«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς Χρυσή Αυγή και Καμμένο.

Αγαπητοί φίλοι σεβόμενος τις ανησυχίες σας, τις απορίες σας και τα ερωτηματικά σας θέλω όχι να απολογηθώ αλλά να απαντήσω με ειλικρίνεια!

Να δηλώσω κάθετα ότι δεν είμαι  Χρυσή Αυγή, δεν είμαι Πασοκ, δεν είμαι Δεξιός, δεν Είμαι Κομουνιστής! Μπορώ με σεβασμό στον εαυτό μου και στους αναγνώστες μου να πω ότι αρκετά χρόνια το μόνο που είμαι, είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και τίποτα άλλο! Τώρα αν κάποιοι για δικούς τους λόγους έχουν μάθει να κολλάνε ταμπέλες δεν μπορώ να τους το σταματήσω αυτό το βίτσιο!

Ας έρθουμε στην ουσία για το θέμα λαθρομετανάστες. Να δηλώσω, ότι έχω δηλώσει επανειλημμένος ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει εδώ και τώρα να επιστρέψουν στις πατρίδες τους με πολιτισμένο τρόπο και ανθρωπιά, γιατί είναι το 95% δυστυχισμένοι άνθρωποι που ψάχνουνε ένα κομμάτι ψωμί!

Εδώ μπαίνει και το ερώτημα με σοβαρό τρόπο για αυτούς που έχουν κάνει σημαία την ασφάλεια των Ελλήνων και την λύση με τους λαθρομετανάστες.

Ρωτώ και εγώ και οι αναγνώστες την Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο να μας απαντήσουν για την ουσία του προβλήματος που δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, αλλά αυτοί που τους φέρνουν νύχτα λαθραία και αφού κάνουν την δουλειά τους, τους παρατάνε σε βάρος του λαού.

Τι θα κάνετε κύριοι με τους κτηματίες τους βιομηχάνους, τους βιοτέχνες, και τους εργολάβους δημοσίων και ιδιωτικών έργων που είναι 100% υπεύθυνοι; Αυτοί οι κτηματίες που με βρώμικο τρόπο με τα χρυσόβουλα και άλλους εκβιαστικούς τρόπους έχουν μαζέψει τα κτήματα και δεν βάζουν τα καμάρια τους να  τα δουλέψουν, να μην βγάλουν κάλους στα χέρια και τους δίνουν χαρτζιλίκι και κοπροσκυλιάζουν προκλητικά στις καφετέριες στα ξενυχτάδικα και στους οίκους ανοχής με παρέα τα ναρκωτικά! Αυτοί οι κύριοι φέρνουν λαθρομετανάστες τους κρύβουν σε ξελότζες (αγροτικές αποθήκες), σε κινητά κοντέινερ, σε σπίτια που βρωμάνε και γεννούν χίλιες ασθένειες, σε άθλιες συνθήκες τους δίνουν μαύρο μεροκάματο, ανασφάλιστους και δεν δηλώνουν στην εφορεία τίποτα και όταν τελειώσουν τις δουλειές τους, τους διώχνουν και γίνονται βάρος στον λαό με τα γνωστά αποτελέσματα!

Εδώ λοιπόν ο λαός θέλει από την Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο καθαρή δήλωση τι μέτρα θα πάρουν για αυτούς τους προδότες που ανέφερα παραπάνω; Γιατί μιλάτε για λαθρομετανάστες και δεν αναφέρετε τίποτα για τους γνωστούς υπεύθυνους, πως θα τιμωρηθούν ή πως θα τιμωρούνται για να μην ξανά τολμήσουν να ξανά φέρουν, ή προσλάβουν λαθρομετανάστες αδήλωτους, ανασφάλιστους;

Οι πολιτικές κορώνες να καταργηθεί ο νόμος  του προδότη Ραγκούση δεν μας λέει τίποτα αν δεν συνοδεύεται και από τις ποινές για αυτούς που παρανομούν και στην πλειοψηφία είναι κομματάρχες δεξιοί! Μήπως είναι αλήθεια ότι και η χρυσή αυγή και ο Καμμένος είναι το ανάχωμα τα δεκανίκια της δεξιάς;

Εδώ θέλουμε σαφή και καθαρή απάντηση από τα παραπάνω κόμματα, γιατί ο λαός δεν τσιμπάει με ελεημοσύνες και αποπροσανατολισμούς.

Θέλουμε σαφή απάντηση για τα κατακάθια που χρησιμοποιούν λαθρομετανάστες δυστυχισμένους σαν σκυλιά, ανασφάλιστους, αδήλωτους, που φοροδιαφεύγουν;

Να πείτε στο λαό η λέξη λαθρομετανάστες πόσα δις μεταφράζονται το χρόνο! Σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό το πρωί περιμένουν κομβόι από εργάτες με μαύρα μεροκάματα σε βάρος του Έλληνα εργάτη και της οικονομίας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>