«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καραμανλής και τα ζώα!!! Όχι τα τετράποδα τα δίποδα!

Τώρα μπορείτε να ξέρετε την αιτία την σημερινής κατάντιας! Όταν η πολιτική έχει φτάσει στο επίπεδο της νυχτερινής Συγγρού! Όταν η πολιτική δεν έχει καμιά διαφορά από τις Τρανσέξουαλ! όταν υπάρχει λαός ακόμα και σήμερα που ζει και ονειρεύεται για την σωτηρία του άτομα που έχουν την πολιτική εμβέλεια της πατσαβούρας που σφουγγαρίζουν τις τουαλέτες της λαχαναγοράς, καλά μας κάνουν! Σκεφτείτε την μόρφωση αυτού του λάου πόσο ψηλά φτάνει να επιτρέπει να υπάρχουν στο πολιτικό στερέωμα, Σημίτης, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, Παπαρήγα, Καρατζαφέρης με όλα τους τα παρακλάδια!!! Βάραμε Πασά μου να αγιάσω!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει ο Καραμανλής!
Τη συγκέντρωση υπογραφών για την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε μια ομάδα πολιτών… μέσω facebook, προκαλώντας αναταραχή στη Συγγρού!
Στην συγκεκριμένη, μάλιστα, σελίδα παρατίθεται και ειδική φόρμα, που καλούνται οι επισκέπτες του ιντερνετ να συπληρώσουν, προκειμένου η διαδικασία να έχει επίσημα χαρακτηριστικά.
«Συμμετέχουμε στην ψηφοφορία με μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσουμε ικανό αριθμό Ελλήνων Πολιτών ώστε να αναγκαστεί ο Κώστας Καραμανλής να επιστρέψει στην Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας για τη Σωτηρία της Ελλάδας», επισημαίνεται στο εισαγωγικό σημείωμα της σελίδας που τιτλοφορείται «Συλλογή Υπογραφών Για Επιστροφή Του Ηγέτη».
«Συγνώμη που δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις αλλά ό σκοπός είναι πάρα πολύ σοβαρός και άς με συγχωρέσετε. Στη ψηφοφορία μπορούν να συμμετάσχουν όλα τά μέλη της οικογένειας, φίλοι, συγγενείς, τοπικές οργανώσεις με κάθε μέλος τού ξεχωριστά. κ.τ.λ. αρκεί νά είναι άνω των 18 ετών. Στο σημείο όπου αναφέρει αριθμός δελτίου ταυτότητας μπορείτε νά βάλετε τον αριθμό τού τηλεφώνου σας», καταλήγει στο σημείωμα.
http://www.kentrinews.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>