«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Δάσκαλος της οργισμένης Ελλάδας!…

Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι, εφ’ οις δει, ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι’αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης.

Τι είδαμε τις προάλλες στο Τ.V.  ; ;

http://anti-ntp.net/wp-content/uploads/2012/10/%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%82.jpg

Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες.   Και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων.

Ποιές χώρες σήμερα ποδοπατούνται, λεηλατούνται και διώκονται; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ιρλανδία.

Η Ισπανία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο Φράνκο είχε χρησιμοποιήσει τα γερμανικά «στούκας», για να καταστρέψει την «Γκουέρνικα» και τους μαχητές της ελευθερίας, παρέμεινε ευνοϊκώς ουδέτερη. Η Πορτογαλία το ίδιο. Η Ιταλία μέχρι ενός σημείου ήταν συνοδοιπόρος. Η Ιρλανδία δεν γνώρισε την Κατοχή των κτηνανθρώπων.  Εμείς όμως  ; ;

Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την Αθήνα, σπεύδουν να ξαναχωθούν τρομαγμένοι, ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα ελληνικό, να ξανακρυφτούν στις μαύρες φωλιές τους.   Να δούμε τι αφήνουν πίσω τους . . .

* Στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τυφεκίσθηκαν τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960) !

* Σκοτώθηκαν από σφαίρες «αδέσποτες» και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103).

*   Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000).

*  Πέθαναν από πείνα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι ! (600.000).

*  Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά τριακόσιες χιλιάδες παιδιά από την ασιτία και τις κακουχίες των μανάδων τους, δηλαδή μία ολόκληρη γενιά ! (300.000).

*  Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σαράντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν Έλληνες, δηλαδή όντα δευτέρας επιλογής (45.000)

* Πέθαναν με τρόπο οικτρό επίσης εξήντα χιλιάδες Έλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, για τους οποίους μίλησαν οι πάντες (60.000).

*  Φυλακίστηκαν στους σαράντα δύο μήνες κατοχής διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή ή αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους (200.000).

*  Προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες , έμειναν δια βίου ανίκανοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες (1.000.000) !

* Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής άδειασαν όλες τις αποθήκες και στην τελευταία γωνιά της χώρας.  Άρπαξαν όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά.

Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες.

* Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών, διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία.

*  Κατέστρεψαν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, ανατίναξαν ορυχεία, αφάνισαν την βιομηχανία.

*   Κατέστρεψαν το 80% των σιδηροτροχιών.

*   Γκρέμισαν γέφυρες, ανατίναξαν σταθμούς και σήραγγες.

* Από τις 220 ατμομηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων άφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τις τριάντα τρεις (33).

*  Από τα τριακόσια δώδεκα (312) επιβατηγά βαγόνια “βούτηξαν” τα τριακόσια έξι! Άφησαν μόνο έξι (6) !

*  Από τα 4.544 φορτηγά βαγόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι συμπατριώτες, οι δάσκαλοι, οι ομοϊδεάτες της Μέρκελ, του Ρέσλερ, του Σρόιντερ άφησαν πίσω τους εξήντα τρία (63) !

* Οι Γερμανοί κατακτητές πήραν τα 70% των ελληνικών παντός είδους αυτοκινήτων και κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο της χώρας.

*  Οι Γερμανοί κατακτητές ισοπέδωσαν τελείως εκατό χιλιάδες σπίτια (100.000) και μισογκρέμισαν άλλες πενήντα χιλιάδες (50.000).

*   Κατέστρεψαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες τις μεγαλύτερες λιμενικές εγκαταστά-σεις της Ελλάδος, ακόμη και τη διώρυγα της Κορίνθου.

*   Άρπαξαν οι βάνδαλοι του Βερολίνου το 73% των πλοίων της εμπορικής και επιβατικής ναυτιλίας της χώρας

Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135% και η Ελλάδα της τάξεως του 170%.  Η κατεστραμμένη, δηλαδή, Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος.

Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938 !

Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει.  Με βάση, άλλωστε τις αποφάσεις της διεθνούς διάσκεψης Παρισίων η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, πλην της Ελλάδος.  Γ  Ι  Α Τ  Ι ;

Γιατί η Ελλάδα, από τον πόλεμο μέχρι σήμερα, κυβερνήθηκε από σάπιους, δειλούς και προδότες. Τρισεκατομμύρια χρωστούν οι «Ούννοι», ὀταν συνυπολογιστεί και το «κατοχικό» δάνειο.

Και επιτρέπεται η σημερινή Γερμανία, αυτή που κατέστρεψε απ’ άκρου εις άκρον την πατρίδα μας, δολοφονώντας και τον ανθό της, να είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης και η Ελλάδα να λιμοκτονεί και να εκλιπαρεί; Η απάντηση, ξαναλέω, υπάρχει:

Γιατί την Ελλάδα την κυβέρνησαν Γραικύλοι και σάπιοι, καθάρματα που και σήμερα μπήγουν καρφιά στο φέρετρό της.

Ανήθικα, διαλυμένα υποκείμενα που διορίζουν τις παρασιτικές οικογένειές τους στο δημόσιο. Που μαγάρισαν την πατρίδα μας.

3.000 «ταγκαλάκια» από το Πακιστάν παρήλαυναν στο κέντρο της Αθήνας, ψέγοντάς μας για ρατσισμό ! Ποιοί ;  Αυτοί που το 1974 έστελναν συγχαρητήρια και εθελοντές ταλιμπάν στα λυσσασμένα σκυλιά του Αττίλα, για την καταστροφή της Κύπρου και αναγνώριζαν αμέσως το ψευδοκράτος του Ντεκτάς;

Δήλωσε ο τάχα και πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας ότι τα έχουν με το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, που τους αναγκάζουν να εκπατρίζονται.

Να κάτσουν στην πατρίδα τους και να τους πολεμήσουν. Έτσι κάνουν οι λαοί που “μήγαρις έχουν στο νου άλλο πάρεξ ελευθερία”….

Πότε έκαναν μία πορεία διαμαρτυρίας οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί, ομού με τα ημέτερα προοδευτικά σαπρόφυτα, υπέρ της ελευθερίας των χωρών τους, καταλήγοντας στην αμερικανική πρεσβεία – «πρωθυπουργική κατοικία»;

Κι αν μας λένε ρατσιστές, απαντώ ότι έχω τον ίδιο ρατσισμό που είχε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Παπαφλέσσας.

Και για τον «ρατσισμό» αυτό είμαι υπερήφανος, γιατί στην καθ’ ημάς γλώσσα λέγεται φιλοπατρία.

Το δίλημμα σήμερα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, εντός ή εκτός Ευρώπης.

Το κυβερνολόι και οι ανθρωποκάμπιες που το δορυφορεί δεν έχουν τέτοια διλήμματα. Τα θησαυροφυλάκια του κόσμου είναι γεμάτα από τις παλιανθρωπιές και τις κλεψιές τους. Τους ενδιαφέρει μόνο να παραμείνουν στην εξουσία, για να σκοτώνουν το χρόνο τους.

Μέσα στην Ευρώπη, σημαίνει εφιαλτική λαθρομετανάστευση, εκβιασμοί, αναξιοπρέπεια, ανεργία, ιστορική ευθανασία.

Εκτός υπάρχει ελπίδα να σωθούμε, αν καταργηθούν οι ρυπαρές συνθήκες και το Ισλάμ βρει άλλη πύλη εισόδου.

Και μια και αυτές τις ημέρες αναθυμόμαστε το «ξόδι» της Μικρασίας, την καταστροφή του ’22, δημοσιεύω κάτι που αναγράφεται στο «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» του Χρήστου Αγγελομάτη, που δείχνει την αγαστή συνεργασία του Ισλάμ και των Φραγκογερμανών. Για την εξαφάνιση ακόμη και των λειψάνων του Γένους μας.

Γράφει στην σελίδα 379 ο συγγραφέας:

«Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον “Ζαν”, μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν. Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους» .

Τα πήγαιναν τα κόκκαλα τα ιερά των σφαγιασθέντων Ελλήνων για “σαπούνι Μασσαλίας”. Οι Τούρκοι τα πούλησαν, οι Γάλλοι τα αγόρασαν, οι Άγγλοι διευκόλυναν και οι Γερμανοί, αργότερα, μιμήθηκαν.

Είναι από τα λεγόμενα ανοίγματα του δυτικού “πολιτισμού” προς το ειρηνόφιλο Ισλάμ.

ΔΗΜ.  ΝΑΤΣΙΟΣ

anto.vagelis anto.vagelis@gmail.com

ΚΑΙ η μετάφραση

 «Ο δάσκαλος της οργισμένης Ελλάδας»

Der Lehrer des verärgerten Ηellas

 

Ich schreibe verärgert, denn wer sich über Dinge, die nicht sein sollen, nicht ärgert, ist ein Idiot, bestimmt Aristoteles.

Was haben wir kürzlich im T.V. gesehen?

Einen bedauernswürdigen Ministerpräsidenten von Hellas mit einem dem Krepieren nahe liegenden Ansehen und einem unterwürfigen Blick, einen Ministerpräsidenten, der sich einer tränenfeuchten und Mitleid erweckenden Ausdrucksweise hingibt. Zudem noch hat er neben sich die mit Überheblichkeit gekrönte neonationalsozialistische Merkel, die ihren Ekel vor rassisch Untergeordneten und armseligen Bettlern des Balkans nicht unterdrücken kann.

 

Welche Länder werden heute betreten, geplündert und verfolgt? Griechenland, Spanien, Italien, Portugal und Irland.

Spanien blieb im Zweiten Weltkrieg günstigerweise neutral, nachdem Franco die deutschen Sturzkampfflugzeuge (Stukas) einsetzte, um Guernica und die Freiheitskämpfer zu zerstören. Portugal ebenso. Italien war bis zu einem Punkt Mitläufer. Irland hat die Besatzung der Bestien nicht gekannt,  wohl aber wir ?

Im Oktober 1944 verlassen die Deutschen Athen und eilen verschreckt und bis zum Hals mit griechischem Blut verschmiert zu ihren schwarzen Nesten, um sich zu verstecken.

 

Schauen wir mal, was sie hinterlassen…

Während der deutschen Besatzung, die zweiundvierzig Monate dauerte, kamen zu den deutschen Erschießungskommandos und wurden erschossen achtunddreißigtausendneunhundertsechzig Griechen (38.960)!

Getötet wurden durch verirrte Kugeln oder „Unfälle“ militärischer Natur wölftausendein-hundertdrei (12.103).

Getötet wurden bei Schlachten siebzigtausend (70.000).

Es starben an Hungersnot in ganz Griechenland ca. sechshunderttausend, hauptsä-chlich junge Leute (600.000).

Es starben vor und während der Geburt oder unmittelbar danach dreihunderttausend Kinder wegen Unterversorgung und Entbehrungen ihrer Mütter, d.h. es kam eine ganze Generation um (300.000).

Es kamen zu Tode unter Verelendung fünfundvierzigtausend Griechen in den deutschen Konzentrationslagern, fünfundvierzigtausend Griechen, von denen niemand sprach, denn sie waren Griechen, d.h. Wesen zweiter Wahl (45.000).

Es starben ebenfalls unter Verelendung sechzigtausend Griechen jüdischen Glaubens, von denen alle sprachen (60.000).

Ins Gefängnis kamen während der zweiundvierzig Monate gedauerten Besatzung zweihunderttausend Griechen, von denen die meisten im Gefängnis starben oder unmittelbar nach ihrer Befreiung (200.000).

Angefallen von schweren Krankheiten und lebenslänglich zu Invaliden wurden mehr als eine Million Griechen (1.000.000).

Die deutschen Besatzungstruppen haben alle Lager auch im letzten Winkel des Landes ausgeleert.  Geraubt haben sie alle Landwirtschaftserzeugnisse, Tabak, Rosine, Baumwolle, Olivenöl und allerlei Lebensmittel und Güter.

Zerstört haben sie Landwirtschaftsmaschinen und bestellte Felder.

Geraubt haben sie 50% der großen Tiere, Rinder, Kühe, Pferde und 30% der kleinen Tiere; somit haben sie die griechische Viehzucht aufgelöst.

Zerstört haben sie die Bergbauanlagen; sie haben Minen gesprengt und die Industrie ausgelöscht.

Zerstört haben sie 80% der Eisenbahnschienen.

Abgerissen haben sie Brücken; sie haben Eisenbahnstationen und Tunnels gesprengt.

Von den 220 Dampfloks der griechischen Eisenbahnen haben sie nur dreiunddreißig (33) zurückgelassen.

Von den dreihundertzwölf (312) Personenwagen haben sie dreihundertsechs weggeschnappt und nur sechs (6) davon zurückgelassen !.

Von den 4.544 Güterwagen der griechischen Eisenbahnen haben die Verwandten, Kollegen, Landsleute, Lehrer und die Gleichgesinnten von Merkel, Rössler, Schröder nur dreiundsechzig (63) zurückgelassen !

Die deutschen Besatzer haben 70% der griechischen Fahrzeuge jeder Art mitgenommen und das Straßenverkehrsnetz des Landes zerstört.

Die deutschen Besatzer haben einhunderttausend (100.000) Häuser total dem Erdboden gleichgemacht und weitere fünfzigtausend (50.000) halb abgerissen.

Zerstört haben die deutschen Barbaren die größten Hafenanlagen Griechenlands, selbst auch den Isthmus von Korinth.

Geraubt haben die Vandalen von Berlin 73% der Handels- und Passagierschifffahrt des Landes.

Gemäß der Statistik von UNO erlitt Deutschland Kriegsschäden der Größenordnung von 135% im Verhältnis zu seinem Jahreseinkommen, dagegen Griechenland 170%.

Das zerstörte Deutschland war nach Kriegsende bei weitem in besserem Zustand als Griechenland.

In der Pariser Friedenskonferenz, die gleich nach Kriegsende erfolgte, haben die Vertreter der „Sieger“-Länder die von den Hitler-Besatzungstruppen verursachten Schäden in Griechenland geschätzt und auf vierzehn Milliarden Dollar mit der Kaufkraft von 1938 bestimmt !

All das hat nicht irgendein Landgericht von Chalkida, kein Schwurgericht von Larisa, kein Volksgericht von Grevena, sondern das höchste juristische Organ der Welt, d.h. die Friedenskonferenz von Paris, also die denkbar offiziellste Stelle beschlossen.

 

Auf der Grundlage der Beschlüsse der internationalen Friedenskonferenz von Paris hat Deutschland übrigens seine Verpflichtungen gegenüber den von ihm zerstörten Ländern außer Griechenland erfüllt.  Weshalb?

Deshalb:                                                                              

Denn Griechenland wurde seit dem Krieg bis heute von Vagabunden, Feiglingen und Verrätern regiert. Trillionen schulden die „Hunnen“, wenn auch das „Besatzungs“-Darlehen mitgerechnet wird.

Ist es nun zulässig, dass das gegenwärtige Deutschland, das unsere Heimat endlos durch Tötung selbst seiner Blüte zerstört hat, als das reichste Land Europas da steht, während Griechenland Hunger leiden und anflehen muss ?

Die Antwort darauf, ich wiederhole, ist präsent :

Denn Griechenland wurde von Gräkylen und Vagabunden, also Lumpen regiert, die heute noch seinen Sarg vernageln.

Das sind moralisch verderbliche und zerrüttete substanzlose Personen, die ihre parasitären Familien in den öffentlichen Dienst aufnehmen, wiederum die, die unsere Heimat beschmutzt haben.

3.000 „Teufelchen“ aus Pakistan paradieren durch das Zentrum von Athen und bezichtigen uns dabei des Rassismus! Und so etwas sagt wer? Gerade sie selber, die 1974 den tollwütigen Hunden Attilas gratulierten und freiwillige Taliban zur Zerstörung Zyperns hinschickten und den Pseudostaat von Denktas sofort anerkannten.

Der angebliche Vorsitzende der pakistanischen Gemeinde erklärte, sie hätten mit NATO und den Amerikanern Schwierigkeiten, die sie zur Abwanderung zwingen würden; sie sollen in ihrem Heimatland bleiben und gegen sie kämpfen. Das tun die Völker, die nichts anderes als die Freiheit im Kopf haben.

Wann haben Afghanen, Pakistaner, ähnlich wie unsere progressiven Saprophyten, für die Freiheit ihrer Länder einen Protestmarsch unternommen, der bei der amerikanischen Botschaft, der „Ministerpräsidentenwohnung“ endet?

Und wenn sie uns als Rassisten bezeichnen, antworte ich darauf, dass ich den gleichen Rassismus habe wie ihn Kolokotronis, Karaiskakis und Papaflessas hatten. Und auf diesen „Rassismus“ bin ich stolz, denn er heißt in unserer Sprache Vaterlandsliebe.

Das Dilemma heute ist nicht der Euro oder die Drachme innerhalb und außerhalb Europas. Die Regierungen und die Raupen in Menschengestalt, die ihn (den Euro) in die Satellitenbahn setzen, haben keine solchen Dilemmata. Die Schatzkammern der Welt sind voll von ihren Schurkereien und Diebstählen. Es interessiert sie nur der Verbleib in der Macht, um ihre Zeit zu vergeuden.

Innerhalb Europas sein bedeutet beängstigende illegale Einwanderung, Vergewaltigungen, Menschenunwürdigkeit, Arbeitslosigkeit, historische Euthanasie.

Außerhalb Europas gibt es Hoffnung auf Rettung, wenn die schmutzigen Umstände aufgehoben werden und der Islam ein anderes Eingangsportal findet.

Bei der gegenwärtigen Gelegenheit unserer Wiedererinnerung an den „Leichenzug“ von Kleinasien bzw. die Katastrophe von ´22, veröffentliche ich etwas, was im „Chronikón Megális Tragodías“/Chronik der großen Tragödie von Christos Aggelomatis geschrieben steht. Darin werden die bewundernswürdige Zusammenarbeit zwischen Islam und den Franco Germanen sowie das Verschwinden selbst der Überreste unseres Geschlechts aufgezeigt. 

Der Autor schreibt auf Seite 379:

„Die älteren Bürger werden sich an die in den Athener Zeitungen veröffentlichte Nachricht bzw. an einen Tag im Februar 1924 erinnern. Das im Hafen von Thessaloniki angelaufene englische Schiff „Zan“ transportierte 400 Tonnen griechischer Knochen von Moudania zur Industrialisierung nach Marseille. Als die Hafenarbeiter in Thessaloniki über diese Tatsache informiert wurden, verhinderten sie den Auslauf des Schiffes. Aber nach der Intervention des englischen Konsuls wurde der Auslauf erlaubt“.

Die heiligen Knochen der geschlachteten Griechen waren für  „Seifen aus Marseille“ bestimmt. Die Türken verkauften die Knochen, die Franzosen kauften sie, die Engländer trugen zur Erleichterung bei und die Deutschen machten es später nach.

Das sind die sogenannten Öffnungen der westlichen „Kultur“ zum friedensfreundlichen Islam.

 ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>