«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που σκέπτονται πατριωτικά και σαν τέτοια σκέψη την χαιρετίζουμε.Επιτέλους ο εθνομηδενισμός πρέπει να εκλείψει.

Αδούλωτη Κερύνεια: «Δώσε Κύπρος ένα αλίπεδο στην Ελλάδα»

Η Ελλάδα πάντοτε ήταν και πάντοτε θα είναι το κύριο στήριγμά του Ελληνισμού της Κύπρου. Προς την Ελλάδα προσβλέπαμε και προς την Ελλάδα θα προσβλέπουμε όταν είμαστε σε δύσκολη θέση. Αρρεικτοι οι δεσμοί, Εθνικοί, ιστορικοί και πολιτιστικοί δια μέσου των αιώνων. Ακόμη και σε εποχές που Ελλαδικές Ηγεσίες παλινδρομούσαν, η ισχύς του δεσμού των Ελλήνων της Κύπρου με τους αδελφούς Ελληνες επέβαλλαν την λαϊκή αλληλεγγύει και την αλληλοστήριξη. Αναρίθμητα είναι τα παραδείγματα που μπορούν να αναφερθούν.
Τώρα, το κύριο στήριγμά μας χρειάζεται βοήθεια και στήριξη.Οι βρούτοι το κτυπούν ανελέητα και η Ελλάδα έχει γονατίσει, αλλά δεν έπεσε ακόμη. Όμως οι γύπες γείτονες προς τους οποίους η Ελλάδα έδωσε απλόχερα βοήθεια την εποχή των σεισμών, καραδοκούν. Περιμένουν έτοιμοι οχι για να βοηθήσουν αλλά να αρπάξουν. Τώρα είναι η ευκαιρία , θα σκέφτονται, που τα κονδύλια για την άμυνα έχουν αποκοπεί συνεπεία των οικονομικών μέτρων που επέβαλε η Τρόϊκα και η Ελλάδα αποδυναμώνεται στρατιωτικά. Τώρα, θα σκέπτονται, που για την Ελλάδα πρωτεραιότητα θα είναι η ανόρθωση της οικονομίας, είναι η ώρα της αρπαγής. Τώρα που η Ελλάδα είναι δεμένη χειροπόδαρα είναι η ώρα των «γενναίων» που πιθανό να κτυπήσουν. Γιαυτό πρέπει να επαγρυπνούμε.
Παράλληλα όμως εμείς εδώ στην Κύπρο τί κάνουμε στο επίπεδο Ηγεσίας; Τρωγόμαστε ποιός θα κάθεται στην «καρέκλα» το 2013, εφόσον βεβαίως θα υπάρχει τότε «καρέκλα» για να καθήσει ο οιοσδήποτε. Δεν πρέπει εμείς εξαιτίας της ανεύρεσης Φυσικού Αερίου να πετούμε στα σύννεφα και να ζούμε στο δικό μας κόσμο χωρίς να μας ενδιαφέρει τί θα απογίνει η Ελλάδα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αν η Ελλάδα χαθεί, θα χαθεί και η Κύπρος.
Γιαυτό, επιβάλλεται όσο υπάρχει ακόμη χρόνος να βοηθήσουμε την Ελλάδα.Επιβάλλεται η αμυντική ικανότητα του Ελληνικού Κράτους να διατηρηθεί, να μείνει ανεπηρέαστη απο την οικονομική κρίση και να ενισχυθεί. Ταυτόχρονα πρέπει η άμυνα της Ελλάδας να επεκταθεί ώστε να καλύπτει και την Κύπρο.
Εφόσον οπως λέει και η λαϊκή ρήση , ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται, ας δώσει η Κύπρος στην Ελλάδα ενα απο τα δεκατρία οικόπεδα της ΑΟΖ που διαθέτει με τη συμφωνία οτι:
– Τα χρήματα απο το αέριο και το πετρέλαιο να αξιοποηθούν πρώτα για την συντήρηση και ανάπτυξη της άμυνας με ενεργοποίηση και του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου
– Τα χρήματα να αξιοποιηθούν για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους οι οποίοι αποτελούν και την εγγύηση για το μέλλον.
Μέσα σε αυτά τα πλάισια το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια χαιρετίζει τη συγκινητική λαίκή αλληλεγγύη προς τους Ελλαδίτες αδελφούς και καλεί τους Κερυνειώτες πρόσφυγες να δώσουν απο τα υστερήματά τους και να συνδράμουν την εκστρατεία αποστολής τροφίμων και ειδών ένδυσης και υπόδησης που έχει εξαγγελθεί απο την εκκλησία και άλλους φορείς.
πηγή: Δελτίο Τύπου Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια (14/02/2012) «Δώσε Κύπρος ένα “οικόπεδο” στην Ελλάδα. Η Ελλάδα πρέπει να σταθεί στα πόδια της»
Ηλεκτρονική διεύθυνση άρθρου: http://www.efylakas.com/archives/11662
ΑΦΟΥΣΙΑ
Μοιραστείτε το!

2 comments to Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που σκέπτονται πατριωτικά και σαν τέτοια σκέψη την χαιρετίζουμε.Επιτέλους ο εθνομηδενισμός πρέπει να εκλείψει.

  • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,,ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΥΤΟ,,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ,, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕ,,ΓΙΑΥΤΟ Η ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ,,,ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ…..Κ..Σ….

  • Η κοροϊδία δεν έχει τέλος. Καταγγελία του Ρωμανιά στο extra3 ότι οι αναλογιστικές μελέτες των επικουρικών ταμείων ,αφού απηλλάγησαν οι διοικήσεις για τα δομημένα-κλεμένα, δείξανε επάρκεια 60 ναι εξήντα ετών μπροστά. Λαέ ξύπνα σου κλέβουν τα λεφτά σου, ξύπνα μωρέ ραγιάς θα καταντήσεις έρημε.
    ΑΦΟΥΣΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>