«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η δύο όψεις του νομίσματος.

Η λέξη προδότης ή προδότες κυριαρχούν σήμερα στην ζωή μας γιατί;

Υπάρχουν  οι  προδότες  και οι προδότες ηθικοί αυτουργοί.

Γιατί εμφανίστηκαν τόσοι προδότες;

Γιατί δεν λειτούργησε η δημοκρατία;

 Γιατί ο λαός έκανε εκπτώσεις στην δημοκρατία μέσα από την παιδεία αλλά και από την κοινωνία!

Που ήταν τόσοι προδότες;

Μεγάλη κουβέντα, χοντρικά απομεινάρια του 1821, του πρώτου και βήτα παγκόσμιου πολέμου, εμφύλιος. Δεν έγινε ποτέ η εκκαθάριση  μέσα από δίκαιες δίκες και βάση το σύνταγμα,  η παραδειγματική τιμωρία των προδοτών και αυτών που τους στήριζαν.

Σήμερα όλοι αυτοί οι προδότες γέννησαν παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, τρισέγγονα και σήμερα έχουμε πληθώρα απόθεμα προδοτών!

Ο ελληνικός λαός σήμερα με τις εκπτώσεις στην δημοκρατία προς όφελος της πρόσκαιρης καλοπέρασης,  έγινε και αυτός ηθικά προδότης!

 Αλήθεια σε τι διαφέρει ο προδότης από τον ηθικά προδότη που στηρίζει τον προδότη;

Ο ηθικά προδότης που στηρίζει τον προδότη είναι μεγαλύτερος προδότης, πρώτον γιατί του επέτρεψε να καταλάβει την εξουσία και δεύτερον που τον συντηρεί και τον στηρίζει!

Γι’ αυτό όταν λέμε κάποιον σήμερα προδότη θα πρέπει να κοιτάμε πρώτα τα μούτρα μας, και τον βίο των γονιών μας και των συγγενών μας.

Οι προδότες γεννιούνται και μεγαλουργούν όταν ο λαός ποτίζει την γλάστρα τους.

 Όταν κάνει εκπτώσεις στην δημοκρατία μέσα από την παιδεία, τον πολιτισμό, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την ανθρωπιά!

Αλήθεια δεν είναι προδοσία από ένα κομμάτι του λαού που ξύνει τα αρχίδια του  στην κυριολεξία με την δυστυχία των  αδυνάτων οικονομικά συμπατριωτών του, που σε τελική ανάλυση δεν φταίνε σε τίποτα για την δυστυχία που τους χτύπησε, γιατί  απλά ήταν τίμιοι,  και για αυτό τους το προσόν τιμωρούνται;

Αλήθεια δεν είναι προδότες και προδοσία όταν είναι φανερό ότι ο εχθρός  και οι προδότες έχουν εισχωρήσει όχι μόνο στην εξουσία αλλά και σε όλο τον κοινωνικό ιστό και τα κινήματα έχουν λέει,  ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές και δεν ενώνονται σε μια γροθιά, κρατώντας για μετά τις ιδεολογικές τους απόψεις;

 Για να εκδιώξεις τους προδότες από την εξουσία, πρέπει να μην προδίδεις εσύ με μικρές και μεγάλες εκπτώσεις  και ανάξιες δικαιολογίες,  ηθικές και πατριωτικές αξίες, που πρέπει να βρίσκονται πέρα από ιδεολογίες, κόμματα, θρησκείες και πρόσκαιρες απολαύσεις.

Καθίστε σαν οικογένεια κοιτώντας τα παιδιά σας, τα παιδιά του γείτονα, του φίλου, του συνάδελφου και αναρωτηθείτε τι αξία έχει η ζωή η δική σας και των παιδιών σας χωρίς τους παραπάνω ,  αν δεν υπάρχετε όλοι μαζί σαν κοινωνία, χωρίς αγάπη , αδελφοσύνη, αλληλεγγύη;

Άρα;;;  Οι προδότες και οι προδοσίες υπάρχουν γιατί εμείς είμαστε μεγαλύτεροι προδότες και δείχνουμε τους άλλους,  γιατί έτσι νομίζουμε ότι απλά κρυβόμαστε  από τα εγκληματικά μας λάθη.

Λοιπόν το νόμισμα έχει δυο πλευρές προδότης και ηθικοί  προδότες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>