«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μια ερώτηση στον Γιάννη Στουρνάρα που πρέπει να απαντηθεί σήμερα!! Θα βρεθεί άραγε ένας Ελληνας πολιτικός να την υποβάλει επίσημα, έτσι ώστε να απαντηθεί η απορία όλων των Οικονομολόγων του πλανήτη;

Γιώργος Αδαλής

Τη συναίνεση των Ελλήνων σε 4 μέτωπα ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών κ.Γιάννης Στουρνάρας με την ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στη Βουλή.

O κ.Στουρνάρας ξεκαθάρισε ότι το δεν θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα πέραν των δρομολογημένων που έχουν ήδη ψηφιστεί, για να μην βαθύνει άλλο η ύφεση.

Αφού περιέγραψε συνοπτικά τα αίτια -κατά τη γνώμη του- για τα οποία η ελληνική οικονομία έφτασε στο σημερινό σημείο ο κ.Στουρνάρας παρουσίασε τα 4 μέτωπα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, στα οποία η κυβέρνηση θέλει να στηρίξει ένα νέο βιώσιμο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρότυπο.

Στην ουσία παρουσίασε τέσσερις άξονες τους οποίους και παραθέτουμε, γιατί πολλά έχουμε ακούσει να λέγονται και τα οποία … δεν γίνονται στη συνέχεια:

1ο : μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή, να εφαρμοστούν δηλαδή τα μέτρα που έχει ήδη ψηφίσει για το 2012, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η επόμενη δόση το δανείου. Στη συνέχεια θα μπορεί να διαπραγματευτεί μία χρονική επέκταση της αρχικής συμφωνίας και «ρήτρα ύφεσης», ώστε η χώρα να μειώσει τα ελλείμματα και να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα με βιώσιμο τρόπο.

2ο: ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Πρώτα από όλα η κυβέρνηση θα καταργήσει τα νομοθετικά εμπόδια για τις χρήσεις γης και τις περιβαλλοντικές άδειες και θα συνεχίσει με σαρωτική κατάργηση για όλα τα περιοριστικά καθεστώτα που παραμένουν στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών ή στην επενδυτική και επιχειρηματική δραστηριότητα.

3ο: Νέες αποκρατικοποιήσεις, που έχουν στόχο κυρίως στην ανάπτυξη της γης και σε υποδομές. Η κυβέρνηση εξετάζει επίσης, τη θεσμοθέτηση της δυνατότητας του ΤΑΙΠΕΔ να δέχεται και ομόλογα του ελληνικού δημοσίου ως τίμημα για τις αποκρατικοποιήσεις!

Σήμερα θα σταθούμε λίγο στις αποκρατικοποιήσεις, μιας και ο κ. Στουρνάρας ανέφερε τις 28 επιχειρήσεις που παίρνουν σειρά για να αποκρατικοποιηθούν, μεταξύ των οποίων και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ είπε πως η κυβέρνηση θα εξετάσει τον πλέον πρόσφορο για το δημόσιο συμφέρον τρόπο και για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, σε συνάρτηση με την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και τις κοινοτικές οδηγίες.

Και εδώ φυσικά, προκύπτει το γιγάντιο ερώτημα:

Γιατί όλα αυτά ο κ.Στουρνάρας ως άνθρωπος του Σημίτη, δεν τα πρότεινε τόσα χρόνια είτε συμβουλευτικά είτε με δημόσιες τοποθετήσεις του, στις δέκα … προηγούμενες Κυβερνήσεις;

Τότε θα είχαν πουληθεί σε πολύ μεγαλύτερη αξία, από την κατά γενική ομολογία , εξευτελισμένη τιμή στην οποία διαπραγματεύονται σήμερα διεθνώς;

Τι έχει να πει επ αυτού ο νέος υπουργός, που κατά το πρόσφατο … προεκλογικό παρελθόν παραχωρούσε συνεντεύξεις-πακέτο με τον Κώστα Σημίτη σε διεθνή ΜΜΕ, χωρίς όμως να λένε γιατί επί της παντοδυναμίας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, δεν έγινε ούτε μία αποκρατικοποίηση ;

Θα μας απαντήσει σήμερα τουλάχιστον, πόσο υπολογίζει ότι θα χάσει η χώρα, από την καθυστερημένη όσο και καταναγκαστική αυτή πώληση;

Πόσα θα εισέπραττε το Δημόσιο αν “ξεπουλούσε” το 2000 λόγου χάρη και πόσo υπολογίζει να εισπράξει σήμερα;

Κι επειδή ο κύριος Στουρνάρας ΔΕΝ πρόκειται να απαντήσει σε ένα ερώτημα κάποιου οικονομολόγου που δεν … τρώει χαβιάρι στις λέσχες Μπίλντεμπεργκ, μήπως επιτέλους κάποιος εκ των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου, μπορεί να του υποβάλλει επίσημα αυτό το ερώτημα στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, για να μάθουμε επιτέλους όλοι εμείς, πόσο κέρδος θα έχουν τα διεθνή κοράκια που έχουν ακονίσει ήδη τα γαμψά τους νύχια , προκειμένου να κατακρεουργήσουν τα φιλέτα της οικονομίας μας … μπιρ παρά*;;;

Τον … τουρκικότατο όρο «μπιρ παρά», δεν το χρησιμοποίησα τυχαία, κύριε υπουργέ της Οικονομίας! Αλλά αυτό θα είναι το επόμενο ερώτημα, αν κι εφόσον απαντήσετε ποτέ στο πρώτο που σημαίνει ότι θα έχει βρεθεί ένας Ελληνας πολιτικός να σας θέσει το ερώτημα που όλοι οι οικονομολόγοι του κόσμου θα ήθελαν να γνωρίζουν!!!

Γιατί μιας και στα τούρκικα «μπιρ» σημαίνει «ένα», καλό θα ήταν να μας πείτε, ο «παράς» των αποκρατικοποιήσεων θα είναι σε ευρώ, σε δολάρια ή σε … γιενί λίρα, δηλαδή σε … νέα γρόσια!!!

Γιατί όλη η Ελλάδα άκουσε εχτές τον υπουργό Οικονομίας να συνδυάζει την -δήθεν- έξοδο από την κρίση με την μείωση των Στρατιωτικών δαπανών!

Κι αν σκεφτώ ότι οι τούρκοι θέλουν να διεισδύσουν στην Ελληνική Οικονομία, με τον όρο ότι θα μειώσουμε την στρατιωτική μας παρουσία στο Αιγαίο, μου φάνηκε εχτές “αγαπητέ Γιάννη”, όπως σε είχε αποκαλέσει κι ο Βαρουφάκης, ότι αυτό ακριβώς είπες!

Μήπως μου φάνηκε; Μήπως σχημάτισα λάθος εντύπωση και πρέπει να δω το βίντεο της ομιλίας σου για άλλη μια φορά;;;

Καταλήγοντας, θέλω να επισημάνω, ότι τόσο ο κ.Στρατούλης, όσο και ο κ.Καμμένος που μίλησαν ορθά-κοφτά για «φυλάκιση όσων ξεπουλάνε τη χώρα» έχουν απόλυτο δίκιο! Και είτε απαντήσει ο νέος υπουργός είτε όχι, κατά πάγια τακτική των προκατόχων του, θα έρθει η μέρα που όλοι μαζί θα λογοδοτήσουν σε δικαστήρια! Και η μέρα αυτή θα είναι όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν υφαρπάξει τον πλούτο της χώρας, θα έχουν πάρει αυτό που επιθυμούν και θα άρουν την προστασία τους σε όλους όσους τους βοήθησαν στο … θεάρεστο έργο τους! Τότε, θα λογοδοτήσουν πολλοί και πολλές!!! Ετσι έγινε σε όλες τις χώρες της περιοχής της Μεσογείου! Ετσι θα γίνει και στην Ελλάδα!

Λοιπόν … «αγαπητέ Γιάννη», θα απαντήσεις στο ερώτημα που θέτουν σήμερα οι Aegean Times, ή μήπως ενοχλούμε το … πιλοτικό σχέδιο πώλησης Ελληνικών λιμανιών, όπως η μαρίνα της Μυτιλήνης, σε τουρκικά επιχειρηματικά μπλόκ και μάλιστα … «μπιρ παρά» ;;;

Στο θέμα θα επανέλθουμε αφού ελέγξουμε τα αντανακλαστικά των κομμάτων της Αντιπολίτευσης!

Οι AegeanTimes

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>