«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι μισθοφόροι του Ισλάμ στην Συρία

Η ηγουμένη ενός μοναστηριού,  το μοναστήρι ηλικίας περίπου 1500 ετών, προειδοποίησε μόλις προχθές, κατά την διάρκεια επισκεψή της στην Αυστραλία, ότι η εξέγερση εναντίον του Άσαντ, καθοδηγείται από ξένους ισλαμιστές μισθοφόρους, με υποστήριξη από δυτικές χώρες.
Η ηγουμένη Agnes-Mariam de La Croix, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Συρία και να καταφύγει στον Λίβανο τον Ιούνιο, όταν προειδοποιήθηκε για ένα σχέδιο να την απαγάγουν, αφού αποκάλυψε ότι περίπου 80.000 Χριστιανοί είχαν “εκκαθαρισθεί” από τους επαναστάτες από τα σπίτια τους στην επαρχία του Ηομς.
Περιέγραψε στην ιστοσελίδα του μοναστηριού του St James, την εκκλησία που ξανάκτισε πριν 18 χρόνια, αφού την βρήκε σε ερείπια, πώς οι Ισλαμιστές “αντάρτες” μάζεψαν χριστιανούς και αλαουίτες ομήρους σε ένα κτήριο στην Khalidiya του Homs. Μετά το ανατίναξαν με δυναμίτη, και καταλόγισαν την πράξη τους στον τακτικό στρατό του Άσαντ.

Οι “μισθοφόροι” του Ισλαμισμού
Οι καταγγελίες όμως της συγκεκριμένης ηγουμένης, δεν είναι οι μοναδικές που καταδεικνύουν ότι στην Συρία οι αντάρτες δρούν έχοντας όχι μόνον την … υποστήριξη αλλά και την ουσιαστική, πρακτική καθοδήγηση, μη Σύριων μισθοφόρων, βετεράνων διαφόρων πολέμων της Μέσης Ανατολής, που έχουν ως σκοπό την εγκαθίδρυση ενός ακόμη ισλαμιστικού κράτους. Μία πρόσφατη αναφορά του Ρώυτερ, επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός, που σε κλειστούς κύκλους ήταν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες. Σύμφωνα με έναν Γάλλο χειρούργο, που βρίσκεται στο Aleppo, ο σκοπός των ανταρτών είναι να αντικαταστήσουν το καθεστώς Άσαντ, με ένα αντίστοιχο ισλαμιστικό. Και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τουλάχιστον οι μισοί αντάρτες, είναι ξένοι μισθοφόροι, οι οποίοι πιστεύουν ότι παίρνουν μέρος σε έναν “Ιερό Πόλεμο”. Ο Jacques Beres, συνιδρυτής των γιατρών χωρίς σύνορα, επέστρεψε στην Γαλλία, αφού πέρασε δύο εβδομάδες εργαζόμενος σε ένα νοσοκομείο στην Συρία.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, αρκετοί από τους τραυματίες δεν ενδιαφέρονται να ανατρέψουν απλά τον Ασάντ, αλλά σκέπτονται το πώς μετά την πτώση του, θα αναλάβει την εξουσία στην χώρα, μια ισλαμιστική κυβέρνηση, που θα επιβάλλει τον νόμο της Σαρία και θα κάνει την Συρία κομμάτι του παγκόσμιου Εμιράτου.
Αρκετοί από αυτούς, είναι επαγγελματίες “τζιχαντιστές”, βετεράνοι πολλών πολέμων, και έχουν πολεμήσει π.χ. στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Τσετσενύα ή στην Λιβύη και εμπλουτίζουν τον στρατό των ανταρτών με γνώσεις τόσο μάχης και τακτικής, όσο και σε άλλα πεδία όπως στην “κατασκευή βομβών”.
Τους εκπαιδεύουν οι ΗΠΑ, καταγγέλλει η Ρωσία!
Νωρίτερα φέτος, ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Vitaly Churkin, είχε κατηγορήσει την Λιβύη, ότι εκπαιδεύει και εξοπλίζει αντάρτες που πολεμούν κατά του Άσαντ στην Συρία. “Έχουμε πληροφορίες ότι στην Λιβύη, με υποστήριξη από τις “αρχές” υπάρχει ένα ειδικό κέντρο εκπαίδευσης για Σύριους αντάρτες, και ομάδες στέλνονται από εκεί στην Συρία, για να επιτεθούν στην νόμιμη κυβέρνηση” δήλωσε και συνέχισε: “Είναι απαράδεκτο. Αυτή η πρακτική υπονομεύει την σταθερότητα στην Μέση Ανατολή”.
Είναι όμως γνωστό ότι οι νέες “αρχές” της Λιβύης, αποτελούν στην ουσία, παραπαίδια ενός περίεργου συνδυασμού των ΗΠΑ και ακραίων ισλαμιστικών κέντρων.

Ο ρόλος της Τουρκίας στην διακίνηση των μισθοφόρων
Δεν είναι όμως μόνον η Λιβύη. Εξίσου σημαντικό κομμάτι για την “τροφοδότηση” του αντάρτικου στην Συρία, είναι και η Τουρκία. Αεροπλάνα, δίχως διακριτικά, φτάνουν κατά ομάδες σε αεροπορικές βάσεις στην Τουρκία, έφερναν – ανεπίσημα – μαχητές και όπλα για τον στρατό των Συρίων ανταρτών, από την Λιβύη. Οι μαχητές, προέρχονται κυρίως από τις διάφορες Λιβυκές πολιτοφυλακές που πολέμησαν κατά του καθεστώτος του Καντάφι. Περίπου 4000 από αυτούς ήταν εθελοντές για να πολεμήσουν κατά του Άσαντ, αποδεχόμενοι την προσφορα των 1000 δολλαρίων, σε συνδυασμό με τον μηνιαίο μισθό των 450 δολαρίων, που πληρώνεται σύμφωνα με κάποιες πηγές σε φρεσκοτυπωμένα αμερικάνικα εκατοδόλλαρα. Κάτι που οδηγεί κάποιους να πιστεύουν ότι τα χρήματα αυτά, προέρχονται κατευθείαν από τις τσέπες των αμερικανών φορολογούμενων.

Όταν φτάνουν στην Τουρκία, οι Λίβυοι μαχητές και τα φορτία με τα όπλα, κατεβαίνουν από τα αεροπλάνα και μετά μεταφέρονται με φορτηγά στις βάσεις των ανταρτών, οι περισσότερες από τις οποίες βρίσκονται στην περιοχή του Iskenderun της Τουρκίας, στα σύνορα της βορειοδυτικής Συρίας. Εκεί εκπαιδεύονται από δυτικούς, τούρκους αλλά και άραβες εκπαιδευτές. Κάθε τέτοια βάση έχει έναν Τούρκο διοικητή. Ενώ αρκετοί θυμούνται και την Ιρανική καταγγελία πριν κάποιους μήνες, ότι οι 50 Τούρκοι αξιωματικοί που συνελήφθησαν στην Συρία, είχαν εκπαιδευτεί από τις Ισραηλινές ειδικές δυνάμεις, για να βοηθήσουν στην αποσταθεροποίηση του Άσαντ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα examiner.com, όμως δεν είναι μόνον οι Τούρκοι εμπλεκόμενοι. Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, χώρες που καθοδηγούν το διεθνές Ουαχαμπιτικό κίνημα, πληρώνουν ένα μεγάλο μέρος των εξόδων των ανταρτών, συμπεριλαμβανομένου του μισθού των μη Λιβύων μισθοφόρων. Ο οποίος για κάποιους βετεράνους, ανέρχεται πάνω από τα 1000 δολάρια τον μήνα.

Τι θα κάνουν μετά όλοι αυτοί οι μισθοφόροι;

Σε κάποιο καιρό, η σύγκρουση αυτή στην Συρία θα λήξει. Υπέρ του ενός ή του άλλου. Αυτό που αναρωτιόμαστε είναι το ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός όλων αυτών των μισθοφόρων. Τι θα κάνουν; Θα έχουμε εξέγερση σε κάποια άλλη αραβική χώρα; Ή μήπως θα αναζητήσουν την τύχη τους, οργανωμένα ή ανοργάνωτα σε κάποια … ευρωπαϊκή χώρα; Η οποία δεν θα είναι άλλη από την Ελλάδα. Όπου ως “Βετεράνοι” θα εγκατασταθούν προκειμένου να δημιουργήσουν ισλαμιστικές δομές, συνεχίζοντας το αιώνιο τζιχάντ τους. Αυτό δεν φαίνεται να προβληματίζει κανέναν. Η ύπαρξη τόσο κοντά στην χώρα μας δεκάδων χιλιάδων “μισθοφόρων” του Ισλάμ είναι κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον

Δ. Παπαγεωργίου

http://www.antistasi.info/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>