«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θέλουν απροκάλυπτα να εξαφανίσουν το Γένος μας.

Χρόνια ολόκληρα ακούω ότι η πατρίδα μας αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης…

Μιλάμε για τρομερό δημογραφικό πρόβλημα το οποίο πηγάζει από την υπογεννητικότητα και την ξενόφερτη νοοτροπία του νεοέλληνα…

Ολες οι προδοτικές και μη κυβερνήσεις του παρελθόντος προσπάθησαν λίγο ή πολύ να αντιμετωπίσουν το θέμα της βιολογικής εξαφάνισης των Ελλήνων με ημίμετρα κυρίως φορολογικά και με επιδόματα και παροχές στις πολύτεκνες οικογένειες….

Ομως αυτή η ασθενική ψευτοενισχυτική συμπεριφορά των πολυτέκνων οικογενειών στους καιρούς της εσχάτης προδοσίας που ξεκίνησε το 2009, έπαψε να υφίσταται….

Επιδόματα μειώθηκαν, προνόμια καταργήθηκαν και φτάσαμε στο χειρότερο σημείο…

Τα ελληνόπουλα πλέον αποτελούν τιμωρία για τους γονείς τους…. εφόσον καταργείται ολοκληρωτικά οποιαδήποτε απαλλαγή φόρου γι’ αυτά!

Διαβάστε το απόσπασμα από την σχετική ανάρτησή μας:

Kαταργείται το αφορολόγητο όριο για τα παιδιά που σήμερα είναι 2.000 ευρώ για κάθε παιδί μέχρι τα δύο και 3.000 ευρώ για κάθε παιδί από τρία και πάνω.

Οι παραπάνω αλλαγές θα προκαλέσουν αύξηση του φόρου για εισόδημα από 5.000 έως 60.000 ευρώ, η οποία θα φανεί στην παρακράτηση φόρου στις μηνιαίες αποδοχές από την 1-1-2013. Μάλιστα οι επιβαρύνσεις θα είναι μεγαλύτερες για τα νοικοκυριά με παιδιά.
Ετσι μισθωτός με δύο παιδιά και εισόδημα από 9.000 μέχρι 16.000 ευρώ θα επιβαρυνθεί με επιπλέον φόρο 400 ευρώ, για εισόδημα 20.000 ευρώ ο φόρος αυξάνεται κατά 800 ευρώ και για εισόδημα 30.000 ευρώ ο πρόσθετος φόρος φθάνει τα 1.400 ευρώ.

(δείτε ολη την ανάρτηση με τα νέα “αναπτυξιακά” φορολογικά μέτρα ΕΔΩ)

Ποιός νοσηρός ανθελληνικός εγκέφαλος σκέφτηκε το συγκεκριμένο μέτρο;

Κύριε Σαμαρά μας κοροϊδέψατε ως Ελληνες (ευτυχώς όχι εμένα προσωπικά) λέγοντας προεκλογικά ότι δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για περαιτέρω  μειώσεις μισθών και συντάξεων….

Αυτό το προσπερνώ, διότι ως πολιτικός έχετε έφεση στο ψέμα και στο δούλεμα των αδαών ψηφοφόρων…

Κύριε Σαμαρά βοηθάτε με τα νέα μέτρα τους πλούσιους συμπολίτες μας να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο είς βάρος μας…. άντε κι αυτό να το ανεχτώ εφόσον προέρχεσθε από την πολιτική παράταξη “της αγαλίασης των πλουσίων”….. και θεωρείτε σε παραταξιακό επίπεδο, χρέος σας, να βοηθάτε παντοιοτρόπος τους πλούσιους, τους τραπεζίτες κλπ….

Το θέμα όμως της τιμωρίας των ελληνικών οικογενειών που έχουν παιδιά δεν μπορεί να περάσει έτσι….

Τσακίζετε την ραχοκοκκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Την ελληνική οικογένεια.

Το συγκεκριμένο μέτρο μαζί με την διάλυση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και σας τοποθετούν σε

“περίοπτη” θέση στο “πάνθεον” των προδοτών της πατρίδας μας. 

Η στάση σας δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα αίσχη όλων των προκατόχων σας αρχής γενομένης από τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες….

Προσωπικά θεωρώ ότι πιθανότατα αν παραμείνετε στην εξουσία μέχρι τα Χριστούγεννα (που πολύ αμφιβάλλω) θα ξεπεράσετε σίγουρα μέσα σε λίγους μήνες τον μεγαλύτερο προδότη όλων των εποχών της αρχαίας και νεώτερης ιστορίας μας τον ΓΑΠ….

Αυτά να τα βλέπουν όσοι την πάτησαν και νόμισαν ότι βρήκαν στο πρόσωπό σας έναν νέο σωτήρα μετά τους 2 προηγούμενους….

Αδέρφια μου Ελληνες πρέπει πάση θυσία να ανατραπούν τα σχέδια εξόντωσής μας.

Ξέρω ότι τα τρομακτικά ανθελληνικά δολοφονικά μέτρα μας αιφνιδίασαν και το μούδιασμα είναι φυσικό…

Ομως πρέπει γρήγορα να μετεξελιχθεί ο αιφνιδιασμός σε αντίδραση.

Η γνώμη μου είναι ότι όλα γίνονται ώστε οι Ελληνες να δώσουν στις επόμενες εκλογές αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα προχωρήσει πλέον απροκάλυπτα στην ολοσχερή διάλυση της πατρίδας μας, στον διαμελισμό της και στον πλήρη εξευτελισμό της… σε συνεργασία με τους Αμερικανούς… (μην σας φαίνεται παράδοξο πάντα η αριστερά στον τόπο μας είχε από πίσω της την CIA όσο κι αν την βρίζει)…

Με αριστερή εξέγερση έπεσε ο ανεπιθύμητος στους Αμερικανούς, δικτάτορας Παπαδόπουλος ώστε να αναλάβει το προδοτικό ανδρείκελο ο ταξίαρχος Ιωαννίδης και να οδηγηθούμε στην τραγωδία της Κύπρου…

Με αριστερές (αμερικανόφερτες σοσιαλιστικές κυβερνήσεις) καταστράφηκε η βιομηχανική παραγωγή στην χώρα μας και γιγαντώθηκε ο τοκογλυφικός δανεισμός.

Με αριστερή (σοσιαλιστική) κυβέρνηση βομβαρδίστηκε με την άδειά μας η Σερβία από το ΝΑΤΟ. Εγινε η εισβολή στο Ιρακ το 2003, Βομβαρδίστηκε η Λιβύη….

Και είναι πιθανό η επερχόμενη κρίση με το Ιράν να μας βρεί και πάλι με αριστερή κυβέρνηση…

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς φίλοι μας έχουν και πολλές άλλες απόψεις για τον λόγο που γίνονται όλα αυτά και πιθανότατα οι περισσότερες να είναι σωστές, όμως υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι, με όλα όσα ετοιμάζεται να εφαρμόσει η ανίερη προδοτική τρόϊκα που μας κυβερνά, ο επόμενος πρωθυπουργός και μάλιστα με αυτοδυναμία θα είναι ο Τσίπρας;

Και τι είναι ο Τσίπρας;

Ούτε ο ίδιος δεν κρατάει τα προσχήματα…

Παριστάνει στα ίσια των Ανδρέα Παπανδρέου…

Το πρόγραμμά του είναι αντίγραφο του ΠΑΣΟΚ του 1985.

Οι εκφράσεις του, η στάση του και τώρα πλέον και οι ψηφοφόροι του είναι κυρίως αυτοί που ψήφιζαν μέχρι πρότινως ΠΑΣΟΚ…

Φυσικά πλέον, προσχωρούν ολοένα και περισσότεροι πρώην Πασόκοι πολιτευτές στο κόμμα του.

Κι ο λαός μας ετοιμάζεται να ρίξει μια ακόμα καταστροφική ψήφο….

Ελπίζω κάτι να γίνει και να ξυπνήσουμε όλοι και να μην φτάσουμε πάλι στο δυσάρεστο σημείο να λέμε ότι “εμείς τα λέγαμε”…

ΘΑΝΟΣ

http://koukfamily.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>