«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του.

Μέχρι σήμερα ξέραμε μια παρθένα που γεννοβόλησε με τον κρίνο και δεν αμάρτησε!!!

Αμ δε! Εκσυγχρονίστηκαν τα πάντα και τώρα έχουμε και πολιτικές παρθένες με τον κρίνο!

Από πού να πιάσεις και που να σταματήσεις;

Και εγεννήθη ο Άγιος Σημίτης με τον κρίνο αναμάρτητος!

Και οι τρεις μάγοι  ακολουθώντας το τραπεζικό Άστρο εμφανίστηκαν  στο βρέφος, Πάγκαλος, Παπαδόπουλος,  Βάσω  Παπανδρέου, με τα 30 αργύρια σε μετοχές τα λεγόμενα σμύρνα,  και τα απόθεσαν στο βρέφος  για να εξασφαλίσουν υπουργεία,  αν και δεν είχαν άλλη επιλογή,  το άλλο βρέφος ο Άκης δεν τον φώτιζε τραπεζικό  άστρο στην κεφαλί του, γιατί τον είχαν εξαγοράσει μέσω του διαβόλου οι μαφιόζοι!

Αλλά σε αυτή την γέννα συνέβησαν περίεργα πράγματα! Κατά την ώρα της γέννας αστέρας των τραπεζιτών εφανερώθει και του είπε, εσύ είσαι ο εκλεκτός του θεού αρχή-τραπεζίτη της Goidman Sachs και σε επέλεξε να κάνεις την στρογγυλοποίηση της δραχμής‼!

Το αναμάρτητο νεογέννητο με κραυγές και κλάμα απαρηγόρητο ξέσπασε.

«Γιατί εμένα επέλεξες πανάγαθε  θεέ τραπεζίτη της Goidman Sachs να ανέβω τον σταυρό του μαρτυρίου; Όλοι οι αμαρτωλοί ειδωλολάτρες Έλληνες θα φωνάζουν σταύρωσων αυτόν τον εκλεκτό της Goidman Sachs!»

Και τότε θαύμα εγένετο, ο θεός τραπεζίτης της Goidman Sachs νεύριασε και τραβάει μια σφαλιάρα στο βρέφος και το καταράστηκε να μείνει ένα μέτρο και να γεμίσει σπυριά και να λέει πάντα ψέματα με όποιον τον διαλέγει για σύντροφο του στους αγώνες που θα δίνει στην ζωή του.

«Σε καταριέμαι τέκνον μου διότι δεν πρόλαβες να βγεις από την κοιλιά, συγγνώμη από τον κρίνο και θέλεις να με ξεπαστρέψεις κάνοντας ότι θέλεις εσύ.»

«Σε καταριέμαι να πιάνεις δραχμές και χωμάτινα ευρώ να τις κάνεις!»

«Σε καταριέμαι να προδίδεις όσους σε εμπιστέυωντε!»

«Σε καταριέμαι να κόβεις ένα σπυρί από την μούρη σου και δέκα να φυτρώνουν!»

«Σε καταριέμαι να είσαι εβραίος, χριστιανός, τέκτονας, μασόνος και να σε λένε Σημίτη – (κουλούρι) για να σε δαγκώνει όλος ο κόσμος!»

«Σε καταριέμαι να γίνεις πρωθυπουργός και να ανεβαίνεις σε σκάλα για να σε βλέπουν και να σου βάζουν με το φτυάρι κρέμα στην μούρη για να μην τρομάζεις τον κόσμο!»

«Σε καταριέμαι να είσαι πρωθυπουργός και η γυναίκα σου να κλέβει τα σουπερ μάρκετ!»

«Σε καταριέμαι όλο σου τον λαό να τον στείλεις στον γιο μου τον διάολο τον Προβόπουλο να τους δανείζει με αντίτιμο την ζωή τους!»

«Σε καταριέμαι το δαχτυλίδι που φοράς να το φορέσεις στον μεγαλύτερο εχθρό σου, από Παπανδρέου να το πάρεις, σε Παπανδρέου να το δώσεις!»

«Ο επόμενος άγιος με κρίνο θα είναι ο άγιος Καραμανλής, μετά ο άγιος Παπανδρέου, μετά ο άγιος Παπαδήμος και τέλος Η αγία τριάδα το ομοούσιων,  Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης‼!»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>