«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο αυτόκλητος «ευεργέτης» Σώρρας, είχε καταδικαστεί… από το Εφετείο Πατρών, για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησής τους

Ένα δώρο άπω τον Μπαρμπανίκο! Στην END Των σωτήρων του Σωτήρος  αμήν!

Είπα δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί τους και κάνω μια εξαίρεση και τελευταία μόνο για να δηλώσω την απογοητεύσει μου για την συμμετοχή ενός διακεκριμένου επιστήμονα του κηρίου Νίκου Γεωργάντζα σε μια απάτη με μαφιόζους δυσφημίζοντας την ομογένεια και μάλιστα μας νουθετεί για την αχαριστία μας που δεν ενδιαφερθήκαμε, δεν ήθελα να αντικρίσω και να δω την απογοήτευσή τους, τους φίλους μου στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα που έπιναν νερό στο όνομά του! Και εδώ κλείνω για πάντα με αυτή την μαφία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

4 Οκτωβρίου 2012

Λαμπράκης σώζων τον Αρτέμιον Σώρραν

===Τώρα εξηγείται η πρεμούρα και η επίδειξη ανέξοδης φιλανθρωπίας και η αποστολή του εγγράφου περί των 600 δις στον …. Άρειο Πάγο, με απλή κοινοποίηση στους συγκυβερνήτες!!! Λέω κι΄εγώ, τι τον θέλει ο μπαγάσας τον διάλογο με τα ….γουνάκια, και μάλιστα περικυκλώνοντας τον Άρειο Πάγο, από Νιούορκ καιΤορόντο???

=== Ε Κ Θ Ε Σ Η Α Ν Α Ι Ρ Ε Σ Ε Ω Σ

=== Αριθμός ΑΠΑΠΑΠ /2002

=== Στην Πάτρα και στο Κατάστημα του Εφετείου Πατρών σήμερα την τριακοστή (30η) του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους δύο χιλιάδες δύο (2002) ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 11.50 π.μ., σε μένα την Γραμματέα του Εφετείου Πατρών Χ. Α. εμφανίσθηκε ο Αρτέμιος Σώρρας του Βασιλείου που γεννήθηκε το 1966 στην Πάτρα κατοίκου Πατρών οδός ΘΘΘΘΘΘΘΘ αρ. ΧΧ-ΧΧ. κατόχου του υπ’αριθμ. Π.000000 Δ.Τ που εκδόθηκε από την Υ.Α. Πατρών και μου ζήτησε την σύνταξη της παρούσας έκθεσης με την οποία μου εδήλωσε ότι, υπό την ανωτέρω ιδιότητά του, ασκεί αναίρεση ενώπιον του Αρείου Πάγου κατά της με αριθμό 173-174-175-176-177/2002 από 25 και 26 Απριλίου 2002 απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών, που κήρυξε απαράδεκτη την με αριθμό 86α και από 8.6.2001 έφεση μου κατά της 244-245/28-5 έως 1.6.2001 αποφάσεως του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών με την οποία είχα καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών η οποία μετετράπη προς 1.500 δρχ. ημερησίως, για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησης αυτών, για τους ακόλουθους όπως τους εξέθεσε λόγους:

1.— Διότι όπως προκύπτει από την αναιρεσιβαλομένη υπ’αριθμ. 173-174-175-176-177/2002 απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών κήρυξε απαράδεκτη την με αριθμό 86α και από 8.6.2001 έφεση μου κατά της 244-245/28-5 έως 1.6.2001 αποφάσεως του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών διότι «η τελευταία (ως άνω απόφαση) δεν υπόκειται σε έφεση, αφού ο εκκαλών αυτός κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή στερητική της ελευθερίας μικρότερη των δύο ετών και είναι αδιάφορο αν καταδικάστηκε για πλημμέλημα» ενώ έδει να κρίνει παραδεκτή την ανωτέρω έφεσή μου. Ειδικότερα σύμφωνα με το αρθρ. 489 παρ. 1 ΚΠΔ εκείνος που καταδικάστηκε έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση, εκτός των άλλων περιπτώσεων, και «γ’) κατά αποφάσεως του τριμελούς Πλημμελειοδικείου και της απόφασης του Εφετείου για πλημμέλημα αν με αυτήν καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος σε ποινή φυλακίσεως πάνω από τρεις μήνες … ή σε οποιαδήποτε ποινή που συνεπάγεται στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων ή έκπτωση από δημόσια, δημοτική ή κοινοτική υπηρεσία ή ανικανότητα διορισμού σ” αυτήν … στ’) κατά της απόφασης του μικτού ορκωτού δικαστηρίου και του τριμελούς Εφετείου (Κακουργημάτων), με την οποία καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος σε θανατική ποινή ή σε ποινή στερητική της ελευθερίας, διαρκείας τουλάχιστον δύο ετών». Από το συνδυασμό των διατάξεων των δυο αυτών εδαφίων (γ” και στ’) της παραγρ. 1 του εν λόγω άρθρου 489 ΚΠΔ, σαφώς προκύπτει ότι, όταν ο κατηγορούμενος εισάγεται στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να δικασθεί για πλημμέλημα (λόγω συναφείας) ή για κακούργημα και εκείνο κατ” επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας τον κηρύσσει ένοχο για πλημμέλημα ή για πλημμέλημα (λόγω συναφείας) και τον καταδικάζει σε ποινή στερητική της ελευθερίας πάνω από τρεις μήνες, τότε ο καταδικασθείς για πλημμέλημα έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου, εφόσον καταδικάσθηκε σε ποινή φυλακίσεως πάνω από τρεις μήνες. Τη λύση αυτή επιβάλλουν και οι ακόλουθοι βασικοί κανόνες που διέπουν την ποινική δικαιοσύνη, ήτοι : α’) In dubio pro mitiore, κατά τον οποίο όταν βρισκόμεθα σε διάταξη, ως προς την έννοια της οποίας μπορούν να θεμελιωθούν δυο διαφορετικές αντιλήψεις, προτιμάται εκείνη που είναι ευμενέστερη για τον κατηγορούμενο και β’) In dubio pro reo, κατά τον οποίο όταν υπάρχουν δύο ή περισσότερες λύσεις και πρέπει να επιλεγεί η μια από αυτές θα εφαρμοσθεί η επιεικέστερη για τον κατηγορούμενο (βλ. Ι. Φραντζεσκάκη, Αντεισαγγελέα Εφετών, ΝοΒ 36.851).

Επομένως, το Πενταμελές Εφετείο Πατρών που κήρυξε απαράδεκτη την ανωτέρω έφεσή μου με το ανωτέρω σκεπτικό αντί να κηρύξει αυτή παραδεκτή δεν περιέλαβε καμία ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία αναφορικά με τα παραπάνω και ειδικότερα σχετικά με την επιβεβλημένη εφαρμογή των διατάξεων του 489 Κ.Π.Δ σε συνδυασμό με τις προαναφερόμενες δικαϊκές αρχές και έτσι κατέστησε εαυτή αναιρετέα σύμφωνα με την διάταξη του αρθρ. 510 περ. Δ του Κ.Ποιν.Δ

2. Διότι επί τη βάσει των ανωτέρω παραδοχών και της όποιας αιτιολογίας της αναιρεσιβαλλομένης αποφάσεως προκύπτει ότι αυτή παραβίασε ευθέως την Συνταγματική διάταξη του αρθρ. 4 παρ. 1 του Συντάγματος που αναφέρει ότι “Οι Ελληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου” αφού εν προκειμένω για ίδιες περιπτώσεις αντιμετώπισης ίδιων ποινικών αδικοπραξιών (πλημμελήματα) ‘καθιερώνει’ αδικαιολόγητα διαφορετική μεταχείριση και δεν αναγνωρίζει τα ίδια δικονομικά δικαιώματα μιάς και ενώ για όλα τα πλημμελήματα ο νόμος προβλέπει δυνατότητα έφεσης όταν έχει επιβληθεί ποινή μεγαλυτέρα των 3 μηνών εν προκειμένω η αναιρεσιβαλλομένη έκρινε ότι το δικαίωμα εφέσεως δεν υπάρχει για μένα αφού κατεδικάσθην σε ποινή φυλακίσεως 7 μηνών. Σύμφωνα με τα ανωτέρω κατέστησε εαυτή αναιρετέα σύμφωνα με την διάταξη του αρθρ. 510 περ. Ε

Η παρούσα αίτηση ασκείται εμπροθέσμως μίας και η αναιρεσιβαλλομένη απόφαση ενεγράφη στα οικεία βιβλία την …………

Εδήλωσε επίσης ο εμφανισθείς ότι επιφυλάσσεται να υποβάλλει και πρόσθετους λόγους αναιρέσεως

Για τους λόγους αυτούς ο εμφανισθείς υπό την ανωτέρω ιδιότητά του, εζήτησε να αναιρεθεί η προσβαλλόμενη υπ’ αριθμ. 173-174-175-176-177/2002 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών ούτως ώστε δεκτής γενομένης της αναιρέσεως να επαναληφθεί η διαδικασία του δευτέρου βαθμού.

Αντίκλητό του στην Αθήνα ο εμφανισθείς εδήλωσε ότι ορίζει τον Δικηγόρο κ. Φ……. Ρ……., κάτοικο Αθηνών οδός ΑλΑλΑλΑλΑ αρ……… τηλ…………

Σε βεβαίωση όλων των παραπάνω συντάχθηκε η παρούσα έκθεση που αναγνώσθηκε και υπογράφεται από τον άνω εμφανισθέντα και μένα, όπως παρακάτω.

Ο αναιρεσείων ………………….. Ο Γραμματέας…………………………..

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/27089

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο αυτόκλητος «ευεργέτης» Σώρρας, είχε καταδικαστεί… από το Εφετείο Πατρών, για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησής τους

  • dimitris

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ
    ΑΠΛΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ,ΖΙΑΖΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>