«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σταράτα

Καταγγελία για Φ. Λοΐζος (Παστίστιος)

Αγαπητή φίλη  αφού έλαβα το μήνυμά σου, σου απαντώ γιατί σέβομαι τους αναγνώστες μου!

Θα μπορούσα να σου πω κάτι και να σε αποφύγω, ή να μην σου απαντήσω, όμως μου έδωσες την αφορμή να στηλιτεύσω αυτό το απολειφάδι και το περιοδικό που δεν σεβάστηκε  αυτούς που το αγαπούν πέφτοντας χαμηλά. Πρώτα θέλω να σου πω ότι δεν πιστεύω σε κανένα θεό. Πιστεύω στον άνθρωπο, στην αγάπη και την φιλία!

Διάβασα τις δηλώσεις και το άρθρο στην Ελεύθερη ερεύνα και λυπάμαι ένα σοβαρό περιοδικό που παίρνει συνέντευξη από ένα διεστραμμένο μυαλό. Όχι γιατί κατηγορεί την θρησκεία αλλά γιατί θίγει ανθρώπους όπου και να πιστεύουν.

Δείτε ποιοι τον υποστηρίζουν είναι δίκοπο μαχαίρι, ένας βρόμικος κύκλος, αυτοί που τον χαϊδεύουν προστατεύονται από αυτήν την θρησκεία που ειρωνεύτηκε, κάτι σαν το βάραμαι να αγιάσω .

Ο άνθρωπος είναι μεγαλομανής αυτοδιαφημίζεται ένα ψώνιο, έχει κόμπλεξ διεστραμμένο και για αυτό δεν αναφέρθηκα ποτές ούτε τι είπε, ούτε ποιοι ενοχλήθηκαν. Μέχρι ένα σημείο καταλαβαίνω την πίκρα σου, η διαφορά μου με αυτόν είναι τεράστια, αυτός θίγει τους πιστούς αλλά μιλά για δημοκρατικά δικαιώματα, τι ειρωνεία, ενώ εγώ σέβομαι την πίστη σου και κάνω κριτική στην ηγεσία της θρησκείας αυτής. Εγώ κάνω κριτική με στοιχεία στην εκκλησία με στοιχεία για αυτό που πιστεύω και εδώ είναι η διαχωριστική γραμμή! Θα φώναζα και εγώ μαζί σου μαζέψτε τους, αλλά το μόνο που θα πετυχαίναμε θα ήταν να κάνουμε ήρωα ένα ανεγκέφαλο απολειφάδι που μιλάει για δημοκρατία στα μέτρα του και το περιοδικό που το είχα σε κάποια υπόληψη θα αποκτούσε πελάτες! Για αυτό και συγνώμη για την ευθύτητα μου αλλά μην βγάζεις κραυγές για κάτι που δεν γνωρίζεις αλλά το πιστεύεις. Πάλεψε με στοιχεία να πείσεις για την γνώμη σου και μην ασχολείσαι με βδελύγματα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Όποιος θέλει να διαβάσει όλο το άρθρο υπάρχει ο σύνδεσμος παρακάτω.

Φ. Λοΐζος (Παστίστιος)

– «Εγώ πιστεύω, ότι τίποτε δεν είναι ιερό».

– «Δεν υπάρχουν άγιες μορφές».

– «Ταυτιζόμουν περισσότερο με το ήθος και την προσωπικότητα τού Σούπερμαν και του Μπάτμαν, παρά με τού Χριστού

Φ. Λοΐζος (Παστίστιος)

Δημοσιεύτηκε στην Ελεύθερη Έρευνα στις 1-10-2012

http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2821

Πόσο ακόμα θα επιτρέπουμε στον Φίλιππο Λοΐζο και στην Ελεύθερη Έρευνα να βλασφημούν;

Κάντε επιτέλους κάτι.

Μαζέψτε τους!

Από την Λένα

Μοιραστείτε το!

2 comments to Σταράτα

 • dimitris

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΛΕΝΑ.
  ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.
  ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

 • Ζιούλης Ανέστης

  Η απάντηση σου με κάλυψε πλήρως Κώστα, ελπίζω να κάλυψε και την Λένα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>