«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνελήφθησαν 18 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος τη ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος

ΟΧΙ 60 άτομά μόνο, όλος ο λαός να πάει σε συμπαράσταση.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ

Κατάληψη στη ΔΕΗ για το χαράτσι

Κατάληψη στη ΔΕΗ για το χαράτσι

Ο κ. Φωτόπουλος επιδίωξε να αιτιολογήσει αυτήν την ενέργεια με το ό,τι ψάχνει στοιχεία προκειμένου να αποδείξει πως δίνεται έκπτωση 30 έως και 50% στο ποσό που πληρώνουν μεγάλες επιχειρήσεις για το ειδικό τέλος ακινήτων.
Ο ίδιος επίσης καταγγέλλει και περιπτώσεις σύμφωνα με τις οποίες ενώ υπάρχουν κτίρια εντούτοις σε αυτά δεν έχει επιβληθεί το τέλος. Επιπλέον, υπαινίσσεται πως υπάρχουν και πρόσωπα τα οποία έχουν μετατρέψει εικονικά τις κατοικίες τους ως επαγγελματική στέγη προκειμένου να μην πληρώνουν το “χαράτσι”.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου είχε μειώσει το ειδικό τέλος ακινήτων κατά 30% για ακίνητα άνω των 1.000 τ.μ. και 50% άνω των 2.000 τ.μ. που χρησιμοποιούνται ως επαγγελματική στέγη. Σκοπός αυτής της ρύθμισης ήταν να μην επιβαρυνθούν εν μέσω κρίσης μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις και τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του και κατά συνέπεια και οι θέσεις απασχόλησης.
Ο κ. Φωτόπουλος χθες έκανε γνωστό πως θα μείνει στο κέντρο πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ όσο χρειαστεί μέχρι να συλλέξει τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που αποδεικνύουν τις προαναφερόμενες καταγγελίες του. Ισχυρίστηκε επίσης πως υπάρχει κίνδυνος τα στοιχεία αυτά να εξαφανιστούν. Θα τα παρουσιάσει, όπως προανήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου, ενώ θα τα καταθέσει και στον Εισαγγελέα.
Πάντως, αξίζει να παρατηρηθεί ότι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ φαίνεται πως βάζει μπροστά το σχέδιο του για καταλήψεις δημόσιων κτιρίων, καθώς στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες πέρα των
προαναφερόμενων δικαιολογιών για το ειδικό τέλος, υπερασπίζεται την κίνηση των συνδικαλιστών των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά – οι οποίοι εισέβαλλαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και προειδοποιεί εμμέσως και για άλλες τέτοιες κινητοποιήσεις: “Κύριοι του συστήματος. Βάλτε λοιπόν καλά στο μυαλό σας, ο λαός δεν θα σας αφήσει ατιμώρητους. Κάτω τα χέρια σας από τους συνδικαλιστές των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Να πληρώσουν οι τσαμπατζήδες οι φοροκλέφτες, οι έχοντες και κατέχοντες και όσοι συνειδητά και με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου πλουτίζουν παρασιτικά, επί δεκαετίες, σε βάρος της χώρας και του λαού της”, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο κ. Φωτόπουλος.

Με επέμβαση των ΜΑΤ έληξε λίγο μετά τις έντεκα απόψε το βράδυ η κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194,στην οποία είχε προχωρήσει η ΓΕΝΟΠ. Συνελήφθησαν 18 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος τη ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ

Μετά τη μεταφορά των συλληφθέντων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκαν περίπου εξήντα άτομα, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Ο λόγος που έγινε η κατάληψη, σύμφωνα με τον Ν. Φωτόπουλο, ήταν η αναζήτηση στοιχείων σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος τα οποία κατά τον κ. Φωτόπουλο “συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό. Στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα”.

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ακόμη ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι με την αποψινή ενέργεια “στέλνει μήνυμα στο σάπιο πολιτικό σύστημα που επί χρόνια έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ”.

Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ

Η ΓΕΝΟΠ υπερασπίζεται τέλος τους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που εισέβαλαν την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λέγοντας οτι “αν κάποιοι έπρεπε να καθίσουν αύριο στο σκαμνί, δεν είναι οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά αλλά εσείς που τους εμπαίζετε μήνες τώρα, αφήνοντάς τους απλήρωτους”.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>