«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κωστή, έπρεπε να τον πλακώσεις στις σφαλιάρες !!!

Γιώργος Αδαλής

Ο υπουργός Κ.Μουσουρούλης έπρεπε να δείρει τον Πολ Τόμσεν, που ζήτησε να εκκενωθούν ελληνικά νησιά του Αιγαίου – Ενα μήνα μετά την ερώτηση τούρκου βουλευτή για “κατοχή τουρκικών νησιών” από την Ελλάδα, ο Τόμσεν έκανε την μεγαλύτερη αλητεία που μπορεί να σκεφτεί κανείς!

Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση με το επιχείρημα ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.!!!

Η αποκάλυψη αυτή μάλιστα, δεν έγινε από κάποιο μπλογκ ή ειδησεογραφικό site, αλλά από τον ίδιο τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ.Κωστή Μουσουρούλη, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώπιον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες!!!

Όταν λοιπόν εμείς γράφαμε πριν δυο χρόνια, ότι ο Πολ Τόμσεν πρέπει να απελαθεί από την χώρα γιατί εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα μας χαρακτήριζαν ως «λαικιστές». Ακόμη κι όταν μέσα στο καλοκαίρι του 2012, η εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ», φιλοξένησε ένα αποκαλυπτικότατο άρθρο μας για την δράση του Τόμσεν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, καθώς και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να συλληφθεί άμεσα, πάλι μας κατηγόρησαν ότι λαϊκίζουμε !

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να συμβεί για να λειτουργήσουν επιτέλους σε τούτη τη χώρα οι θεσμοί , οι νόμοι και το Σύνταγμα;

Μήπως να παραδώσουμε επίσημα στον Τόμσεν το μισό αιγαίο, να το εκχωρήσει στους φίλους του, τους Τούρκους επιχειρηματίες που συχνά-πυκνά συναντά χωρίς να έχει καμιά αρμοδιότητα, για να αντιληφθούν ορισμένοι κύκλοι εδώ στην Ελλάδα, ότι ο άνθρωπος έχει ξεφύγει πλέον από κάθε όριο;;;

Ας με συγχωρέσουν ορισμένοι, αλλά ούτε τρελός είναι, ούτε χρειάζεται ψυχίατρο όπως γράφτηκε κατά κόρον σήμερα!

Την δουλίτσα του κάνει ο άνθρωπος και δυστυχώς εμείς ως χώρα δεν κάνουμε τίποτε απολύτως για να ξεκουμπιστεί από εδώ, το αληταριό του ΔΝΤ που μας κουβάλησαν από τη Δανία!!!

Όπως το διαβάσατε!!!

Α-ΛΗ-ΤΑ-ΡΙΟ !!!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ.Μουσουρούλης που είναι νησιώτης και εκλέγεται την Χίο, , σε συνάντηση που είχε η Τρόικα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ζητήθηκε να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους, γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό.

«Τους απαντήσαμε άμεσα ότι δεν είναι καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης.

Η συζήτηση επί του θέματος δεν συνεχίστηκε από τους τροϊκανούς, όμως είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους, αφού ζητούν να ερημώσουν ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και να ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες. «Πρότεινε ένα σύγχρονο ξεριζωμό. Δεν πάμε καλά» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους σε πηγαδάκι.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, για το θέμα ενημερώθηκαν τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης.

Αυτή ήταν δηλαδή η επίσημη αντίδραση, του επίσημου Ελληνικού Κράτους!!!

Οι «από κάτω» ενημέρωσαν τους «από πάνω»!

Ο κ.Μουσουρούλης, στην περιοχή που εκλέγεται έχει στη δικαιοδοσία του ΔΥΟ τέτοια νησιά, τα οποία όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν τα υπεραγαπά! Πρόκειται για τα Ψαρά και τις Οινούσσες!!!

Ειδικά τις τελευταίες, τις διεκδικούν επίσημα οι Τούρκοι με πρόσφατες δηλώσεις τους!!!

Θα έπρεπε λοιπόν ο κ. Μουσουρούλης, μόλις ο Τόμσεν εκστόμιζε μια τέτοια κουβέντα, να άφηνε κάτω το στυλό και να τον πλάκωνε στις σφαλιάρες!

Να γινόταν διεθνές θέμα, και να έφτανε στις Βρυξέλλες , ότι Ελληνας υπουργός έδειρε τον Τόμσεν γιατί ζήτησε να εκκενωθούν μικρά νησιά του Αιγαίου!

Δηλαδή με απλά λόγια, ζήτησε ο αλητήριος Τόμσεν, να χάσει η Ε.Ε. 100 μίλια από τα θαλάσσια ανατολικά της σύνορα!!!!

Ποιος ευρωπαίος θα κατέκρινε την πράξη αυτή κύριε Μουσουρούλη!

ΟΥΔΕΙΣ!

Χάσατε έτσι μια μοναδική ευκαιρία, να κάνετε μαύρο στο ξύλο τον Τόμσεν, και να μείνετε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έδιωξε από την χώρα αυτό το υποκείμενο!

Χάσατε την ευκαιρία να γίνετε ήρωας, και να ευχαριστήσετε περίπου 10 εκατομύρια ελληνες που πολύ θα ήθελαν να βρίσκονταν στη θέση σας!

Το πόσο καλά στην υγεία του είναι ο Τόμσεν, φαίνεται από το δημοσίευμα των AegeanTimes της 15ης Σεπτεμβρίου 2012, ούτε ένα μήνα πριν δηλαδή, στο οποίο αποκαλύπταμε ότι ο τούρκος Βουλευτής Μπουλέντ Τεζτζάν υπέβαλε ερώτηση του κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας, η οποία έκανε λόγο «ελληνική κατοχή σε τουρκικά νησιά» στο βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος.

Ο Τεζτζάν που εκλέγεται με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα , που είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στην Τουρκία, είχε εγκαλέσει την Τουρκική Κυβέρνηση γιατί “επέτρεψε να υψωθεί η Ελληνική Σημαία στα νησιά Οινούσσες, Φούρνοι, Θύμαινα, στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στα νησιά Αγαθονήσι, Αρκοί, Φαρμακονήσι, Καλόλιμνος, Ψέριμος, Γυαλί, Λέβιθα, Κίναρος και στο Κρητικό Πέλαγος στα νησιά Γαύδος, Δία, Διονυσάδες, Γαϊδουρονήσι και Κουφονήσι”!!!

«Τι σχεδιάζει να κάνει το υπουργείο σας απέναντι στη ντε φάκτο κατοχή» κατέληγε στην ερώτησή του ο τούρκος βουλευτής;

Όλα αυτά είναι νησιά των 150 κατοίκων κύριε Μουσουρούλη με πρώτο-πρώτο τις Οινούσσες!

Καταλάβατε τώρα κ.Μουσουρούλη τι έκανε ο Τόμσεν;;;

Καταλάβατε μήπως ότι η στάση σας τον ενθάρρυνε να ζητήσει … εκ μέρους της Τουρκίας και μεγαλύτερα νησιά!

Προσωπικά ήμουν είμαι και θα είμαι πάντοτε κατά της βίας κύριε Μουσουρούλη! Αλλά όταν, κάποιος ζητά από την χώρα μου να παραχωρήσει έδαφος στους Τούρκους, θα το πλάκωνα στο ξύλο με μεγάλη ευχαρίστηση!

Κι εσείς δεν το κάνατε!

Δυστυχώς!

[ώρα 20:21]

Το υπουργείο Οικονομικών επιχείρησε να διαψεύσει αργά το απόγευμα, ότι η τρόικα έθεσε τέτοιο θέμα. Αυτό αρχικά, γιατί λίγο αργότερα, αργότερα από το υπουργείο Ναυτιλίας απλά προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας ότι το θέμα δεν τέθηκε στον ίδιο τον υπουργό αλλά σε συνάντηση που είχαν … υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου με κλιμάκιο της τρόικας!!!

Όμως, αδιάψευστοι μάρτυρες των όσων είπε ο κ. Μουσουρούλης είναι δεκάδες εφοπλιστές που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά και άκουσαν με τα ίδια τους τ΄ αυτιά τα όσα είπε ο υπουργός!!!

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>