«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για τα πολιτικά ρεμάλια δεν σημαίνει τίποτα αφού έχουν και για τα φάρμακα και για τους γιατρούς και τα νοσοκομεία, για τον λαό σημαίνει θάνατος.

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι εξετάσεις και νοσήλεια

04-10-2012 21:59:48

Για μία ακόμη φορά οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα αναγκαστούν να πληρώνουν για τις ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις καθώς και για τα νοσήλια σε ιδιωτικές κλινικές από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, καθώς γιατροί, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές διακόπτουν τη παροχή υπηρεσιών λόγω των χρεών του ασφαλιστικού φορέα.

Η ταλαιπωρία των πολιτών που θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν και μετά να προσκομίσουν τις αποδείξεις στον ΕΟΠΥΥ για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους θα διαρκέσει όλη την ερχόμενη εβδομάδα ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η κατάσταση αυτή να πάρει μόνιμο χαρακτήρα.

Εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών καθώς και των διαγνωστικών κέντρων ζήτησαν την κατανόηση των πολιτών εξηγώντας ότι ο ΕΟΠΥΥ τους αναγκάζει όχι μόνο να παρέχουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να αμείβονται αλλά και να πληρώνουν επιπλέον.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΘ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, «οι αμοιβές των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ γιατρών έχουν μειωθεί κατά 50%, παράλληλα περιορίστηκε ο αριθμός των επισκέψεων και ο αριθμός των γιατρών ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική για την εξόφληση των χρεών που επωμίστηκε ο ΕΟΠΥΥ από τα ταμεία και τα οποία υπολογίζονται στα 350 εκατ. ευρώ».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των διαγνωστικών κέντρων αλλά και Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών στη Βόρεια Ελλάδα, Παύλος Μελισσανίδης, εξήγησε ότι οι κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα δεν είναι σε θέση να πληρώσουν ούτε τους εργαζόμενους ούτε το ΦΠΑ και ότι δεν υπάρχει καν η προοπτική συμψηφισμού των χρεών τους με τα χρέη του δημοσίου.

«Οδηγούμαστε σε αδιέξοδο και κλείσιμο των εργαστηρίων μας. Το κράτος απαιτεί από εμάς να το χρηματοδοτούμε και να παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες υγείας. Λένε ότι ο ΕΟΠΥΥ μας έχει πληρώσει μέχρι τον Απρίλιο του 2012. Δεν εκκρεμούν μόνο τα χρέη για το διάστημα μετά τον Απρίλιο αλλά και τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων των τελευταίων 2-3 ετών» επισήμανε από την πλευρά της η αντιπρόεδρος του ΙΣΘ, Μαρία Χατζηδημητρίου.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία καθώς και οι νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποίησαν το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διεκδικώντας καταβολή δεδουλευμένων, ενίσχυση και στελέχωση δημόσιων νοσοκομείων και επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>