«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»

Γιώργος Ιεροδιάκονος

Μέλος της Π.Γ. του ΕΠΑΜ

Φαίνεται πως σ’ αυτή την ερημοχώρα, τον εκάστοτε υπουργό οικονομικών δεν τον επιλέγει ο πρωθυπουργός, αλλά οι διεθνείς τοκογλύφοι και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Συνεπεία αυτής της αδιάλειπτης εξάρτησης των «ελληνικών» κυβερνήσεων προς τους επικυρίαρχους τοποτηρητές, φτάσαμε από τον Παπαντωνίου, τον Αλογοσκούφη και τον Παπακωνσταντίνου (άπαντες αναπόσπαστα μέλη της «λέσχης») στον νυν Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (επίσης μέλος της Μπίλντεμπεγκ).

Όμως η επιλογή ειδικά αυτού του συγκεκριμένου τύπου γεννά πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τις απώτερες επιδιώξεις της κυβέρνησης, αφού εκτός από τακτικό μέλος της «λέσχης», υπήρξε άρρηκτο μέλος της σπείρας Σημίτη. Έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (1986-1989), ειδικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος (1989-1994), τακτικό μέλος της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1994-2000), πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ.ο.κ. Ένας από τους βασικούς ιθύνοντες του «μαγειρέματος» των οικονομικών στοιχείων τότε με τον πρωτομάστορα της διαπλοκής Κ. Σημίτη και την Goldman Sachs, ώστε να εισέλθει τότε η χώρα μας σιδηροδέσμια στη ζώνη του ευρώ.

Παράλληλα εμφανίζεται ως επικεφαλής της Μ.Κ.Ο. «Πρωτοβουλία Κάπα», όπου συμμετέχει και ο έτερος Καππαδόκης, ο Στέφανος Μάνος, σκοπός της οποίας, κατά το καταστατικό της, είναι η αξιοποίηση (δηλαδή το ξεπούλημα) της κρατικής ακίνητης περιουσίας. Η Πρωτοβουλία Κάπα συνεστήθη τον Νοέμβριο του 2011 εκπονούσα το επιχειρηματικό σχέδιο «Αρχιμήδης» και το οποίο προτείνει το ξεπούλημα της περιουσίας του κράτους (αεροδρόμια, λιμάνια, ακίνητα κλπ) στο τίμημα των 125 δις ευρώ για να αποπληρωθεί μέρος του κρατικού χρέους.

Το ΕΠΑΜ έγκαιρα εξέφρασε την ανησυχία του ακριβώς λόγω της επιλογής του συγκεκριμένου «κυρίου» ως οικονομικού υπουργού, του οποίου η διαπιστευμένη σχέση του με τους ξένους δυνάστες μας είναι πανθομολογούμενη.

Δυστυχώς πολύ σύντομα ήρθε και η επιβεβαίωση των ανησυχιών μας με τις προγραμματικές δηλώσεις τόσο του αχυρανθρώπου πρωθυπουργού όσο και του κ. Στουρνάρα. Η κυβέρνηση «εθνικής ευθύνης» των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, ξεπουλά τα πάντα! Σιδηρόδρομοι, λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμοι, ενέργεια, ύδατα, δημόσια και κοινόχρηστα ακίνητα, δίνονται όλα μπιτ παρά.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Αφού κατά τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών, μπορεί το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) να δέχεται και ελληνικά ομόλογα ως τίμημα για τις αποκρατικοποιήσεις. Δηλαδή, με άλλα λόγια, μπορεί κάποιος ομολογιούχος, ο οποίος σημειωτέον προμηθεύτηκε τα ομόλογά του στην αξία των 0,20 λεπτών (διότι τόσο πωλούνται σήμερα τα ελληνικά ομόλογα στην δευτερογενή αγορά), να προσέρχεται περιχαρής και να αγοράζει κοψοχρονιάς ότι του κάνει κέφι με την ονομαστική αξία των ομολόγων (100%). Αυτό δεν είναι αποκρατικοποίηση. Δεν είναι ούτε καν ξεπούλημα. Αυτό είναι χάρισμα!

Απέναντι σ’ αυτές τις εξελίξεις, το ΕΠΑΜ διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι θα σταθεί απέναντι στην κυβέρνηση σφετεριστών που τόσο σύντομα υπέστειλε την σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, για την οποία τόσο ύπουλα απέσπασαν την ψήφο του τρομοκρατημένου λαού και κυρίως θα αγωνιστεί με κάθε μέσον για την προάσπιση των πάτριων. Παράλληλα προειδοποιεί κάθε κατεργάρη που θα διανοηθεί να υπερψηφήσει στη βουλή το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού μας στους ξένους επικυρίαρχους, ότι πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη.

Απευθυνόμαστε επίσης στους διεθνείς πλιατσικολόγους που εποφθαλμιούν την περιουσία του ελληνικού λαού. Μην διανοηθεί κανείς να εμφανιστεί στη χώρα μας ως υποψήφιος αγοραστής και, το κυριότερο, μην τολμήσει κανείς να βάλει χέρι στο βιός μας, διότι πρώτον θα χάσει τα λεφτά του και δεύτερον θα έρθει αντιμέτωπος με τον υπερήφανο ελληνικό λαό.

Απευθυνόμαστε και στον ελληνικό λαό. Αδέρφια, μην σκύβετε το κεφάλι. Αυτή η χώρα μας ανήκει. Μην αφήσετε κανέναν κερατά να μας την πάρει. Το ερώτημα τίθεται στον κάθε Έλληνα προσωπικά. Θα πούλαγες άραγε ποτέ το σπίτι σου στο 10% της πραγματικής του αξίας; Το ίδιο ισχύει και για την δημόσια περιουσία, η οποία αποτελεί κτήμα όλων των Ελλήνων. Το πάντοτε επίκαιρο σύνθημα «δεν χρωστάω, δεν πουλάω, δεν πληρώνω» δεν απηχεί απλώς την οικονομίστικη διάστασή του, αλλά κυρίως εστιάζει στο μέγιστο ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας. Η έννοια της ιδιοκτησίας δεν περιορίζεται μόνο στην μικρή ή μεγάλη οικία του καθ’ ενός μας, αλλά περιλαμβάνει τον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο, όπως είναι η γειτονιά, η συνοικία, η πόλη, οι ακτές και τα λαγκάδια, η χώρα ολόκληρη. Αν τους επιτρέψουμε να παραδώσουν την χώρα, τότε τι αξία θα έχει το όσων διαστάσεων υποστατικό μας, που έτσι κι αλλιώς, ας μην αυταπατόμαστε, κινδυνεύει κι αυτό;

Το ΕΠΑΜ ωστόσο είναι εδώ. Και θα είναι εδώ μέχρι την τελική νίκη. Ας πλατειάσουμε το κίνημα αντίστασης και ανατροπής σ’ ολόκληρη τη χώρα. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Μέχρι την μέρα που το Μέτωπο θα φουντώσει, θα αφρίσει και θα πλημυρίσει το σύμπαν. Κι εκείνη η μέρα δεν είναι μακριά. Ποτάμι η οργή του οργανωμένου λαού θα σαρώσει τα πάντα και θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου. Αυτή η χώρα είναι δική μας και θα την πάρουμε πίσω.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>