«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο προθάλαμος του, ο έχων νοσηλεύετε και ο μη έχων πεθαίνει!!

Δεν θα αναφερθώ τι έκαναν οι γιατροί δεκαετίες για να διαλύσουν το (ΕΣΥ) γιατί είναι μια σκέτη ντροπή με χιλιάδες τόμους! Θα αναφέρω ότι οι γιατροί δεν είναι φορτηγατζήδες, ούτε καθαρίστριες, δυο χρόνια σαν επιστήμονες στον σοβαρότερο τομέα της ανθρώπινης αξίας, που είναι η ζωή, είχαν βάλει στόχους σε βάρος του λαού! Αφού βολευόμαστε και το είχαν τρίπορτο με την αρπαχτή σε ημερήσια διάταξη, δούλευαν και τον θάνατο του (ΕΣΥ) εκ του ασφαλούς! Και τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους που είχαν επί δεκαετίες, να βουτήξουν τα κρατικά νοσοκομεία και να τα κάνουν ιδιωτικές κλινικές! Δηλαδή σουπερμάρκετ υγείας!!! Πολλοί  είπαν καθαρά και ξάστερα ότι ο Όρκος Ιπποκράτης δεν είναι δεδομένος, ούτε πανάκια!!! Είναι ο μοναδικός κλάδος που θα μπορούσε να απαιτήσει ακόμα και εκβιαστικά σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, να μη πειραχτεί το σύστημα υγείας! Υπάρχει η μεγαλύτερη πλειοψηφία των γιατρών που ακόμα σέβονται τον όρκο τους! Αυτοί ου δεν τον σέβονται επιδιώκουν τον θάνατο της υγείας  και την ευθύνη δεν την έχει  κάθε κυβέρνηση για τον συγκεκριμένο κλάδο, αλλά οι τίμιοι γιατροί που έδιωξαν τους επίορκους συναδέλφους τους!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Προειδοποιούν για αγωγές και (ασφαλιστικά μέτρα)!!!

Με κινητοποιήσεις απειλούν τώρα οι γιατροί για τα χρέη του ΕΟΠΥΥ

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων από τους φαρμακοποιούς, που τις ανέστειλαν έως τις 25 Ιουνίου, ετοιμάζονται να πάρουν οι γιατροί για τα χρέη του ΕΟΠΥΥ. Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα εκτελεί τις συνταγές των ασφαλισμένων επί πιστώσει τουλάχιστον έως τις 25 Ιουνίου.

Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ απειλούν με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Μιχάλης Βλασταράκος, υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι αν δεν εξοφληθούν οι συμβεβλημένοι με το νέο Ταμείο γιατροί, οι νομικοί σύμβουλοι του Συλλόγου θα προχωρήσουν σε αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα με
αναγκαστική δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού.

Επιπλέον, ο κ. Βλασταράκος διευκρινίζει ότι η απόφαση αυτή ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ, το οποίο θα καθορίσει τη στάση του αμέσως μετά τις εκλογές και τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

«Υγειονομική βόμβα, έτοιμη να εκραγεί» χαρακτηρίζει σε αντίστοιχη ανακοίνωση η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νέο Ταμείο. Οι γιατροί υπενθυμίζουν ότι οι ανεξόφλητες οφειλές αγγίζουν πλέον τα 570 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι συμβεβλημένοι γιατροί καλούν όλους τους ιατρικούς συλλόγους σε πανιατρική συστράτευση, επισημαίνοντας ότι «η υγεία δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετείται με συμβεβλημένους ιατρούς στα όρια των οικονομικών τους αντοχών στα ιατρεία τους και με απλήρωτους για τις εφημερίες τους ιατρούς σε νοσηλευτικά ιδρύματα».

http://www.tanea.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>