«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Το Μνημόνιο σημαίνει περισσότερο πόνο για την Ελλάδα, χωρίς κανένα κέρδος”!

24-02-2012 12:04:38
«Περισσότερος πόνος, χωρίς κανένα κέρδος για την Ελλάδα». Αυτή είναι η ουσία της έκθεσης του έγκυρου Κέντρου Οικονομικής και Πολιτικής Έρευνας (Center for Economic and Policy Research) σε ότι αφορά την επιβολή του νέου μνημονίου στην Ελλάδα.
Η έκθεση υπογράφεται από τους Mark Weisbrot και Juan Antonio Montecino, είναι εξαιρετικά αναλυτική και καταλήγει ότι είναι πρωτοφανές να ζητείται από μία χώρα να εισέρχεται σε έναν φαύλο κύκλο εσωτερικής υποτίμησης, με διαρκή ύφεση, ως συνταγή για την εξυγίανση της οικονομίας της. “Περισσότερο ως προσπάθεια να πέσει η τιμή του εμπορεύματος ποτ ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει, θυμίζει η όλη προσπάθεια”!
Το οικονομικό think tank στο οποίο συμμετέχουν διεθνείς και διακεκριμένοι οικονομολόγοι αναρωτιέται σε δημοσίευμά του, αν τελικά αξίζει η παραμονή στο ευρώ τα κόστη αυτής της δημοσιονομικής πολιτικής και της εσωτερικής υποτίμησης.
Επισημαίνει δε, ότι παρά το γεγονός ότι η συμφωνία που υπογράφηκε στις Βρυξέλλες πριν λίγες μέρες επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφύγει τη χρεοκοπία τον Μάρτιο, υπάρχουν πολλές και βάσιμες αμφιβολίες για το κατά πόσο το εν λόγω πρόγραμμα θα οδηγήσει τελικά τη χώρα στην ανάπτυξη, στην βιωσιμότητα του χρέους και στην ικανότητα να επανακάμψει στις αγορές, από την στιγμή που πρωταρχικός στόχος των δανειστών είναι η …ύφεση!
«Το πιο σημαντικό πρόβλημα με τις δεσμεύσεις στις οποίες έχει προβεί η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι η κυβέρνηση έχει μειώσει και προτίθεται να συνεχίσει να μειώνει τον προϋπολογισμό, την ώρα που η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση. Η τελευταία συμφωνία δεν θα βοηθήσει στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αντίθετα θα την επιδεινώσει».

http://www.defencenet.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>