«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλομελέτα και έρχεται.

Τα σχολεία στο Τέξας τιμωρούν τους μαθητές που αρνούνται να φοράνε πάνω τους το μικροτσίπ!

Οπως γνωρίζουμε, μια σχολική περιοχή στο Τέξας φέτος,ανακοίνωσε ότι θα απαιτούν από τους σπουδαστές να φορούν μικροτσίπ ενσωματωμένες-ταυτότητες ανά πάσα στιγμή.

Τώρα, οι φοιτητές που αρνούνται να παρακολουθούνται λένε ότι αισθάνονται τον αντίκτυπο.

Από την 1η Οκτωβρίου, οι μαθητές στο John Jay Γυμνάσιο και Anson Jones Middle School στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν “υποχρεωτικά”στην τάξη με ταυτότητες εξοπλισμένες με αναγνώριση ραδιοσυχνότητας (RFID) τσιπ για να παρακολουθείται η τοποθεσία του κάθε μαθητή. Οι εκπαιδευτικοί επιμένουν ότι η προσπάθεια αυτή στο Τέξας γίνεται για να ανακοπεί το ανεξέλεγκτο σκασιαρχείο. Αν το πρόγραμμα κριθεί επιτυχής, τα τσιπ RFID θα έρθουν σύντομα σε 112 σχολεία, και θα επηρεάσουν περίπου 100.000 μαθητές.

Οι φοιτητές αρνούνται να περπατήσουν στις αίθουσες του σχολείου με την κάρτα στην τσέπη τους ή γύρω από το λαιμό τους, και ισχυρίζονται ότι “βασανίζονται” από τους εκπαιδευτές, και αποκλείονται από τη συμμετοχή τους σε ορισμένες λειτουργίες του σχολείου. Κάποιοι επίσης είπαν ότι στράφηκαν μακριά από τους κοινόχρηστους χώρους, όπως καφετέριες και βιβλιοθήκες.

Η Andrea Hernandez, μια δευτεροετής στο Γυμνάσιο, είπε ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν αγνοήσει τις εκκλήσεις της για σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής, και της είπαν ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές του σχολείου, αν αρνείται να συμμορφωθεί με το πρόγραμμα παρακολούθησης.

Η Hernandez, δήλωσε σε μια συνέντευξή, ότι υποβάλλοντας τον εαυτό της σε συνεχή παρακολούθηση μέσω ενός τσιπ RFID είναι ακριβώς όπως το μαρκάρισμα με το “χάραγμα του θηρίου” – απο την αναφορά στην αποκάλυψη της Βίβλου.

Η απάντηση του σχολείου, όμως, ήταν ότι απειλήθηκε με το να μην της επιτραπεί να ψηφίσει, για την ανυπακοή του κανόνα της φοιτητικής ταυτότητας.

“Δεν θα επιτραπεί να ψηφίσω γιατί δεν είχα την κατάλληλη ταυτότητα των ψηφοφόρων.
“Είχα την παλιά ταυτότητα σπουδαστή που αρχικά μας είπαν, και ότι θα ήταν καλό για το σύνολο των τεσσάρων ετών που ήμασταν στο σχολείο, ότι χρειάζεται τη νέα ID με το τσιπ.”

Μετά την άρνηση της Hernandez να φορέσει ένα τσιπ RFID, ανέφερε ότι ο αναπληρωτής Έφορος Ray Galindo εξέδωσε μια δήλωση στους γονείς του κοριτσιού: «Ζητάμε απλά απο την κόρη σας να φορέσει ένα αναγνωριστικό σήμα όπως και σε κάθε άλλο μαθητή στην πανεπιστημιούπολη.”Αν παραιτηθεί από την παρακολούθηση , οι επιπτώσεις θα είναι πιο σκληρές από ό, τι ακριβώς την ανάκληση δικαιωμάτων ψήφου για τους διαγωνισμούς.

“Σας καλώ να αποδεχθεί αυτή τη λύση, έτσι ώστε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του παιδιού σας να μην επηρεαστεί. Όπως συζητήσαμε, θα υπάρξουν συνέπειες για την άρνηση να φορέσει ένα δελτίο ταυτότητας καθώς θα αρχίζουμε να το προωθούμε με την πλήρη εφαρμογή », έγραψε ο Galindo.
Ο πατέρας του κοριτσιού, Steve Hernandez, είπε ότι το σχολείο ήταν κάπως πρόθυμο να συνεργαστεί με την κόρη του, αλλά είπε ότι η οικογένεια είναι απρόθυμη «να συμφωνήσει να σταματήσει το πρόγραμμα» και το επικυρώνει δημόσια.

“Του είπα ότι αυτό ήταν απαράδεκτο, η κόρη μου και εγώ δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τα συνταγματικά δικαιώματα μας, να μιλήσουμε ενάντια σε ένα πρόγραμμα που πιστεύουμε ότι είναι λάθος,” απάντησε ο κ. Hernandez.

Η Kirsten Bokenkamp της οργάνωσης ACLU δήλωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι αναμένεται να προκαλέσει την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να χρησιμοποιήσει το σύστημα παρακολούθησης, όμως το σχολείο προχώρησε με το πρόγραμμα απτόητο.

Ο Steve Hernandez είπε ότι πλησίασε την ACLU που αντιπροσωπεύει την περίπτωση της κόρης του, αλλά η Rebecca Robertson από ένα τοπικό υποκατάστημα της οργάνωσης, δήλωσε ότι, «η ACLU του Τέξας δεν θα είναι σε θέση να αντιπροσωπεύουν εσάς ή την κόρη σας σε αυτό το θέμα», λέει οτι η περίπτωση δεν πληρούσε τα κριτήρια της ομάδας.

Η Ανεξάρτητη σχολική περιοχή αναμένει να εισπράξει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια ως κρατική χρηματοδότηση με το πρόγραμμα RFID

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>