«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Toυς πληρώνουμε για να μας γαμάνε! Ημερήσια αποζημίωση 1.500 ευρώ ζητούν οι υπάλληλοι της Task Force του “νταβατζή” ΡΑΪΧενμπαχ

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Ανέβασα αυτό το θέμα μόνο για την φωτογραφία. Αλήθεια πατριώτες αυτόν τον πολιτισμό προστατεύετε,  εκεί πίσω στα σκαλια έχουν το σπίτι τους δυο νέοι με ένα τρυφερό πλασματάκι στην αγκαλιά τους ; Αλήθεια γνωρίζετε ότι αύριο θα είναι τα δικά σας παιδιά και εγγόνια σε ένα τέτοιο σπίτι; Τόσο πολύ σας έχει ξεπλύνει τον εγκέφαλο η πλεονεξία και η δειλία; Ειρηνικά μπορούμε να διώξουμε τα πολιτικά σκατά και αδιαφορείτε λέτε και σας έχουν κάνει λοβοτομή απανθρωπιάς!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ 92 €

Ημερήσια αποζημίωση που φθάνει μέχρι και τα 1.500 ευρώ φαίνεται να ζητά η Τask Force του Χορστ Ράιχενμπαχ, για τους υπαλλήλους της, τη στιγμή που το ποσό που προβλέπει ο Δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας ανέρχεται στα 92 ευρώ. 

Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η…εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι εκπρόσωποι της κοινοτικής βοήθειας που έρχονται στη χώρα προκειμένου να παράσχουν τεχνική βοήθεια για την αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης φέρεται να ζήτησαν ημερήσια αποζημίωση για τις υπηρεσίες τους στις ομάδες εργασίας που έχουν ενταχθεί από 800 έως 1.500 ευρώ ανάλογα με το βαθμό του κάθε υπαλλήλου.

Την πληροφορία αυτή μάλιστα, όπως αναφέρεται στα «Παραπολιτικά» επιβεβαιώνει ο αρμόδιος υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μανούσος Βολοδούκης, ο οποίος υποστηρίζει, ωστόσο, ότι από την ελληνική πλευρά από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει θέμα πληρωμής τους, πέρα από αυτό που προβλέπει ο Δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ακολούθησε τα όσα προβλέπει ο κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων, αποζημιώνοντάς τους με 92 ευρώ την ημέρα, για όσο καιρό απασχολούνται στην Ελλάδα.

Από iefimerida, μοντάζ Γρέκι

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>