«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχουν αυτά τα τομάρια καμία σχέση με το λαό;;;

Αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης ζητεί ο Δ. Κρεμαστινός!

 ‎πριν από 2 ώρες‎

Αίσθηση προκαλεί η δημοσιοποίηση της επιστολής του Δ. Κρεμαστινού προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητεί αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης με το επιχείρημα ότι «οι βουλευτές πένονται».

Συμπολίτες να κάνουμε έρανο να βοηθήσουμε τους Βολευτές!

Υπάλληλοι της Βουλής: Αλήτες δημοσιογράφοι μας καταστρέψατε!

‎πριν από 58 λεπτά‎

Στο στόχαστρο των υπαλλήλων της Βουλής έχουν μπει τώρα οι δημοσιογράφοι, καθώς τους θεωρούν ως τους βασικούς υπευθύνους για την απώλεια του εκλογικού τους επιδόματος, ύψους 1.000 ευρώ. Μετά την οργισμένη παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Στην Ελλαδα που επιτρέψαμε να αλώσουν οι προδότες, έχουν σαν όργανό τους των ιερό ναό της δημοκρατίας, τη βουλή!

Αποφασιστικότητα της κυβέρνησης στις μεταρρυθμίσεις βλέπει ο Χορστ Ράιχενμπαχ!

Τη μεγάλη του ικανοποίηση, για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, εξέφρασε ο επικεφαλής της Task Force (Ομάδα Δράσης) Χορστ Ράιχενμπαχ, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που το διαπιστώνει αυτό!!!!!!!!

Αυτό δεν ψήφισες στις εκλογές Ελληνικέ λαέ;;; Όχι!!!! Δεν πειράζει τώρα που σε κορόιδεψαν οι τρις Καμπα(λέρες) προδότες, θα αναστείλουν τις υποσχέσεις μεχρι να ξεπαστρέψουν τους ψηφοφόρους που τους πίστεψαν! Και μετά θα τα ξανά υποσχεθούν στα άλλα ζώα!!!

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον παγκοσμίως για τον πατριωτισμό των Ελλήνων ηγετών! Έχει σημασία σε ποιους είναι συνεπείς στον λόγο τους! Όχι!!!! Στον λαό, αλλά στους νταβατζήδες! Βρίσκονται με το μετάλλιο της προδοσίας ως παγκόσμιας αναγνώρισης για την πρωτοτυπία τους!!!

Και μια και μιλάμε για προδοσία οι πληροφορίες μου μιλάνε για προδοσία μεγάλων διαστάσεων με περιφερειάρχη, ΕΟΖ, Θράκη! Ξέρουν οι ηγέτες μας τίποτα;;;;;;;;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>