«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ναι. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

Αθήνα 2 Οκτωβρίου 2012.

Τη Δευτέρα λοιπόν, 5 Νοεμβρίου: Συγκεντρωνόμαστε από όλες τις άκριες της Ελλάδας, μπροστά στη Βουλή. Προχωρούμε σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, μπροστά στη Βουλή. Ολοκληρώνουμε-ψηφίζουμε το Νέο Σύνταγμα, Άμεσης Δημοκρατίας. Εκλέγουμε την αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία παραδίδει στον Πρόεδρο της Βουλής Μεϊμαράκη, το νέο, ψηφισμένο από το Λαό Σύνταγμα. Δίνουμε μερικές μέρες προθεσμία στους 300 της Βουλής, να ψηφίσουν το Νέο Σύνταγμα. Με την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, απαιτούμε την άμεση διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπει το Νέο Σύνταγμα.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Απαισιοδοξία, θυμός, οργή, αγανάκτηση, σε κάποιες περιπτώσεις μίσος, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Λαού μας, τα οποία οξύνονται ολοένα και περισσότερο, όσο η Τρόϊκα «μπήγει βαθύτερα το μαχαίρι, στο σβέρκο μας». Την ίδια ώρα φυσικά που οι αχυράνθρωποι διαχειριστές της εξουσίας συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι των τοκογλύφων καταληστεύοντας την κοινωνία και στέλνοντας τα κλεμμένα στην Ελβετία. Ενώ στη «γωνία», περιμένουν δήθεν αριστεροί και δήθεν εθνικιστές, «σωτήρες», σε ένα καλοστημένο σχέδιο εναλλαγής εξουσίας, για όσο διάστημα οι τοκογλύφοι κρίνουν χρήσιμο για να «τσεπώσουν» όσα περισσότερα ευρώ μπορούν.

Η «πολιτική διαστρωμάτωση» του Λαού μας, σε σχέση πάντα με τη στάση του απέναντι στους πολιτικούς απατεώνες, έχει σε αυτήν την φάση, διαμορφώσει (όπως πχ στην Αργεντινή του Κάρλος Μένεμ και πριν το διώξιμο του Ντε Λα Ρούα με το «γνωστό ελικόπτερο»), τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Η συντριπτική του πλειοψηφία, αισθάνεται ανίσχυρη εμπρός στις αδυσώπητες ερπύστριες των τοκογλύφων και την αποφασιστικότητα των κυβερνώντων (όπως εκφράζεται από τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ), να επιβάλλουν τον φασισμό τους.

Ένα σημαντικό τμήμα του Λαού, στρέφεται στις «αριστερές φούσκες» του ΣΥΡΙΖΑ, παρακαλώντας στην ουσία, τα ψέματα που συστηματικά λέει ο Τσίπρας, να έχουν έστω και μία δόση αλήθειας.

Ένα ακόμη επίσης σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, «φορτώνεται» με μίσος για τους υπευθύνους της κατάντιας του, κατρακυλώντας στη λογική της εκδίκησης, μέσα από τους εκφραστές του νεοναζισμού.

Ένα μικρότερο τμήμα, «σέρνεται» απελπισμένο, πίσω από γελοίες πρακτόρικου είδους «επιχειρήσεις» του τύπου «θα σας πληρώσουμε το χρέος», ή ακόμη του τύπου «…αν με ψηφίσετε εμένα θα σας σώσω».

Και τέλος, ένα ακόμη μικρότερο τμήμα, αναγνωρίζει τη δυνατότητα εξόδου από το αδιέξοδο, αναφέρεται σε αυτό σε κείμενα/αναλύσεις – κυρίως – στο διαδίκτυο, αλλά αρνείται επίμονα να προχωρήσει στην αναγκαία εκείνη για την ανατροπή, δράση.

Κι’ όμως, τα πράγματα είναι απλά. Πάρα πολύ απλά:

Μπορούμε να τους ανατρέψουμε σε μερικές μέρες, χωρίς μάλιστα να «ανοίξει μύτη».

Μπορούμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα που μας έκλεψαν με μερικές μόνο απλές κινήσεις.

Με μία όμως και μόνη προϋπόθεση: Να αναζητήσουμε την λύση σε εμάς, στον εαυτό μας. Όπως έπραξαν πχ οι Ισλανδοί, όπως έπραξαν οι Αργεντινοί, όπως έπραξε ο Λαός του Ισημερινού, της Ουγγαρίας κλπ κλπ Λαοί, οι οποίοι αποφάσισαν να «πάρουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους».

Τη Δευτέρα λοιπόν, 5 Νοεμβρίου:

Συγκεντρωνόμαστε από όλες τις άκριες της Ελλάδας, μπροστά στη Βουλή. (Προϋπόθεση: Να κλείσουμε τα γραφεία και τις επιχειρήσεις μας για μερικές μέρες, να σταματήσουμε να εργαζόμαστε. Έτσι κι’ αλλιώς, στο οικονομικό χάλι στο οποίο βρισκόμαστε, η «ζημιά» την οποία θα υποστούμε, είτε είμαστε εργαζόμενοι, είτε εργοδότες, θα είναι ασήμαντη).

Προχωρούμε σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, μπροστά στη Βουλή.

Ολοκληρώνουμε-ψηφίζουμε το Νέο Σύνταγμα, Άμεσης Δημοκρατίας. (Αυτό που έπρεπε να έχουμε από το 1827 και τον Ιωάννη Καποδίστρια. Αυτό που έχει εδώ και 200 χρόνια η Ελβετία, αυτό που απέκτησε πρόσφατα η Ισλανδία).

Εκλέγουμε την αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία παραδίδει στον Πρόεδρο της Βουλής Μεϊμαράκη, το νέο, ψηφισμένο από το Λαό Σύνταγμα.

Δίνουμε μερικές μέρες προθεσμία στους 300 της Βουλής, να ψηφίσουν το Νέο Σύνταγμα.

Με την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, απαιτούμε την άμεση διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπει το Νέο Σύνταγμα.

Με τις εκλογές έχουμε:

Πρόεδρο Δημοκρατίας, Αρχηγό του Στρατού και της Παλλαϊκής Άμυνας, εκλεγμένο κατ’ ευθείαν από τον Λαό.

Πρωθυπουργό εκλεγμένο κατ’ ευθείαν – ως πολίτη και όχι ως κόμμα – από τον Λαό.

Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας (προϊστάμενο δηλαδή του Υπουργείου Δικαιοσύνης), εκλεγμένο κατ’ ευθείαν από τον Λαό.

Επίτροπο του Λαού, επικεφαλής της Εκλογικής Εξουσίας και του Σώματος Δίωξης Διαφθοράς, εκλεγμένο κατ’ ευθείαν από τον Λαό.

151 βουλευτές, οι οποίοι εκλέγονται ως πολίτες και όχι ως κόμματα, στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας (51 υποχρεωτικά από τους 51 Νομούς και οι 100 αναλογικά με τον πληθυσμό).

Αμέσως μετά και μέχρι το τέλος του 2012, με τα δικαιώματα που μεταβιβάζονται από το Νέο Σύνταγμα, κατ’ ευθείαν στο Λαό, προχωράμε:

Σε δημοψήφισμα για να αποφασίσουμε αν θα διώξουμε ή όχι, το ΔΝΤ, την Τρόϊκα και τους τοκογλύφους, με παράλληλη επιβολή εθνικώς ελεγχομένου νομίσματος.

Σε δημοψήφισμα για να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να μείνουν ή να φύγουν οι λαθρομετανάστες.

Σε άμεση δίωξη από το Σώμα Δίωξης Διαφθοράς, όλων των εμπλεκομένων στη δημιουργία του χρέους και άμεση προσαγωγή τους στη δικαιοσύνη.

Στην εκδίκαση από τα Ορκωτά-Λαϊκά Δικαστήρια της Επικράτειας, όλων των αιρετών και διορισμένων δημόσιων λειτουργών που ενεπλάκησαν στη δημιουργία του χρέους.

Στη λαϊκή αποφασιστική συμμετοχή (όπως προβλέπει το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας) σε όλο το νομοπαρασκευαστικό έργο της νέας, αμεσοδημοκρατικής Βουλής, που αφορά: α. Στις εργασιακές σχέσεις τους μισθούς και τις συντάξεις. β. Στον καθορισμό των τιμών των προϊόντων άμεσης ανάγκης, όπως καύσιμα, είδη διατροφής. γ. Στον καθορισμό του ύψους του ΦΠΑ και των φορολογικών συντελεστών. δ. Στο προσωρινό δασμολογικό «κλείσιμο» των συνόρων, έως ότου ορθοποδήσει η εγχώρια παραγωγή και ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση της οικονομίας.

Τα πράγματα είναι τόσο απλά και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτεί, ούτε σταγόνα ελληνικό αίμα. Έχουν γίνει πρόσφατα σε άλλες κοινωνίες, έγιναν και στην Ελλάδα, τόσο την 3η Σεπτεμβρίου του 1843, όσο και στις 15 Αυγούστου του 1909, όπου Λαός και Στρατός, έδωσαν τη λύση.

Πατριωτικό Μέτωπο

Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626

http://www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>