«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του

Από την φωλιά του φιδιού και την μαμά φιδίνα που ακούει στο όνομα κατοχική κοινοβουλευτική δικτατορία γεννήθηκαν φιδάκια και άρχισαν να κυκλοφορούν υπό την καθοδήγηση της μαμάς φιδίνας!

Μην αρχίσετε να δαγκώνετε, να δείχνετε καλά φιδάκια γιατί είσαστε ευάλωτα μέχρι να σας βάλουνε σε μια ζεστή μεριά στον κόρφο τους να ενηλικιωθείτε για να ξέρετε ποιους θα δαγκώνετε και πότε!

Δυο φορές γέννησε η φιδίνα για να φέρει στον κόσμο αυτά τα φιδάκια, αλλά η γέννα έλαβε τέλος με αρκετά φιδάκια να είναι ζωντανά!

Αυτά τα φιδάκια δεν έμοιαζαν με την μαμά μπασταρδεμένα είναι, διαφορετικά φίδια.

Τα τρία από τα φιδάκια ήταν μαζί και αγαπημένα και έτρωγαν την μερίδα του λέοντος, ενώ τα άλλα παραπέρα περίμεναν να φάνε τα τρία και μετά ότι έμενε τρώγανε και αυτά, όμως δεν χορταίνανε και τσίριζαν, έβγαζαν την διχαλωτή γλώσσα τους και άρχισαν να αλληλοδαγκώνονται.

Η μαμά φιδίνα τα βάφτισε  να έχουν ένα όνομα στην κοινωνία! Το ένα το βάφτισε Νέα δημοκρατία ανανεωμένη αλλιώτικη από τις άλλες προς τιμή της αδελφή του που την σκότωσαν άδοξα! Το άλλο ΠΑΣΟΚ χωρίς σοκ, ανανεωμένο και αυτό καμιά σχέση με το αδελφάκι του που το σκότωσαν άδοξα! Το άλλο το βάφτισαν ΔΗΜΑΡ, αυτουνού του έδωσε η μαμά και παρατσούκλι κολοτούμπα, γιατί από την γέννηση του κωλοτριβότανε μια με την ΝΔ και μια με το ΠΑΣΟΚ!  Τα άλλα φιδάκια η μαμά φιδίνα τα είχε αφήσει έξω από την φωλιά στην τύχη τους και άρχισαν να διαμαρτύρονται πότε μαζί και πότε χώρια. Αυτά τα φιδάκια έξω από την φωλιά τα έλεγαν το ένα Συριζα, το άλλο Ανεξάρτητο το άλλο χρυσή και το άλλο κοκκινούλα.

Τα τρία φιδάκια μέσα στην φωλιά έδειχναν μονοιασμένα κάτω από την αυστηρή επιτήρηση της μαμάς, μερικές φορές παίζοντας ψιλό δαγκωνόντουσαν, αλλά η μαμά τους τα μάλωνε και τους έλεγε, μεταξύ σας θα είσαστε αγαπημένα, αν θέλετε να δαγκώσετε για τροφή και να δυναμώσετε να βγείτε έξω και όποιον βρίσκετε μπροστά σας να τον δαγκώνετε, αλλά δεν θα τους τρώτε όλους θα αφήνετε και για τα αδέλφια σας που είναι έξω από την φωλιά!

Τώρα τα τρία φίδια μέσα στην φωλιά έκαναν εξορμήσεις και έτρωγαν τα πάντα, καρδάμωσαν και άρχισαν να βλέπονται μεταξύ τους εχθρικά, όχι εγώ θα είμαι αρχηγός, όχι χωρίς την δική μου προστασία θα είχαμε χαθεί, όχι εγώ είμαι ο ρυθμιστής του φαγητού, έπεσε φαγωμάρα ποιο φίδι θα επικρατήσει. το ένα έλεγε εγώ είμαι σταθεροποιητικός παράγοντας, το άλλο  να τρώμε αλλά με τρόπο να μην μας βλέπουν, το άλλο άμα  δεν υπάρχω εγώ θα υπάρξει χάος και τούμπαλιν.

Όμως από το ακατάσχετο φαΐ άρχισαν να συσσωρεύονται κοπριές, φιδίσια σκατά και κάποια άλλα ζώα συνεδρίαζαν ότι δεν μπορούν άλλο αυτή τη βρώμα και πρέπει να καθαρίσουν τα σκατά γιατί δεν αντέχουν την δυσοσμία. Τα απέξω φίδια συμμετείχαν στην συνεδρίαση, αλλά τελικά δεν έπαιρναν απόφαση γιατί τσακώνονταν ποιος είναι καλύτερος καθαριστής και τα σκατά πλήθαιναν και η βρώμα τους έπνιγε αλλά παρόλα αυτά δεν αποφάσιζαν όλα τα ζώα μαζί να πάνε να καθαρίσουν τα σκατά των φιδιών.

Μέσα στην φωλιά των φιδιών επικρατεί προσωρινή ηρεμία υπό το βλέμμα της μαμάς.

Έξω τα άλλα φίδια με τα άλλα ζώα αλληλοβρίζονται, αλληλοδαγκώνονται αδικαιολόγητα μην αποφασίζοντας να πάνε όλοι μαζί να καθαρίσουν τα φιδίσια σκατά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο τρελός και η τρέλα του

  • ΟΜΟΙΩΣ Η ΟΕΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ (ΙΔΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ «PA-SY-A.GR», «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ.BLOGSPOT», «ΕΥΜΟΛΠΟΣ.BLOGSPOT», ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΓΑΔΑ», ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΜΗΤΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΤΩΝ 392 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ …ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (!!!) ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΛΥΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ. ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>