«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι τραπεζίτες νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με μπαμπουΐνους.

Ενώ συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Reuters με τις εξοργιστικές αποκαλύψεις για σκάνδαλα μεγαλοτραπεζιτών και την ύποπτη σιωπή της Τράπεζας της Ελλάδος, οι τραπεζίτες απέδειξαν ότι συνεχίζουν να μας θεωρούν ιθαγενείς. Δουλοπάροικους που ζούμε για να πληρώνουμε τις απάτες τους και να υποθηκεύουμε την πατρίδα και τα παιδιά μας για να “στηρίξουμε” τα μαγαζιά τους.

Εκεί λοιπόν που ήδη θα έπρεπε η δικαιοσύνη να διερευνήσει εάν οι αποκαλύψεις του Reuters ισχύουν, για να μάθουμε και εμείς που πήγαν τα λεφτά μας, οι τραπεζίτες κάνουν κίνηση ματ, ενθυμούμενοι τον ισολογισμό της Νεοχημικής του Λαυρεντιάδη το …2008!!!

Δύο ημέρες λοιπόν μετά τις αποκαλύψεις για offshore εταιρείες συγγενικών προσώπων μεγαλοτραπεζιτών, όπου ο ένας τραπεζίτης δάνειζε τον άλλον ώστε να κάνουν μαϊμού αυξήσεις κεφαλαίου χωρίς να βάζουν Ευρώ, ένα κονσόρτσιουμ τραπεζών, με απόλυτο, ορχηστρικό συντονισμό, κάνουν μήνυση στον Λαυρεντιάδη γιατί λέει τον δάνεισαν βάσει μαγειρεμένων στοιχείων…

Τι λέτε βρε παιδιά. Και δεν το ανακαλύψατε ούτε το ’08, ούτε το ’09, ούτε το ’10, ούτε καν τον Φλεβάρη ή τον Μάη του 2012. Όλως τυχαίως το θυμηθήκατε δύο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις του Reuters, τις οποίες τα χρηματοδοτούμενα από εσας ΜΜ”Ε” τις έθαψαν κανονικότατα;

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο εξωφρενικό στην υπόθεση. Μέσα στις τράπεζες που ξαφνικά “θυμήθηκαν”, είναι και η …HSBC! Ναι, η τράπεζα για την οποία μόλις προχθές ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο που την εμπλέκει σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος από όπλα, ναρκωτικά και άλλες ευγενείς εργασίες. Υπόθεση που ήδη θα έπρεπε να είχε οδηγήσει τον εισαγγελέα και στο Ελληνικό παράρτημα αφού πολλά μαύρα κεφάλαια που διακινήθηκαν ήταν “μεσογειακά” και όλοι γνωρίζουμε το πανηγύρι που γίνεται στην Ελλάδα με το δουλεμπόριο και το εμπόριο ναρκωτικών. Όλοι, εκτός από την Τράπεζα της Ελλάδος, που δεν πήρε μυρωδιά.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το κράτος – μπανανία που ληστεύει τους πολίτες, εξαθλιώνει την πραγματική οικονομία, οδηγεί τίμιους ανθρώπους στην αυτοκτονία αλλά αφήνει τους ενόχους της κρίσης, τους παίχτες των CDS, το Τ3 – Τ10, τους οφσοράκηδες των θαλασσοδανείων στο απυρόβλητο. Την ίδια στιγμή που στα πολιτισμένα κράτη της δύσης, η “βοήθεια” στις τράπεζες δόθηκε αφού βγήκαν οι διοικητές τους με βραχιολάκια από τα γραφεία τους.

Εδώ όποιος τολμά να μιλήσει, εξοντώνεται φυσικά και ηθικά, οι τραπεζίτες άλλωστε είναι οι αρχιτέκτονες του μνημονίου, οι στυλοβάτες των εκδοτικών συγκροτημάτων και του πολιτικού συστήματος. Με τα λεφτά που προκύπτουν από τον βιασμό του λαού και την εκποίηση των ασημικών που οι πρόγονοι μας μας κληροδότησαν.

Αλήθεια, ποιούς νομίζουν ότι κοροϊδεύουν με τα κωμικά επικοινωνιακά τους τερτίπια;

Και εσείς κύριε Σαμαρά πο συγκυβερνάτε με τον πολιτικό συνήγορο του μνημονίου, τον μέγα ευεργέτη των τραπεζών, θα δώσετε εντολή να γίνει διαχειριστικός έλεγχος από την Ελληνική δικαιοσύνη στις τράπεζες; Έτσι για να δούμε εάν το Reuters εκβιάζει τους πασοκτζήδες τραπεζίτες. Εκτός εάν το “συνευθύνη” που ευαγγελιζόταν ο Ευάγγελος γίνεται σιγά – σιγά συνενοχή.

Την ίδια στιγμή που όλος ο πλανήτης ξεσηκώνεται:

Ακόμα και ο “δικός σας” Nouriel Roubini λέει “ Χρειάζεται να Φυλακίσουμε ή να Κρεμάσουμε Μερικούς Τραπεζίτες”.

Ο Νομπελίστας οικονομολόγος Joe Stiglitz – και πολλοί άλλοι ειδικοί – έχουν πει ότι τίποτα δεν θα αλλάξει εάν δεν φυλακιστούν οι ανέντιμοι τραπεζίτες.

Ο Πρώην επιχειρηματίας Μαξ Κάιζερ έχει ζητήσει εδώ και χρόνια να κρεμαστούν οι απατεώνες τραπεζίτες, ώστε να σταλεί ένα μήνυμα ότι το έγκλημα δεν θα είναι πλέον ανεκτό.

Το έγραψε όμως και ο Δευκαλίωνας πριν από λίγες ημέρες: Οι Τραπεζίτες μέσα από όλο αυτό τον χαμό βγαίνουν τελείως αλώβητοι!

http://olympia.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>