«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στη 17 Ιουνίου ο λαός ψήφισε πουλήστε την Ελλάδα! Μου αρέσει που οι προδότες έχουν πράσινο χρώμα! Οι μπλε είναι πατριώτες εθνικόφρονες και μπορούν να πουλήσουν την Ελλάδα, ότι κάνουν είναι πατριωτικό!!!

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των  τριών προδοτών, φέρεται να βρίσκεται το θέμα των αποκρατικοποιήσεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στη λίστα με τους οργανισμούς που περιλαμβάνονται στο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων, φέρεται να βρίσκεται και η ΔΕΗ, ενώ, αντίθετα, μάλλον βγαίνει (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) ο ΟΠΑΠ, καθώς το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του κερδοφόρου οργανισμού, προκαλεί αντιδράσεις ακόμη και μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

Τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, φέρονται, επίσης, να έχουν συμφωνήσει ότι θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αποκρατικοποιήσεων για μια σειρά οργανισμών, στους οποίους περιλαμβάνονται ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, Κρατικά Λαχεία και οι τρεις θυγατρικές της Αγροτικής Τράπεζας (ΣΕΚΑΠ, Βιομηχανία Ζάχαρης, Γαλακτοκομική Δωδώνη). Παράλληλα, αναμένεται να τρέξουν οι συμβάσεις παραχώρησης για λιμάνια, περιφερειακά αεροδρόμια και τμήματα της Εγνατίας Οδού, καθώς και οι συγχωνεύσεις ή καταργήσεις υπηρεσιών και φορέων του δημοσίου.

Στο μεταξύ, ωστόσο, μια σειρά από θέματα στα οποία δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των κομμάτων, φαίνεται ότι μπαίνουν στον πάγο και θα ξεκαθαρίσουν αργότερα, ούτως ώστε να μη δημιουργηθεί ένταση στην παρούσα φάση στον κυβερνητικό συνασπισμό. Σε αυτά περιλαμβάνεται η συζήτηση για τα εργασιακά, η κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την απόκτηση ιθαγένειας (κάτι που ήταν μεταξύ των προεκλογικών δεσμεύσεων της ΝΔ), η Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο (που επίσης έθετε προεκλογικά η ΝΔ), καθώς και το θέμα του εκλογικού νόμου.

Ότι έχουμε πει στις εκλογές στο λαό θα το ξανά υποσχεθούμε στις άλλες εκλογές!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>