«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αύριο πρέπει να ακούσουμε κάτι καινούργιο!

08.10.2012

Το 1992, ο ουγρο-αμερικανός «χρηματομαγνήτης» George Soros κέρδισε περισσότερο από 1 δισ. δολάρια ποντάροντας ενάντια στο ότι η βρετανική λίρα ήταν σε θέση να διατηρήσει συναλλαγματική ισοτιμία με το γερμανικό μάρκο. Αυτό σημαίνει αν μη τι άλλο πως κάνει σωστές προγνώσεις. Στις 26 Ιουνίου 2012 , καθώς οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν έτοιμοι να συγκεντρωθούν για μια ακόμη σύνοδο κορυφής, ο Soros έκανε μια πολιτική πρόγνωση για τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Με απλά λόγια είπε πως αν συνέχιζε να είναι άκαμπτη στις οικονομικές απαιτήσεις της έναντι της υπόλοιπης Ευρώπη, το αποτέλεσμα θα είναι μια Ευρώπη στην οποία η Γερμανία θα θεωρείται ως μια αυτοκρατορική δύναμη που δεν θα αγαπιόταν και δεν θα θαυμαζόταν από την υπόλοιπη Ευρώπη, αντίθετα θα αντιμετώπιζε αντίσταση και μίσος, διότι θα εκλαμβάνονταν ως μια καταπιεστική δύναμη.
Η πρόγνωση του Sorros επαληθεύεται με όλο και πιο καθαρό τρόπο. Το βρετανικό περιοδικό New Statesman, όχι μόνο παρομοίωσε τη Μέρκελ με “τον πιο επικίνδυνο γερμανό ηγέτη από την εποχή του Χίτλερ” – προφανώς συμπεριλαμβανομένων των βάναυσων ηγετών της Ανατολικής Γερμανίας, δικτάτορες κάτω από τους οποίους μεγάλωσε η σημερινή Καγκελάριος – αλλά και την ανακήρυξε μεγαλύτερο κίνδυνο για την παγκόσμια σταθερότητα από ότι ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και ο Kim Jong Un. Αλλού έχει απεικονιστεί ως νέος Νέρων που χαίρεται την ώρα που η Ευρώπη καίγεται και στο εξώφυλλο του ισπανικού περιοδικού El Jueves, ως μια σαδομαζοχιστική dominatrix που κτυπά τον ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόϊ σε στάση υποταγής.
Όλα αυτά ίσως να μην είχαν και τόσο μεγάλη σημασία για την Άγκελα Μέρκελ αν δεν είχε μπροστά της τις κάλπες των γερμανικών εκλογών και την ανάγκη να πείσει το γερμανικό εκλογικό σώμα πως μπορεί να ξύπνησαν δυσάρεστες μνήμες στην Ευρώπη για τους Γερμανούς και την ιστορία τους αλλά τουλάχιστον ο στόχος επετεύχθη και το ευρώ σώθηκε. Αυτός ήταν και ο λόγος μιας ηπιότερης ρητορικής έναντι της Ελλάδας.
Αύριο η κ. Μέρκελ θα βρίσκεται στην Αθήνα. Μια τέτοια συνάντηση, αυτή τη στιγμή, δεν την αφήνει κανένας στην τύχη. Προφανώς έχει γίνει η προετοιμασία εκείνη που είναι απαραίτητη και έχουν συμφωνηθεί τα πάντα. Τα φώτα της παγκόσμιας δημοσιότητας είναι εδώ για να καταγράψουν απλά τις ανακοινώσεις που θα γίνουν.
Ευρισκόμενη στην Αθήνα η κ. Μέρκελ έχει δυο επιλογές. Η μία είναι να επιβεβαιώσει πως είναι η γυναίκα που οι πάντες αγαπούν να μισούν. Η άλλη επιλογή είναι να πείσει πως είναι η γυναίκα που οι πάντες αγαπούν να μισούν, αλλά κάνουν λάθος, όπως είχε γράψει σε πρόσφατη έκδοσή του το TIME.
Αν λοιπόν η Γερμανίδα Καγκελάριος βγει να μας πει πόσο πονάει για τους έλληνες δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους ή ακόμη και ότι θα μας δώσει την επιμήκυνση που συζητάμε όλους τους τελευταίους μήνες, τότε απλά η Αθήνα θα δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ο πρώτος σταθμός της προεκλογικής της περιοδείας. Και θα είναι σαφές πως το επιτελείο της ελληνικής κυβέρνησης δεν έκανε σωστά τη δουλειά του διότι το θέμα της επιμήκυνσης έχει ήδη προαποφασιστεί και τα σενάρια κόστους έχουν πέσει στο τραπέζι.
Αν αντίθετα έχει κάτι περισσότερο να μας πει σε σχέση με το πώς μπορεί να επιστρέψει η ανάπτυξη στην Ελλάδα, τότε θα στείλει ένα σαφές μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο πως η Γερμανία εξακολουθεί να έχει ανάγκη την Ευρώπη, περισσότερο απ’ όσο έχει ανάγκη η Ευρώπη τη Γερμανία. Αυτό σημαίνει πως αύριο πρέπει να ακούσουμε κάτι αληθινά καινούργιο.
Αύριο θα ξέρουμε την επιλογή της κας Μέρκελ και εδώ θα είμαστε Τετάρτη πρωί για να την αξιολογήσουμε.

ΥΓ: «Είναι εξωφρενικά ανήκουστο” δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, “ο κ. Τσίπρας να κατηγορεί την Καγκελάριο της Γερμανίας ότι έρχεται στην Ελλάδα για να διασώσει το κράτος της διαφθοράς!”. Σίμο, είδες που το «διάβασμα» αρχίζει να αποδίδει; Εύγε!

http://www.spirosrizopoulos.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>