«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μην ανησυχείτε. Θα µας σώσουν και πάλι. Μετά θάνατον…

Οκτ. 06 2012 9:1

Μέσα από το προσχέδιο προϋπολογισµού για το 2013 ο Γ. Στουρνάρας (µαθητής του αρχιερέα Β. Σόιµπλε)… εξοµολογείται τα λάθη του, αλλά επιµένει στην εφαρµογή αυτοκαταστροφικών πολιτικών

Κατατέθηκε το προσχέδιο προϋπολογισµού για το 2013. Πρόκειται για έναν ακόµη προϋπολογισµό του σωτήριου έτους 2013 που έρχεται να προστεθεί στην πορεία ολοκληρωτικής καταστροφής την οποία ακολουθεί από το 2010 η ελληνική κοινωνία και οικονοµία. Σύµφωνα µε τον Γ. Στουρνάρα, που υπογράφει το προσχέδιο προσποιούµενος τον υπουργό Οικονοµικών, αναφέρεται το γνωστό:

Γνωρίζουµε ότι κατά τη διετία που ακολούθησε την ένταξη της χώρας στο Μηχανισµό Στήριξης, η οικονοµία βίωσε µια µεγάλη προσπάθεια δηµοσιονοµικής προσαρµογής και οι πολίτες κατέβαλλαν τεράστιες θυσίες, οι οποίες δεν πρέπει να πάνε χαµένες». Με άλλα λόγια, αυτό που θέλει να πει σε απλά ελληνικά είναι το εξής: το γνωρίζουµε ότι σας έχουµε υποβάλλει σε θυσίες χωρίς αποτέλεσµα και αντίκρισµα, αλλά δεν πρόκειται να σταµατήσουµε, αν εσείς δεν µας σταµατήσετε!

«Πρέπει, συνεπώς, η ελληνική οικονοµία να εισέλθει το συντοµότερο δυνατόν στον ενάρετο κύκλο της δηµοσιονοµικής σταθερότητας και της ανάπτυξης, ώστε να είναι σε θέση µεσοπρόθεσµα να ανταποκριθεί, µε όρους ευηµερίας και αξιοπρέπειας, στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Ελληνες πολίτες». Προσέξτε αυτή την έκφραση, «ενάρετος κύκλος». Η έκφραση αυτή δεν έχει καµιά σχέση µε τα οικονοµικά, αλλά µε τη θεολογία και µάλιστα τη θεολογία του καθολικισµού.

Είναι αντιγραφή από τις οµιλίες και τις τοποθετήσεις του Β. Σόιµπλε, υπουργού Οικονοµικών της Γερµανίας και αρχιερέα του Υπέρτατου ∆όγµατος. Η οικονοµία, η κοινωνία και ο λαός της οφείλει να εισέλθει στον «ενάρετο κύκλο» µε τον ίδιο τρόπο που στον καθολικισµό, και ιδιαίτερα στις πιο θρησκόληπτες εκδοχές του, ο πιστός όφειλε να ετοιµαστεί για το Καθαρτήριο. Οι θυσίες, τα δεινά, τα βάσανα είναι το αναγκαίο τίµηµα που ο πιστός οφείλει να καταβάλει για να εισέλθει στον «ενάρετο κύκλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>