«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ιδεολογία και θρησκεία διαχρονικά 5.000 χρόνια εκβιάζουν το μυαλό του ανθρώπου και τον έχουν κάνει ένα άβουλο ζόμπι!

Καπιταλισμός, Σοσιαλισμός, Φασισμός, εθνικισμός, Μουσουλμανισμός, Χριστιανισμός, Βουδισμός.

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι τελειώνουν σε (σμος), δηλαδή εθισμός!

Αυτό παραπάνω σε περιμένει αν δεν είσαι χριστιανός, μουσουλμάνος, καθολικός, ευαγγελιστής, βουδιστής, Ιεχωβάς, παλαιοημερολογίτης,

Καταπιάνομαι με ένα θέμα που ο άνθρωπος πάλεψε για να λέγεται κοινωνία, και να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα όντα, αρχικά να μπορούν να έχουν κοινές αποφάσεις για την επιβίωση έναντι άλλων ομάδων σε ποιο εύπορα μέρη με ποιο υγιή διαμονή!

Επικίνδυνο θέμα αν κατανοήσουμε τον εθισμό που έχει υποστεί ο άνθρωπος 5.000 χιλιάδες χρόνια! Αρχηγοί και μάγοι έδεσαν το ανθρώπινο ον  με κομματικό-θρησκευτικά δεσμά και σε ηθικοπλαστικούς εκβιασμούς για να υπάρχουν δούλοι και τεμπέληδες αφεντικά! Ακόμα δεν ήξεραν τις δημοκρατικές αποφάσεις δια της πλειοψηφίας και έπρεπε ο ποιο δυνατός να νικήσει σε κάποιο αγώνα για να γίνει αρχηγός και να κάνει κουμάντο! Άρχισαν οι ζηλοφθονίες για την θέση του αρχηγού σε καθημερινή βάση, έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να κρατάει ο αρχηγός την αρχηγεία αρκετό καιρό και να ελέγχει την  μεταφορά της εξουσίας από τον έναν στον άλλο αρχηγό! Έτσι γεννήθηκαν οι μάγοι, (σημερινοί ιεραπόστολοι στην Αφρική), άνθρωποι ποιο διορατικοί με έξυπνα κόλπα τρικ χάντρες και καθρεφτάκια, διάφορα υπνωτικά τους υπνώτιζαν, τους κορόιδευαν, τους απειλούσαν με μια ανύπαρκτη θεϊκή δύναμη με αποτέλεσμα τα ζώα τότε και υποτίθεται σύγχρονοι  άνθρωποι σήμερα να είναι μόνιμα τρομοκρατημένα και ελεγχόμενα κάτω από την ανύπαρκτη θεότητα και τον εκπρόσωπό της.

Δεν θα αναφερθώ στην διαχρονική ιστορία του ανθρώπου από τι στιγμή που σηκώθηκε και περπάτησε στα δυο πόδια, έχουν γράψει χιλιάδες  ειδικοί και ο καθένας δίνει την δική του ερμηνεία ανάλογα πως τον συμφέρει ή τι συνθήκες επικρατούσαν, η ποιον εκπροσωπούσε.

Θα ασχοληθώ με το σήμερα και ειδικά με τον  Αρχαίο Ελληνισμό, που έχει να επιδείξει πως έλυσε τα παραπάνω θέματα με δημοκρατία και πολιτισμό!

Οι Έλληνες στην αρχαιότητα δεν χρειαζόταν θεό, είχαν την αγάπη στον ίδιο τον άνθρωπο για το καλό του κοινωνικού συνόλου και όλα δούλευαν καλά! Όσο η εξουσία νομοθετούσε ίσια για όλους, ο άνθρωπος ασχολιόταν με την φιλοσοφία, την προέλευση του, το μέλλον του! Ανακάλυπτε τρόπους να βελτιώνει την εργασία του, την υγεία του την μόρφωσή του την ευτυχία του! Αλλά πάντα τα καλά δεν κρατούν πολύ, διότι ο άνθρωπος μέσα του έχει και το καλό και το κακό και ανάλογα με την ευκαιρία που του δίνετε από μια οργανωμένη κοινωνία ή μια διαλυμένη ή υπονομευμένη πράττει ανάλογα.

Σήμερα έχουμε υποτίθεται εξελιχτεί σαν ανώτερο ον και αντί να είμαστε ελεύθερα πνεύματα, είμαστε δούλοι των ψεύτικων δυνάμεων που σε αποπροσανατολίζουν από το αληθινό μέλλον σου, που είναι η ολοκλήρωση της αποστολής να ανακαλύψεις την προέλευση σου  και τον σκοπό της ύπαρξη σου μέσα στο σύμπαν! Παρακάτω ένα παράδειγμα πόσο προχώρησε μπροστά ή πίσω ο άνθρωπος! Εδώ οι χθεσινοί μάγοι έγιναν θρησκείες! Όπου αποτυγχάνουν στην χειραγώγηση των λαών οι διάφορες εξουσίες, αναλαμβάνουν οι θρησκείες! Θα μου πει κάποιος ότι με αυτό τον τρόπο λειτουργεί μια κοινωνία για να μην είναι ζούγκλα. Διαφωνώ ριζικά με αυτό το σκεπτικό όταν γνωρίζουμε πόσο αρμονικά ζούσαν στην αρχαία Ελλάδα που πίστευαν στην αγάπη για τον άνθρωπο και τις δυνατότητες του! Άρα η θρησκεία ανακαλύφθηκε με πονηρούς και ανώμαλους σκοπούς για το κακό του ανθρώπου, για να τον καταντήσει δούλο ελεγχόμενο!

ΟΥΤΕ 100 ημέρες το χρόνο  επιτρέπει η θρησκεία να κάνεις έρωτα! Είναι απίστευτο το πόσες πολλές μέρες τού έτους απαγορεύεται να συνευρεθεί ερωτικά ένα καθ΄ όλα νόμιμο ορθόδοξο ανδρόγυνο! Με την παραβίαση τον παρακάτω σε ακολουθεί η αμαρτία, η κόλαση, η προστυχιά, η αποξένωση και αρκετές φορές ο αφορισμός,  ίσον λιντσάρισμα ψυχολογικό! Η θρησκεία σου επιβάλει να κάνεις έρωτα μόνο για αναπαραγωγή, σε θεωρεί ζώο, όχι για να βρεις το ταίρι σου, την ευτυχία, δεν σε θέλει ευτυχισμένο αλλά με έλεγχο εκ βιασμένο ηθικά ένοχο!

Απαγορεύεται ο έρωτας

50 μέρες πριν το Πάσχα.

15 μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Μερικές μέρες πριν την εορτή των 12 Αποστόλων (δεν είναι σταθερή).

40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Τις παραμονές επισήμων αργιών (Φώτων, Σταυρού κ.τ.λ.).

Κάθε Τετάρτη (επειδή Τετάρτη συνελήφθη ο Ιησούς).

Κάθε Παρασκευή (επειδή Παρασκευή σταυρώθηκε).

Εκτός τής Τετάρτης και τής Παρασκευής κάθε δεύτερη Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, όταν ο χριστιανός πρόκειται να μεταλάβει την Κυριακή. (Κάθε καλός χριστιανός μεταλαμβάνει τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες.)

Αν εκτός των παραπάνω ημερών ληφθούν υπ΄ όψη και τα έμμηνα τής γυναίκας, τότε από τις 365 μέρες τού χρόνου απομένουν διαθέσιμες για ερωτική συνεύρεση στο ζευγάρι σχεδόν μόνον 100 μέρες, δηλαδή λιγότερες από το ένα τρίτο.

(Aπόσπασμα από το άρθρο: Η γιορτή τού Έρωτα).

 freeinquiry

 http://newingreece.blogspot.com/

Κατηγορούν τους Αρχαίους Έλληνες ότι και αυτοί είχαν θεούς με ειδωλολατρικές εκδηλώσεις. Ρωτώ  οι εικόνες τι είναι, τα κομποσκοίνια, και χιλιάδες άλλες εφευρέσεις; Απλά θα τους πω ότι ναι, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πολλούς θεούς που τους δυνάμωναν ψυχολογικά καθημερινά χωρίς να τους απειλούν με τιμωρίες και κολάσεις. Ο ψαράς είχε τον Ποσειδώνα, ο πολεμιστής είχε τον Άρη, το φως είχε τον Απόλλωνα όλα τα ζωντανά όντα επάνω στην γη είχαν μια πίστη σε κάτι που ζούσε μαζί του στην καθημερινότητα του, δεν ήταν δούλοι ζόμπι στους θεούς τους, για αυτό και μεγαλούργησαν! Δεν με ενδιαφέρει ο ανύπαρκτος θεός αλλά η πίστη! Πιστεύω στο βουνό που με αναζωογονεί και με τρέφει, πιστεύω στην φιλία  και ανιδιοτελή αγάπη του σκύλου μου που μου την προσφέρει χωρίς συμφωνίες και ανταλλάγματα, πιστεύω στην αληθινή φιλία, πιστεύω στα πουλιά, στον ουρανό, στην Θάλασσα, στο χώμα που πατώ, στην μάννα που με γέννησε, στο παιδί μου,  στην ισότητα όλων των όντων επάνω στη γη! Είμαι άθεος όχι άπιστος!

Σήμερα τι βλέπουμε να συνεχίζουν και να επιμένουν σε αποτυχημένες 100% εξουσίες με φανφαρονίστικα  λουσάτα επίθετα, σοσιαλισμός, καπιταλισμός, Κ.α. Και οι θρησκείες το ίδιο απέτυχαν, γιατί δεν είχαν κατά νου όταν δημιουργήθηκαν την ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων με μοναδικό σκοπό την διαβίωση μεταξύ τους με αγάπη! Τι βλέπουμε σήμερα καθημερινά σαν Ελλάδα που τα ζούμε ποιο έντονα από κάθε άλλο λαό, Χριστιανούς και κόμμα μαζί δυο σε ένα! Ταξιαρχία ζόμπι!  Και τα δυο τον απειλούν με σωματική και ψυχολογική εξόντωση και με τον ανύπαρκτο θεό εκεί που θα πάει θα βράζει στα καζάνια, αν είναι ελεύθερος πνευματικά, ή στον παράδεισο αν είναι δούλος! Αυτός ο άνθρωπος σήμερα θεωρεί τον εαυτό του εξελιγμένο ον σε δουλικό πακέτο! Με κάλπικη και νοθευμένη υπόσχεση ότι ρυθμίζει την τύχη του δημοκρατικά αλλά μέσα από δικτατορικές και φασιστικές συνθήκες από την εξουσία ! Και στον Μεσαίωνα από την θρησκεία!  Η ειρωνεία και η γελοιότητα μαζί  με μίσος και κακία έχουν καταλάβει τον σημερινό κατά τα άλλα εξελιγμένο άνθρωπο! Η θρησκεία ευλογεί, ορκίζει, συγχωρά αυτούς που σκοτώνουν εκατομμύρια αθώων ανθρώπων, ολόκληρων λαών! Και τιμωρούν έναν απλό άνθρωπο με αφορισμό και τον απομονώνουν σαν απόβλητο γιατί έχει το θάρρος να τους κρίνει και δεν θέλει να είναι δούλος!

Δεν θέλω να αλλάξω τα πιστεύω κανενός, αναφέρω την εμπειρική και σκληρά μελετημένη άποψή μου! Δεν ανέχομαι να υπάρχει μια θρησκεία  με την υπογραφή της πολιτείας ως υποχρεωτική αφού δεν προσφέρει τίποτα από αυτά που λέει στον άνθρωπο 2000 χιλιάδες χρόνια από την υποχρεωτική και με σφαγές επικράτησή της! Είναι ένα ψέμα, μια υποκρισία, ένας ψυχικός εκβιασμός κατευθείαν στο πνεύμα και στην ελεύθερη σκέψη! Μερικοί σκόπιμα ανακατώνουν τα ήθη και έθιμα με την θρησκεία και μας κατηγορούν ή μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με ανθέλληνες εχθρούς όπως ο Κίσινγκερ κ.α! Γιατί τα ήθη και έθιμα των αληθινών Ελλήνων προγόνων μας είναι παγανιστικές εκδήλωσης και προς αποφυγή; Σε τι διαφέρουν από τις εκδηλώσεις του χριστιανισμού άσε που οι περισσότερες είναι των Ελλήνων με αλλαγή των ονομάτων με πονηρούς σκοπούς; Ασφαλώς και διαφέρουν οι εκδηλώσεις των προγόνων μας, ήταν για την αγάπη και τον περιβάλλοντα χώρο με όλα τα όντα! Ενώ του χριστιανισμού όλες του οι εκδηλώσεις είναι εκβιαστικές, μέσο τρομοκρατήσεως  της ψυχής και του μυαλού!

Συνεχίζεται

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>