορές επιχείρησαν να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό με ψευδείς πληροφορίες για την υπόθεση με τα 600 δις, αλλά και με προσωπικές επιθέσεις κατά του προσώπου του κυρίου Σώρρα και της οικογενείας του. Προσπαθούν να αμαυρώσουν την φήμη του με χτυπήματα κάτω από την μέση, ώστε να κατευθύνουν την κοινή γνώμη σε ένα κυνήγι μαγισσών και να αποπροσανατολίσουν από την πραγματική επιδίωξη του κυρίου Σώρρα, που δεν είναι άλλη από την σωτηρία του Έθνους!

Επειδή δεν μπορούν να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του κυρίου Σώρρα, επειδή δεν μπορούν να αποδείξουν τις κατηγορίες τους, επειδή δουλεύουν μέσα από το σύστημα για να εξυπηρετήσουν το ίδιο το σύστημα φυσικά, επειδή θέλουν να μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα για να περάσουν τις ανθελληνικές τους προπαγάνδες και να υποτάξουν τον Ελληνικό Λαό σε ένα μνημόνιο της σκλαβιάς και της καταστροφής του Ελληνισμού, προσπαθούν συνέχεια με ψεύδη και ανακρίβειες να εξευτελίζουν τον κύριο Σώρρα και τους συνεργάτες του και να χειραγωγούν τους Έλληνες!

Μια εξαιρετική είδηση όμως έρχεται, που θα ταρακουνήσει για τα καλά όλους αυτούς τους πληρωμένους συκοφάντες που υπονομεύουν την οικονομική ανεξαρτησία της Ελλάδας και απεργάζονται την εξόντωση ενός ολόκληρου λαού. Μια είδηση που θα ταράξει όλον τον βιομηχανικό κόσμο και θα χαροποιήσει όλους τους Έλληνες πατριώτες!

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, ο κύριος Σώρρας προσανατολίζεται στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας του Ντητρόιτ, προκειμένου να ιδρύσει ένα εργοστάσιο στην Πελοπόννησο, για την παραγωγή ενός πρωτοτύπου υδροκίνητου οχήματος σε συνεργασία με ομάδα επιστημόνων από το Πολυτεχνείο της Κρήτης, του πρώτου αυτοκινήτου στον κόσμο που θα κινείται βάσει αρχαιοελληνικής τεχνολογίας που έχει στην διάθεσή του ο κύριος Σώρρας, τμήμα της οποίας πούλησε στην αμερικανική κυβέρνηση!

Στα μελλοντικά του σχέδια, συγκαταλέγεται και η αγορά και διάσωση της ΕΛΒΟ και της ΕΒΟ, τις οποίες θα χρησιμοποιήσει για την παραγωγή του γνωστού σε όλους ΑΡΤΕΜΙΣ, του συστήματος που οι ανθελληνικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης κλείδωσαν καλά στα ντουλάπια για να χαθεί για πάντα η Ελλάδα!

Είναι γελασμένοι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι ο κύριος Σώρρας δεν έχει άσσους στο μανίκι του και πως δεν θα τους χρησιμοποιήσει στον πόλεμο που άνοιξαν εναντίον του!

Αναρτήθηκε από

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>