«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η απατεώνες πολιτικοί μαδάνε την μαργαρίτα και δουλεύουν τον λαό! Μήπως του αρέσει του λαού;;;;;

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον βουλευτή

Μας δίνουν παιχνίδι να παίζουμε και αυτοί με την άνεσή τους κάνουν προδοσίες, μαχαιρώνοντας την Ελλάδα πισώπλατα!

Ρεπορτάζ: Κωνσταντάτου Μαριάνθη
Κλειστό συνεχίζει να κρατά το στόμα του ο βουλευτής που έβγαλε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ τον Μάιο του 2011, παρά το γεγονός ότι οι πιέσεις γύρω του είναι πια ασφυκτικές.
Ήδη ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννης Διώτης διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί αν το ποσό του 1 εκατομμυρίου δικαιολογείται από τα δηλωθέντα εισοδήματα του βουλευτή.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής έχει συνομιλήσει αρκετές φορές με τον επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος κ. Παναγιώτη Νικολούδη, ο οποίος επιμένει ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει το όνομα γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ποινικό αδίκημα, όπως υποστηρίζει, αφού αφενός δεν έχει ολοκληρώσει την έρευνα του και αφετέρου δεν πρόκειται για στοιχεία που έχει από δική του έρευνα αλλά για στοιχεία τα οποία απέκτησε μετά από καταγγελία. Συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή, ο κ. Φίλιππος Πετσάλνικος εξήγησε ότι ο κ. Νικολούδης δεν θα αποκαλύψει το όνομα ακόμα και αν κληθεί από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αρμόδιος για τα πόθεν έσχες κ. Βαγγέλης Αργύρης από την πλευρά του, έχει ζητήσει από τους ορκωτούς ελεγκτές να «ξεσκονίσουν» τα πόθεν έσχες του 2011 προκειμένου να διαπιστώσουν εκροές καταθέσεων προς το εξωτερικό και συγχρόνως από την Τράπεζα της Ελλάδας και το Υπουργείο Οικονομικών να διερευνήσουν αν στις λίστες με εκείνους που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό περιλαμβάνονται και βουλευτές. «Η ανακοίνωση του ονόματος θα γίνει αφού ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία» τόνισε ο κ. Αργύρης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
Πηγές του Υπουργείου Οικονομικών πάντως τόνιζαν ότι το Υπουργείο δεν διαθέτει λίστες με όλα τα εμβάσματα που έχουν σταλεί στο εξωτερικό μέσα στο 2011. «Πρέπει και εμείς να ζητήσουμε τα στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδας, αλλά επειδή υπάρχει το απόρρητο θα πρέπει να υποβληθεί συγκεκριμένο ερώτημα. Αλλά και αυτό πρέπει να γίνει με προσοχή για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα», έλεγαν στο real.gr.
Την ίδια ώρα, η ονοματολογία που ξεκίνησε την Δευτέρα το βράδυ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση δημιουργώντας κλίμα εκνευρισμού και καχυποψίας στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.
Μεγάλη μερίδα βουλευτών, ανάμεσα τους οι κ.κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος και Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, απευθύνει έκκληση στον ίδιο τον βουλευτή να αποκαλυφθεί προκειμένου να μην ενοχοποιείται συλλήβδην το πολιτικό σύστημα.
Να δοθεί στην δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή που έβγαλε 1 εκ. ευρώ στο εξωτερικό καθώς όλα τα ονόματα βουλευτών που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό ζητούν με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής 8 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Στην επιστολή, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Αμοιρίδη, οι βουλευτές αναφέρουν ότι : «είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν οι πολίτες ότι το κοινοβούλιο ανταποκρίνεται στον ρόλο του και οι πολιτικοί αντιλαμβάνονται τις ανησυχίες των πολιτών σε θέματα πλήρους διαφάνειας για το πολιτικό δυναμικό» και για τον λόγο αυτό ζητούν να διευκρινιστεί το θέμα που έχει προκύψει με το όνομα του βουλευτή με το 1 εκ ευρώ αλλά και να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα εκείνων των βουλευτών που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό.
«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι την ώρα που ζητούνται συνεχώς θυσίες από τους Έλληνες πολίτες οι εκπρόσωποι τους στο κοινοβούλιο οφείλουν να έχουν κρυστάλλινες θέσεις σε θέματα διαφάνειας», καταλήγουν οι βουλευτές. Την επιστολή υπογράφουν οι κ.κ. Γιάννης Αμοιρίδης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Χρήστος Μαγκούφης, Τσετίν Μάτατζη, Γιώργος Παπαμανώλης, Θόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Βασίλης
Η πληροφορία πάντως που κυκλοφόρησε την Τετάρτη το βράδυ ότι πρόκειται για γυναίκα πολιτικό προς το παρόν τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνεται.
Από χθες το απόγευμα κυκλοφόρησε ακόμη μία πληροφορία ότι πρόκειται για ζευγάρι από το οποίο ένας από τους δύο είναι πολιτικός. Ωστόσο ούτε αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε.
http://www.real.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>