«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αμετάπειστοι οι φαρμακοποιοί, συνεχίζουν το εμπάργκο

Αγαπητοί κύριοι εντός (εισαγωγικών φαρμακοποιοί)!!!

Γνωρίζει ο λαός το δίκιο σας, γνωρίζει και τους προδότες που μας έφεραν και εσάς και τους ασθενείς σε αυτήν την κατάσταση!

Όμως επειδή δεν κάνετε ένα επάγγελμα που κρίνεται ο επαγγελματισμός, αλλά ζωές, δεν μπορείτε να ρίχνετε ευθύνες στους προδότες σαν δικαιολογία, ενώ εσείς με την συμπεριφορά σας κάνετε το ίδιο, τιμωρώντας βαριά ασθενείς με κίνδυνο της ζωή τους!

Δεν θα προβώ στην αναφορά στα υπέρογκα κέρδη σας μέχρι σήμερα, από εκεί βγήκε και το σλόγκαν είσαι φαρμακείο άνθρωπέ μου!!! Θα συνιστούσα να άρετε το εμπάργκο σας, να χάσετε και εσείς λίγα, μέχρι να βρεθεί κοινωνική και δίκαια λύση.

Γιατί διαφορετικά καταγραφόσαστε και εσείς στη συνείδηση του λαού σαν τους μαυραγορίτες της κατοχής, (ξέρετε το σπίτι για ένα τέταρτο λάδι για το παιδί!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Αμετάπειστοι οι φαρμακοποιοί, συνεχίζουν το εμπάργκο

Της Ελένης Πετροπούλου

Παρατείνεται, τουλάχιστον μέχρι και τη Δευτέρα, η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους από τις 23 Μαϊου. Χθες, οι φαρμακοποιοί της χώρας αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεών τους μόνο στην περίπτωση που ξεκινήσει η αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ για τον Απρίλιο. Σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις του ΕΟΠΥΥ, η διαδικασία αποπληρωμής των συνταγών του Απριλίου θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 23 Ιουνίου, δηλαδή στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Αναστολή
Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) αποφάσισε να συστήσει στα μέλη του να συνεχίσουν την αναστολή χορήγησης φαρμάκων με πίστωση έως τη Δευτέρα και να αποφασίσουν τότε τη στάση τους, με βάση τις εισροές χρημάτων στο ταμείο τους. Η συνεδρίαση διήρκησε αρκετές ώρες με τους φαρμακοποιούς να εμφανίζονται διχασμένοι. Πιο σκληρή στάση τήρησε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κ. Λουράντος και κάποιοι συνάδελφοί του από την περιφέρεια, οι οποίοι επέμεναν να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους (διεκδικώντας και τα παλιά χρέη).

Αντίθετα,ο πρόεδρος του ΠΦΣ, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου καθώς και πρόεδροι άλλων μεγάλων συλλόγων, όπως της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, επέμεναν στη διακοπή των κινητοποιήσεων, επισημαίνοντας την ταλαιπωρία των ασθενών. Επίσης, αναφέρθηκε η δύσκολη οικονομική κατάσταση των ασφαλισμένων και ο κίνδυνος να μείνουν χωρίς φάρμακα. Από την άλλη πλευρά ήταν αυτοί που επέμεναν να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις, με κύριο εκπρόσωπο αυτής της τάσης τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αθηνών που δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στις δεσμεύσεις του ΕΟΠΥΥ.

Τελικά αποφασίστηκε μια μέση λύση, δηλαδή να προτείνει ο ΠΦΣ στους Συλλόγους «την αναστολή των κινητοποιήσεων αφού ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής των συνταγών μηνός Απριλίου και με χρονικό ορίζοντα εξόφλησης εντός των συμβατικών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ». Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες το βράδυ,ο ΠΦΣ υπενθυμίζει ότι έχει ήδη πληρωθεί ο μήνας Μάρτιος, ενώ τονίζει ότι διεκδικεί από τη νέα κυβέρνηση την επαρκή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ και την εξόφληση των οφειλομένων μέσα στις προθεσμίες του νόμου.

Σημειώνεται ότι οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας έχουν αναστείλει, από τις 23 Μαΐου, τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, διεκδικώντας οφειλές για συνταγές ασφαλισμένων που έχουν εκτελεστεί το 2011 έως και τον περασμένο Μάρτιο.

Δόσεις
Από την πλευρά της, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ τους έχει εξοφλήσει για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ενώ τη Δευτέρα κατέθεσε και την τελευταία δόση των οφειλόμενων για τον Μάρτιο. Σε ό,τι αφορά τις οφειλές του Απριλίου, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έχει ανακοινώσει ότι έως αύριο Παρασκευή αναμένεται να μπει στους λογαριασμούς των φαρμακοποιών μέρος των οφειλών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ενδεχομένως να αποπληρωθεί έως και το 50% των οφειλών.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του.

http://www.imerisia.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>