«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατρίδα μου είσαι ανάδελφη και πάνε να σε κάνουν διεθνή πόρνη!!!

Η ελληνική Μαφία που κλείνει  διεθνή συμβόλαια θανάτου των Ελλήνων και της Ελλάδος έχει όνομα! 

Ελληνική κυβέρνηση! Και όλοι οι παρακάτω στην φωτογραφία!

Τα νέα αφεντικά της Μαφίας σήμερα είναι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης!

Αγαπητέ κύριε Ιωάννη Μιχελογιαννάκη. Ξέχασες πολλά να απαριθμήσεις δεν ξέρω αν σκόπιμα το έκανες;

Γιατί πολλοί μέσα από την βουλή εθνο-προδοτες μας λένε αλήθειες διαμαρτυρόμενοι και ψηφίζουν αβλεπεί αυτά που κατηγόρησαν!

Μέσα στην επιστολή απαριθμεί της “11 αλήθειες” τις οποίες -όπως αναφέρει- πρέπει να πληροφορηθεί ο κόσμος. Όχι έχει πολλές ακόμα.

1. A.O.Z. δεν υπάρχει σε ακατοίκητο νησί, δεν είναι λοιπόν θέμα εξοικονόμησης πόρων αλλά θέμα εκμετάλλευσης φυσικού πλούτου.

2. Η ελάττωση του τζίρου των πολυεθνικών εταιριών έφερε τα ληγμένα και όχι η εξυπηρέτηση του διατροφικού.

3. Τα 72 προαπαιτούμενα επίτηδες δεν τα εφάρμοσαν για να τα εφαρμόσουν με άλλους όρους και μάλιστα τα αύξησαν σε 89.

4. Η καθυστέρηση στις λίστες έγινε για να φύγουν τα χρήματα και να μην ελέγχονται τώρα.

5. Το ίδιο έγινε και στην περίπτωση των off shore εταιριών.

6. Τον έλεγχο του παρά-εμπορίου, όπως για παράδειγμα, τη μη λειτουργία οργάνου ελέγχου καθαρότητας ποτών, την οποία καθυστερούσαν μέχρι να βάλουν στο χέρι το απλό κρασί και την ρακί και τώρα θα εφαρμόσουν τους όποιους ελέγχους.

7. Τον έλεγχο στα κότερα τον σταμάτησαν μέχρι να αλλάξουν το νόμο ιδιοκτησίας και φορολογίας.

8. Το ίδιο  «κόλπο» έκαναν και για τα καζίνο

9. Τις ακτίνες Χ τις ενοχοποίησαν για να κερδίσουν χρόνο, ενώ εισέπρατταν ¨τρελά¨ λεφτά, έως ότου αλλάξει ο νόμος φορολογίας εισαγωγών – εξαγωγών, ενώ συγχρόνως περνούσε από τα λιμάνια μεγάλος αριθμός μεταναστών με ανταλλάγματα.

10. Για τα πρωτότυπα φάρμακα, εξαντλούσαν το χρόνο νόμου πατέντας για περίεργες συναλλαγές με πολυεθνικές.

11. Η προσπάθεια τα 550 εκατ. να μην τα δώσουν οι τράπεζες αλλά να περικοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις ήταν η αρχή του γκρίζου τραπεζικού συστήματος προσοχή να μην πληρώσουμε την επιμήκυνση με 30 δις.

12. Έδιωξαν τους υπάλληλους του ΙΚΑ να μείνουν άνεργες χιλιάδες οικογένειες στον δρόμο, για να οικονομήσουν οι τηλεφωνικές εταιρίες! Οι υπάλληλοι αυτοί εξυπηρετούσαν την τρίτη ηλικία πρωτίστως, άρα πρέπει να πεθάνουν και οι υπάλληλοι που δεν φταίνε τίποτα και ο λαός!

13. Κατακρεούργησαν, αφάνισαν απαγόρεψαν οτιδήποτε εθνικό, παιδεία, πολιτισμό,  αρχαιολογία, δημοκρατία βιάζοντας το σύνταγμα, ισότητα, ισονομία, στρατό, αστυνομία , δικαιοσύνη!

14. Κάνανε τον Έλληνα ζητιάνο, επαίτη, δούλο, μέσα στην ίδια του την πατρίδα! Πήραν το αίμα του το κάνανε ευρώ και τα στείλανε στο εξωτερικό να μην αποδεικνύετε η προδοσία, μαζεύουν το αίμα του ελληνικού λαού και το μοιράζουν στους εχθρούς, νταβατζήδες, κερδοσκόπους, και σε όλες τις φυλές της γης! Ισλάμ, αλβανούς, Αφγανούς, Πακιστανούς, Ινδούς, Κινέζους, Βουλγάρους, Αφρικανούς! λαθρομετανάστες δολοφόνους των Ελλήνων!

                                 15. Εχουμε συνδικαλιστές απατεώνες, πολιτικούς προδότες, στρατιωτικούς ρόμπες, δικαιοσύνη πουτάνα, πάει με όποιον δίνει τα ποιο πολλά, πνευματικούς με οξεία εγκεφαλοπάθεια, επιστήμονες πατριώτες σε όλη τη γη για την τσέπη τους, και ένα λαό που συγχωρεί τους παραπάνω κατά εντολή της ορθόδοξης εκκλησίας, ξεχνώντας προδοτικά ότι πρώτα είναι Έλληνες‼‼ Πώς να μην κατέβουν οι λύκοι στην πόλη;

16. Η εντολή των νταβατζήδων στους προδότες εθνοπατέρες, εδώ και τώρα εκτελέστε ότι καλό παράγει ελληνικά ή πουλήστε τα, διαλύοντας τους μικρό-βιοτέχνες και την  Ελληνική βιομηχανία!

Μεγάλες αλήθειες!

1. Στην αρχή τις χλευάζουν.

2. Μετά γίνονται επικίνδυνες.

3. Στο τέλος γίνονται αποδεκτές.

4. Και μετά έχεις διεθνή ταυτότητα δούλου!

Αυτά δεν είναι απλά αλήθειες, είναι εν ψυχρώ πυροβολισμοί, και μάλιστα στο μέτωπο.

Ωσαννά! Ωσαννά!

Τα δίποδα ζώα του βασιλείου σου σε προσκυνούν και σε εκλιπαρούν ρίξε το μάνα εξ ουρανού‼!

Και εμείς τα ζώα συγχωρούμε τους βασανιστές μας, βιαστές μας, δολοφόνους μας‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>