«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ανίκανοι βρήκαν παιχνίδι να παίζουν με τους συνταξιούχους!!!

Ενώ φταίνε εξ ολοκλήρου για τις συντάξεις μαϊμούδες ταλαιπωρούν τους συνταξιούχους!

ΚΥΠ όμως έχουμε για να φακελώνει τον κόσμο αντί να μας προστατεύει από τον εξωτερικό εχθρό, επίσης και αστυνομία έχουμε να μας σπάει στο ξύλο και στα δακρυγόνα όταν σκεφτούμε να διαμαρτυρηθούμε! Εκατομμύρια ξέρουν να δίνουν για να φτιάχνουν ιστοσελίδες των τριών χιλιάδων στους κολλητούς τους! Να διώχνουν το προσωπικό από το ΙΚΑ και να σε εκβιάζουν να παίρνεις τηλέφωνο για ραντεβού χαρατσώνοντάς σε ξέρουν προς όφελος κερδοσκόπων! Αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί να το φανταστεί κανένας, κάναμε αγώνα για την πάταξη στης γραφειοκρατίας και το ΙΚΑ γέννησε γραφειοκρατία 1000% Μπράβο στον υπουργό στους γραμματείς και φαρισαίους!

Και βουλή έχουμε να νομοθετούν για τους νταβατζήδες!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μπέρδεμα με τις απογραφές για χιλιάδες συνταξιούχους του ΙΚΑ

10/10/2012 – 11:39 – 0 Σχόλια

Μπέρδεμα με τις απογραφές για χιλιάδες συνταξιούχους του ΙΚΑ που νόμιζαν ότι είχαν απογραφεί με την περσινή διαδικασία

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει με το θέμα της απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Η προθεσμία που είχε δοθεί για να γίνει η απογραφή έληξε την προηγούμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ΙΚΑ, 52.189 δικαιούχοι κύριας σύνταξης, δεν προσήλθαν εντός της προθεσμίας στα υποκαταστήματα του Ιδρύματος προκειμένου να απογραφούν και έτσι δεν θα λάβουν τις συντάξεις τους στις 21 Οκτωβρίου. Επιπλέον, άλλοι 33.960 δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης δεν πήγαν στα υποκαταστήματα τραπεζών ή ΕΛΤΑ προκειμένου να καταγραφεί η φυσική τους παρουσία. Οι συνταξιούχοι αυτοί δεν αθροίζονται, καθώς πολλοί από τους μη καταγραφέντες συνταξιούχους κύριας σύνταξης, δεν απογράφησαν και για την επικουρική τους.
Ωστόσο, από τη Δευτέρα, υπάρχουν πάρα πολλοί συνταξιούχοι, οι οποίοι προσέρχονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ και ζητούν να απογραφούν, καθώς είχαν θεωρήσει ότι είχαν απογραφεί με την περυσινή απογραφή, αγνοώντας ότι πρόκειται για δύο ξεχωριστές διαδικασίες! Πέρυσι είχε διαπιστωθεί πως 7.000 συντάξεις καταβάλλονταν σε ασφαλισμένους-φαντάσματα και ήδη έχει πιστοποιηθεί πως 3.500 συνταξιούχοι δεν ζουν.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, όσοι δεν απογράφηκαν δεν θα πάρουν τη σύνταξη στις 21 Οκτωβρίου, ωστόσο θα μπορούν να απογράφονται στα υποκαταστήματα του Ιδρύματος. Η πρώτη καταβολή της σύνταξης μετά την απογραφή όσων καθυστέρησαν θα γίνει με τη χειρόγραφη διαδικασία και στη συνέχεια θα ενταχθούν στο μηχανογραφημένο σύστημα.

http://www.eklogika.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>