«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ιστορία τιμωρεί αυτούς που την περιφρονούν!

Έλληνες,  δεν σας επιτρέπετε να λέγεστε Έλληνες και να ικετεύετε τον εχθρό!

Ακόμα και ένας μαθητής του δημοτικού θα καταλάβαινε το αποτέλεσμα στην αδιαφορία, προς τα ιστορικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων!

Εθελοτυφλούμε και αλληθωρίζουμε στις εντολές της ιστορίας, σαν πόρνες που το έκαναν για το παιδί τους!

Πόσες φορές ο φιλειρηνικός  Ελληνικός λαός θα σκύβει στον εχθρό,  που τον πολιτισμό  του  και  την αλληλεγγύη την θεωρούν ηττοπάθεια;

Τα ίδια ερπετά, τα ίδια κοράκια, τα ίδια μισερά ανθρωπόμορφα τέρατα επιδιώκουν αιώνες τον αφανισμό των Ελλήνων και  της Ελλάδος!

Αλήθεια πόσοι επάνω στην ΓΗ πιστεύουν ότι οι Έλληνες είναι ανέντιμοι; Πόσοι πιστεύουν ότι οι Έλληνες χρωστούν αυτό το υπέρογκο ποσόν, που δημιουργήθηκε με ένα πάτημα ενός πλήκτρου από κάποιους τραπεζίτες σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες;

Γνωρίζουμε τον εχθρό διαχρονικά. Ξέρουμε αυτοί που λέμε σύμμαχοί μας,  τον ρόλο που έπαιξαν και παίζουν ανάλογα με τα γεωπολιτικά τους  συμφέροντα , ότι ακόμα και αν τους πούμε ναι σε όλα, δεν θα υποχωρήσουν γιατί ζητούν την θυσία της ιθαγένειας για παραδειγματισμό και επικράτηση της Νέας Τάξης!

Γιατί κλαψουρίζουμε, και ικετεύουμε χωρίς ντροπή για τις ιστορικές μας υποχρεώσεις;

 Δεν βάλαμε φρουρούς και μας έχουν περικυκλώσει κανίβαλοι ανθρωποφάγοι! Δοκίμασαν το κρέας μας και τους αρέσει και το θέλουν όλο!

Γύρω μας χορεύουν οι διάβολοι και εμείς τους κρατάμε με μουσική πρίμο σιγόντο μέχρι να αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο τους σε συνεργασία με την θρησκεία που μοιράζει γεύματα από το δικό μας υστέρημα, που το έπαιξε  ο θεός στην χασούρα της Ελλάδος γιατί έχει μεγαλύτερο τόκο!

 Αυτή η Χιτλερική Πόρνη η Μέρκελ με όλα τα ευρωπαϊκά δουλικά της , που βρήκε το θράσος να απειλεί τους Έλληνες;

Αν η ιστορία ήταν ένα ζωντανό πνευματικό ον, θα ούρλιαζε με την προδοτική συμπεριφορά μας, και θα έριχνε κεραυνούς να μας κάψει!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>