«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βαρνάβας: Επετεύχθη συμφωνία. Από τη Δευτέρα τα φάρμακα για τους καρκινοπαθείς στα ράφια

Ήρθε η ώρα τα κρεμάσουμε αυτά τα προδοτικά θρασίμια.

Αγαπητοί φίλοι είμαι ασφαλισμένος του ΙΚΑ έχω πληρώσει με το αίμα μου σε όλη μου τη ζωή τριπλά τις εισφορές μου και δικαιούμαι τα φάρμακα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

Για κακή μου τύχη μου κτύπησε και εμένα την πόρτα  ο καρκίνος, σε προσωπικό επίπεδο ίσως σε δυο εβδομάδες να χρειαστώ και εγώ αυτά τα φάρμακα, ο πρώτος που θα στείλω στον άλλο κόσμο στο φτερό χωρίς κουβέντα θα είναι ο προδότης Λοβέρδος!

Εγώ το λέω καθαρά και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτός είναι ένας από τους προδότες!

Επετεύχθη συμφωνία με τις εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας

Στέλιος Μπαμιατζής

news247 Ιούνιος 03 2012 22:17

Η κατάσταση στο χώρο της υγείας είναι αναστρέψιμη φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας.

Μετά την επικοινωνία με τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας, εκείνος τον διαβεβαίωσε πως πέτυχε συμφωνία με τις εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς. 

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τον κ. Βαρνάβα, η τροφοδοσία των νοσοκομείων με τα συγκεκριμένα φάρμακα θα γίνει κανονικά από τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, νωρίτερα την Κυριακή, στην αδυναμία της υπηρεσιακής κυβέρνησης να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις αποδίδει ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες καρκινοπαθείς, οι οποίοι δυσκολεύονται να βρουν τα φάρμακά τους.

Τόσο άμεση όσο όμως και σφοδρή ήταν η αντίδραση του Συνασπισμού, ο οποίος σε ανακοίνωση του χαρακτήρισε τον κ. Λοβέρδο “εξολοθρευτή του δημόσιου συστήματος υγείας και δημιουργό του καταδικασμένου σε κατάρρευση ΕΟΠΥΥ”.

Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Υγείας-Πρόνοιας του ΣΥΝ αναφέρει τα εξής:

“Ο πιο πρόθυμος στην υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών και των συνταγών της τρόικα, ο εξολοθρευτής του δημόσιου συστήματος υγείας και δημιουργός του καταδικασμένου σε κατάρρευση ΕΟΠΥΥ, πρώην υπουργός Υγείας, κ. Λοβέρδος, προσπαθώντας να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες του για τη διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας, εν προκειμένω της φαρμακευτικής περίθαλψης, την αποδίδει σε ακυβερνησία”.

Να βρεθούν με οποιοδήποτε τρόπο τα φάρμακα για τους ασφαλισμένους ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, ενώ συγχρόνως απεύθυνε και έκκληση προς φαρμακοποιούς και προμηθευτές υγείας να δείξουν ευαισθησία και κατανόηση και να μην στερήσουν από τους πολίτες την παροχή φαρμάκων και υπηρεσιών υγείας.

Διάβημα στον πρωθυπουργό για το θέμα των φαρμάκων των καρκινοπαθών πραγματοποίησε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ζητώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Πικραμμένο να αντιμετωπιστεί άμεσα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες η προμήθεια των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς και αυτά να διατεθούν μέσω του ΕΟΠΥΥ.

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ.Μαρκόπουλος κατήγγειλε ότι “η αθλιότητα με την πολιτική για το φάρμακο συνεχίζεται, όπως και η απάθεια και η ανεπάρκεια των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών, και οι Έλληνες ασθενείς είναι όμηροι της κατάρρευσης του ταμείου του κράτους ελέω μνημονίου”.

“Τώρα ο μεν κ. Βενιζέλος σιωπά κάτω από το βάρος της ενοχής του για την κατάντια και ο κ Λοβέρδος είναι άφαντος. Ο δε κ. Σαμαράς δίνει εντολές στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό να βρει πόρους, λες και αυτός είναι υπεύθυνος και ρίχνει ευθύνες στους φαρμακοποιούς επειδή αδυνατούν πλέον να δανείζουν το κράτος”, δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Το ίδιο σκληρή ήταν και η επίθεση κατά του κ. Λοβέρδου από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρη Βαρνάβα, ο οποίος έκανε λόγο για “απύθμενο θράσος” του τέως υπουργού.

Στο μεταξύ, τουλάχιστον 35 παιδιά βρίσκονται σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση μυελού των οστών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Πίστη”, Χρήστος Βλάχος.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο επείγουσα έκκληση σε γιατρούς, φαρμακοποιούς και προμηθευτές να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, απηύθυνε ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας, Χρήστος Κίττας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις ώστε να καλυφθούν τα χρέη στους συμβεβλημένους γιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ, αλλά και σε διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές και φυσιοθεραπευτές.

http://news247.gr/eidiseis/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>