«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του

 «Παλιό  κερατάδες,  προδότες,  γενίτσαροι,  δειλοί,  ανώμαλοι,  κερδοσκόποι!»

«Τι βρίζεις μωρέ τρελέ; Ποιους βρίζεις;»   «Άσε με ήσυχο να βρίζω.»   «Nαι αλλά ποιους βρίζεις τον Μητσοτάκη, τον Κεφαλογιάννη, τον Αβέρωφ, και την κουστωδία του;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Ά θα λες τον Σημίτη, τον Παπαδόπουλο, τον Παπαντωνίου, την Βάσω Παπανδρέου, τον Αυγερινό και τους άλλους;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Ά λες τον Καραμανλή, τον Αλογοσκούφη, τον ΜεΪμαράκη, τον Βουλγαράκη, τον Πολύδωρα, τον Σπηλιωτόπουλο;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Ά  κατάλαβα λες τον Παπανδρέου τον Παπακωνσταντίνου, τον Λοβέρδο. τον Βενιζέλο, τον Ραγκούση, τον Παπουτσή;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Οχ… με έσκασες γαμώ την τρέλα σου! Μήπως λες τον Παπαδήμο;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Έ δεν μένουν άλλοι, θα λες αυτούς που σήμερα ξεπουλάνε τα απούλητα ακόμα, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη;»

«ΟΧΙ τους άλλους.»

«Άντε παράτα με ρε τρελέ που κάθομαι και κουβεντιάζω με τρελό.»

«Αν εσύ κουβεντιάζεις με τρελό, εγώ κουβεντιάζω με ένα βόδι που περπατά στα δυο πόδια! Για τους άλλους σου λέω ρε βόδι, τους Πρυτάνεις που σιγοντάρουν τους προδότες!

Για τους αστυνομικούς που είναι για να προστατεύουν τον λαό και τον τουλουμιάζουν στο ξύλο και στα δακρυγόνα για να προστατεύουν τους προδότες!

Για τους δικαστικούς που δεν προστάτεψαν το σύνταγμα και την δημοκρατία και δικάζουν βάση με τα δικά τους συμφέροντα και ανωμαλίες!»

Για  τους γραμματείς και φαρισαίους που παραποιούν την αλήθεια και έχουν την δική τους Μαφία μέσα στη Μαφία!

 Για τους πουλημένους στρατιωτικούς που μόνο στρατιωτικοί δεν είναι!

 Για όλους τους επίορκους υπαλλήλους!

 Για τους πουλημένους συνδικαλιστές!

Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί ρε βόδι θα υπήρχαν όλοι οι παραπάνω που μου αράδιασες;;;

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι προδότες και δεν μας φταίει κανένας ξένος που κοιτά τα συμφέροντα τα δικά του και της πατρίδος του! Κατάλαβες ρε βόδι τώρα ποιοι είναι οι πρώτοι προδότες που γέννησαν αυτούς που μου αράδιασες και υπάρχουν ακούνητοι κληρονομιά από αιώνες, από πατέρα σε παιδί και από Παππού σε εγγόνι;

 Τώρα κατάλαβες  ποιος είναι ο  τρελός και ποιος ο γνωστικός;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>