«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Fast Τrack διορισμοί

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012, 19:00

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός – Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Γαϊτανάκι περίεργων προσλήψεων πραγματοποιήθηκε μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στο Yπουργείο Οικονομικών, μέσω αποφάσεων που υπέγραψε ο κ. Γιώργος Ζανιάς.

Ο καθηγητής Οικονομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος -μέχρι πρόσφατα- ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, μετά την τοποθέτησή του στη θέση του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομικών, προχώρησε σε πληθώρα προσλήψεων, πολλές από τις οποίες εγείρουν ερωτήματα.  

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέσω των αποφάσεων που δημοσιεύει η zougla.gr, προσελήφθησαν ως ειδικοί συνεργάτες του υπηρεσιακού υπουργού πρόσωπα τα οποία δεν φαίνεται να έχουν και… «ιδιαίτερη» σχέση με οικονομικά θέματα, όπως τελωνειακοί και παιδαγωγοί!

Κοινό σημείο όλων αποτελεί το γεγονός ότι πρόκειται για υπαλλήλους οι οποίοι αποτέλεσαν και στο παρελθόν μέλη της κρατικής μηχανής, καθώς μια αναδρομή στο βιογραφικό τους εμφανίζει να «μετακινούνται» από φορέα σε φορέα και από υπηρεσία σε υπηρεσία.

Ο τελωνειακός-θαύμα

Ιδιαίτερα ικανός και ταλαντούχος πρέπει να είναι ένας τελωνειακός από τη Ρόδο, ονόματι Π.Σ., ο οποίος έχει ένα τρομερό προνόμιο. Έχει καταφέρει να υπηρετήσει στα πιο νευραλγικά υπουργεία της χώρας, όπως το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Οικονομικών.

Τον Μάιο του 2012, ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Ζανιάς, με απόφασή του αποσπά τον υπάλληλο από το Τελωνείο Ρόδου στο πολιτικό του γραφείο, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος.

Πριν από το Υπουργείο Οικονομικών, ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στο Υπουργείο Παιδείας όσο και στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Στις 30 Δεκεμβρίου του 2010, ο Π.Σ. είχε αποσπαστεί στο πολιτικό γραφείο της τότε αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κυρίας Φώφης Γεννηματά. Εν συνεχεία μετακινήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, για να επιστρέψει μερικούς μήνες αργότερα (14 Νοεμβρίου του 2011) και πάλι στο πολιτικό γραφείο της κυρίας Γεννηματά, όταν αυτή ήταν αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών.

Δείτε τις αποφάσεις

 

Η παιδαγωγός

Πέρα όμως από τελωνειακούς, στο Υπουργείο Οικονομικών -επί ημερών Γ. Ζανιά- πρόλαβαν να διορισθούν και ορισμένοι παιδαγωγοί.

Στις 17 Μαΐου του 2012, διορίσθηκε η Α. Κ., πτυχιούχος «φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας», σε θέση μετακλητής διοικητικής υπαλλήλου.

Δείτε την απόφαση

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012, 19:10

http://www.zougla.gr/

cristina simelas@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>