«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτές είναι ειδήσεις!!! Πουλημένα ΜΜΕ.

Αυτός είναι ο κοινωνικός  πολιτισμός πολιτισμένου έθνους; Στη βουλή τρώνε παντεσπάνι και επενδύουν με ξύλο καρυδιάς τα έπιπλα της βουλης και στα νοσοκομεία πεθαίνουν παιδιά αθώα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

«ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Χωρίς φάρμακο 20 παιδάκια με ανοσοανεπάρκεια

Στον αέρα βρίσκονται περίπου 20 παιδάκια με ανοσοανεπάρκεια, τα οποία πηγαινοέρχονται κάθε μήνα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, για να λαμβάνουν το αναγκαίο για τη ζωή τους φάρμακο. Πρόκειται για τη γ’ σφαιρίνη, η οποία χορηγείται είτε ενδοφλεβίως είτε υποδόρια και κοστίζει από 2.500 έως 3.000 ευρώ.

Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

Όπως αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) Χρήστος Παπαστεργίου κατά τη διάρκεια της κοινής γενικής συνέλευσης γιατρών και νοσηλευτών στο «ΑΧΕΠΑ», το αναγκαίο κονδύλι για τη δαπάνη προμήθειας του εν λόγω φαρμάκου ακόμη δεν έχει εγκριθεί για το μήνα Οκτώβριο, με αποτέλεσμα οι γονείς των παιδιών να ανησυχούν. Οι ίδιοι δεν μπορούν να πληρώσουν από την τσέπη τους το φάρμακο και στη συνέχεια να περιμένουν πότε θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους από το ασφαλιστικό τους ταμείο.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η μητέρα ενός παιδιού μέσα στην απόγνωσή της είπε ότι σκέφτεται ακόμη και να στείλει το παιδί της στην Αυστραλία, όπου εκεί θα μπορεί να το ασφαλίσει η θεία του και να ακολουθεί τη θεραπεία του χωρίς πρόβλημα.
«Πρόκειται για παιδιά που πάσχουν από γενετικό νόσημα και είναι υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο. Πηγαίνουν μία φορά το μήνα και παίρνουν το φάρμακό τους από το φαρμακείο του νοσοκομείου, ενώ, αν το πάρουν εκτός νοσοκομείου, πρέπει να περάσουν από ειδική επιτροπή», τόνισε ο κ. Παπαστεργίου και εξήγησε ότι πλέον αντί για ενδοφλέβιο σκεύασμα χρησιμοποιείται υποδόριο.
Από την πλευρά του ο διοικητής του «Ιπποκράτειου» Γιώργος Χριστιανόπουλος τονίζει στη «Μ» ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει δεν αφορά τη μη έγκριση κονδυλίου αλλά την αλλαγή προμηθεύτριας εταιρείας. Επίσης εξηγεί ότι η πρώτη προμηθεύτρια εταιρεία αποσύρθηκε και αναγκαστικά επελέγη άλλη.
«Η διαβεβαίωση που έχω είναι ότι εντός της εβδομάδας θα έχουμε προμηθευτεί το φάρμακο. Το κονδύλι υπάρχει. Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδάκια», είπε ο κ. Χριστιανόπουλος.
Αναβρασμός στην υγεία
Στο μεταξύ στο δρόμο βγήκαν χθες εργαζόμενοι των δημόσιων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, κυρίως από το «ΑΧΕΠΑ», το «Γ. Γεννηματάς», τον «Άγιο Δημήτριο» και το νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων. Αρχικά έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητή του «Γ. Γεννηματάς» και στη συνέχεια απέκλεισαν συμβολικά τον κόμβο της Ευαγγελίστριας. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του κλεισίματος νοσοκομείων και υπέρ της δωρεάν υγείας για όλους, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας προς το «ΑΧΕΠΑ», όπου πραγματοποίησαν γενική συνέλευση με τη συμμετοχή της ΕΝΙΘ και της ΟΕΝΓΕ.
«Αντιστεκόμαστε στην πολιτική που οδηγεί σε υποβάθμιση και διάλυση του ΕΣΥ. Ο προγραμματισμός της πολιτείας προβλέπει κλείσιμο νοσοκομείων, ώστε να μείνουν 82. Στη Θεσσαλονίκη στο στόχαστρο έχουν μπει το Αφροδίσιων Νόσων και ο ‘Άγιος Δημήτριος’, ενώ δεν αποκλείεται με τον τρόπο αυτό να εφευρεθεί πλεονάζον προσωπικό και ίσως να οδηγηθούμε σε εφεδρείες και διαθεσιμότητα», τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Σταύρος Κουτσιουμπέλης.
Παράλληλα ανέφερε ότι θα κοπεί επιπλέον 1,5 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Πάντως ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και αύριο θα προχωρήσουν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των νοσοκομείων πανελλαδικά, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη κοινή συνεδρίαση της ΟΕΝΓΕ και της ΠΟΕΔΗΝ. Επίσης μεθαύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί τετράωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., στο υπουργείο Υγείας και ανάλογη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη, έξω από τα γραφεία των ΥΠΕ.

http://www.makthes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>