«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρχισαν τα τύμπανα του πολέμου, Μπουρλότο ετοιμάζει η ΔΑΚΕ από την Αχαΐα για τη Συγγρού!

 Ν. Κιουτσούκης: Τιμή μου που διαγράφηκα από τη ΝΔ  μεταγραφή ο ΚεδίκογλουΟ γγ. της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Ν. Κιουτσούκης

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συντεχνία από αυτή των βουλευτών»

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου προσωπικά για τη διαγραφή του από το κόμμα εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο γγ. της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Κιουτσούκης. Στις κατηγορίες περί συντεχνιών απάντησε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη συντεχνία από αυτή των βουλευτών».

Φωτογραφία για «Μπουρλότο» ετοιμάζει η ΔΑΚΕ από την Αχαΐα για τη Συγγρού!

Μπαράζ αλυσιδωτών αντιδράσεων προκαλεί στην Πάτρα αλλά και το σύνολο της Δυτικής Ελλάδας σε επίπεδο ΔΑΚΕ τόσο του ιδιωτικού όσο και του Δημόσιου τομέα η διαγραφή του προέδρου της παράταξης Ν. Κιουτσούκη.

Στην Αχαΐα η ΔΑΚΕ ιδιωτικού Τομέα είναι θέμα ωρών να σύρει το δικό της χορό αντιπαράθεσης τόσο με τον Αντ. Σαμαρά όσο και με όλα τα στελέχη της κυβέρνησης που όπως υποστηρίζουν με την πολιτική που εφαρμόζουν αποκαλύπτεται πως προεκλογικά εξαπάτησαν τους πολίτες.

Στελέχη της ΔΑΚΕ στην Πάτρα λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του προέδρου Ν. Κιουτσούκη και τα όσα συνέβησαν στα κεντρικά του κόμματος στη Συγγρού, φέρονται να συναντήθηκαν χθες προκειμένου να χαράξουν γραμμή πλεύσης.

Tο αργότερο έως και τη Δευτέρα αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμένη δράση και η πρώτη κίνηση αναμένεται να είναι η έκδοση ανακοίνωσης με την οποία οι Αχαιοί της ΔΑΚΕ ιδιωτικού Τομέα θα ασκούν σκληρή κριτική και δεν αποκλείεται να διαχωρίζουν τη θέση τους από την ηγεσία του κόμματος και την κυβέρνηση ενώ θα γίνονται ευθείες αναφορές στον Αντ. Σαμαρά.

Παράλληλα όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοικτά για το πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό την επόμενη ημέρα και τι θα πράξουν οι εκλεγμένοι με τη σημαία της ΔΑΚΕ συνδικαλιστές σε όργανα διοικήσεων (εργατικά κέντρα-Νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ στην περιοχή -Διοικητικά Συμβούλια εργαζομένων σε νοσοκομεία)

Σύμφωνα με στελέχη της ΔΑΚΕ στην Πάτρα, η αντίδραση από την περιφέρεια πρέπει να είναι άμεση καθώς η στάση του ίδιου του κ. Σαμαρά καθώς και όσων εισηγήθηκαν την διαγραφή Κιουτσούκη αποτελεί αιτία πλήρους ρήξης, δεδομένου ότι παραβιάζεται η έως χθες δεδομένη αυτονομία της παράταξης.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να ποδηγετήσει την ΔΑΚΕ τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο καθώς φοβάται πως εάν στην προσπάθειά της να εφαρμόσει πολιτικές οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα εξήγγειλε προεκλογικά, εκτός από την κοινωνία θα έχει απέναντί της και ένα εσωτερικό μέτωπο που καθημερινά θα την κατατρώει.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>