«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρέπει να αναχαιτίσουμε αυτούς που ξεδιάντροπα

Μας κλέβουν αυτό πού τους χαρίσαμε , την δημοκρατική διοίκηση ,τις διαδικασίες συμμετοχής στα κοινά με αυτό πού αναλογεί

στον καθένα με αυτό που μπορεί να προσφέρει ως οντότητα ως κύτταρο στον οργανισμό του Έθνους των Ελ-λήνων.

Το μήνυμα είναι Μόνον για Έλ-ληνες και είναι  αυτοί που ανατριχιάζουν στο άκουσμά της.

Ελ-λάς , στο χτές μας στο σήμερα , στο μετά , στην Ιστορία μας ,στην προσφορά μας , στην συνέχεια μας !!!!!

Γράφουμε Ελληνικά γίνε κοινωνός σε θέματα της απανταχού Ελλάδος , οργανώσου , έλεος πιά  αντιστάσου στην καταρράκωση

της προσωπικότητας σου, ανέλαβε την προβολή σου , τάξε σε θέσεις τις ιδέες σου.

Πρόβαλε σθεναρά αντίσταση σε αυτούς που σέ αγνοούν , υπερασπίσου χωρίς πολιτικά ιδεολογήματα και υποσχέσεις,

με αρχές με στόχους με δύναμη σε αυτοδιαχείριση , σε διαδικασίες άμεσης λειτουργίας της Δημοκρατίας ,

κινήσου με το δυναμικό που έχεις μέσα σου και όχι με αυτό που σου προσφέρουν ώς δήθεν επιτυχημένο

και δήθεν αξιόλογο.  (σπουδές στα πανεπιστήμιά τους , σπουδές που εξυπηρετούν τα γκρίζα συμφέροντα τους).

Δε θέλει φωτιά , μία σπίθα μόνον.  Διάγνωσε γρήγορα τις αιρέσεις , αποτάξου από ξένες και εισαγόμενες

Ψυχαναγκαστικές δήθεν θρησκείες , ανατολίτικες  δήθεν φιλοσοφίες , τακτικές θεραπείας της εσωτερικής δύναμης και ψυχή.

Συλλογίσου ποιοι κατοίκισαν την Γαία και ποιοι ανέδειξαν στην Χώρα του Φωτός ήτοι Ελ-λάς à Ελλάς ,τά πάντα και αργότερα

στους πάντες ανά τη Γήινη Ήπειρο.  Πρέπει να ξαναδώσουμε την κλεμμένη ζωή όχι Μόνον στην Χώρα του φωτός ,

στην οποία ανήκει και η Πόλης του φωτός , αλλά στον Άνθρωπο και στους γνήσιους κατοίκους της Ελ-λάας ήτοι Έλ-ληνες.

http://www.dimokratkipoliteia.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Πρέπει να αναχαιτίσουμε αυτούς που ξεδιάντροπα

  • Πολλά απόρρητα και υπέρ – απόρρητα έγγραφα σχετικά με UFOs έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και αυτό οφείλετε κυρίως στις θέσεις που κατείχαν άτομα κυρίως στρατιωτικοί, και οι οποίοι τόλμησαν να αποκαλύψουν την αλήθεια αηδιασμένοι από μια ολόκληρη αντισυνταγματική συνωμοσία, με την οποία βρέθηκαν αντιμέτωποι. Πολλά από αυτά τα έγγραφα τα έχουμε δει στο διαδίκτυο αλλά σχεδόν κανένα δεν έχουμε δει μεταφρασμένο. Έτσι ένα μέρος του κόσμου που μπορεί να μην γνωρίζει αγγλικά ή το επίπεδο γνώσης αγγλικών δεν είναι το απαιτούμενο για τέτοιας μορφής έγγραφα, δεν έχει πρόσβαση στις πιο σημαντικές ίσως πληροφορίες για την αποκάλυψη της αλήθειας. Σκοπός της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω είναι σταδιακά και σε βάθος χρόνου να παρουσιάσει μεταφρασμένα, όσα περισσότερα έγγραφα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του κόσμου.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>