«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

20 χρόνια πολιτικός απόπατος!!!

Αγαπητοί αναγνώστες με ρωτάτε  σαν να μην φταίμε όλοι, πως γίνεται… Άλλοι να πεινάνε, άλλοι να μην έχουν φάρμακα, άλλοι να αυτοκτονούν και άλλοι να κάνουν αδιάφορα και ανέμελα τις διακοπές τους!!!

Μα αγαπητοί μου αυτό είναι το κατόρθωμά μας!

Το ΕΓΩ… και όχι το ΕΜΕΙΣ!

Πως να μην φτάσουμε εδώ όταν ανακυκλώναμε τα πολιτικά σκατά;

Πως να μην φτάναμε εδώ και να μην δηλώναμε καθαρά την πολιτική μας ωριμότητα προς τους εχθρούς μας, ότι είμαστε ευάλωτοι και κατάλληλοι προς εκμετάλλευση, όταν οι πολιτικές μας επιλογές γίνονταν με βρόμικο και συμφεροντολογικό τρόπο!

Πως θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα όταν βουτάγαμε το χέρι μας στην τουαλέτα για να επιλέξουμε ηγέτες!

Ο καθένας μας δίπλα του είχε νομοταγείς και σοβαρούς συμπολίτες αλλά έτρεχε στον απατεώνα στα πολιτικά βοθρολύματα!!!

Αλισβερίσι αλαξοκωλιές αρχίζοντας από συλλόγους της γκομενιάς και του πάρτι, με ανίκανους εκπροσώπους αλλά πολύ καλούς παπατζήδες, τους αναδεικνύαμε σε ηγέτες!

Τους  διαλέγαμε για τις δικές μας φιλοδοξίες και ανικανότητες και τους κάναμε προέδρους κοινοτήτων, μετά δήμων, μετά αντινομάρχες ή διευθυντές, μετά νομάρχες και πολιτικούς και μετά ηγέτες!

Δείτε σε όλη την επικράτεια ποιοι είναι δήμαρχοι  περιφερειάρχες και οι αντίπαλοί τους και τι ήταν πριν;

Και πόσο επιτυχημένοι ήταν;

Αφού ήταν όλοι τους αποτυχημένοι, απατεώνες παρόλα αυτά τους ψηφίζαμε και τους αναδεικνύαμε σε ηγέτες! Δεν είναι υποκρισία κάθε ερώτηση πως φτάσαμε εδώ;

Μπορεί να πηγαίνεις στον απόπατο και να κάνεις κολατσιό ή πικ νικ. 20 χρόνια μετά μανίας αντί να πάμε να διαλέξουμε  από ένα υγιές δέντρο ένα γινωμένο φρούτο, πηγαίναμε στον απόπατο και διαλέγαμε για να φάμε σκατά, καλή μας όρεξη τώρα!

Και λέγαμε το εξής ανήκουστο και βρόμικο, τι να κάνουμε ρε πατριώτες όταν έχουμε μόνο σκατά για να διαλέξουμε, διαλέγουμε αυτό που βρωμάει λιγότερο!!!

Σήμερα ας κάνουμε προσθαφαίρεση στις ποιοτικές πολιτικές μας επιλογές, απατεώνες + δοσίλογους + μαυραγορίτες + νταβατζήδες + τουρκοσπορίτες + η συμφεροντολογική μας ωριμότητα = απόπατος!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>