«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συμφωνία για το ξεπούλημα

21/02/2012 — ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ

Αντιγράφω-συμφωνώντας σε μεγάλο βαθμό – τις σκέψεις φίλης:
«Και συμφωνήσαμε! Περί του πρακτέου»

Να μας τα πάρουν όλα για τα επόμενα 20, 30 ή 40 χρόνια. Ότι θα μας κόψουν τις συντάξεις και τους μισθούς, και ότι θα υποβιβάσουν τα κατώτατα όρια αποδοχών (κυρίως για τους νέους!), και μιλάμε πάντα για τους αμειβόμενους με μισθό.
Δεν μιλάμε για δημιουργία επιχειρήσεων, δεν μιλάμε για δημιουργία νέων οικογενειών. Δεν μιλάμε για ανάπτυξη, ούτε για ζώσα κοινωνία.
Μιλάμε κυρίως για το πόσα θα δώσουμε σ’ ένα κράτος αναξιόπιστο, για να δανειστεί από δανειστές άπληστους, που τους παρακαλούμε να μας δανείσουν για να μισθοδοτούμε ανθρώπους που δεν τους μάθαμε να επιχειρούνκαι να αποδίδουν, για να έχουμε να δίνουμε μίζες σε όσους εξυπηρετούν τις πολιτικές των κομμάτων, για να διαχειρίζονται τα δάνεια οι διαχειριστικοί πολιτικοί σχηματισμοί, ακόμη και προς πλουτισμό των στελεχών τους, στελεχών που προκαλούν με την πολυτέλεια, την αμεριμνησία και τη χλιδή τους, την αναίδεια,την προπέτεια και την αμετροέπειά τους.
Όχι κύριοι, η ζωή μας δεν έφτασε στα επίπεδα του 2005. Πολύ χειρότερα. Ενώ σε τιμές καταναλωτικών αγαθών πρώτης ανάγκης είναι σύγχρονη-2012, σε αποδοχές προσεγγίζει τα επίπεδα του 1955. Τότε που οι γονείς μας ζούσαν σαν άθλο την κάθε μέρα επιβίωσης. Σήμερα είναι χειρότερα, γιατί εκείνοι είχαν όνειρα για μας. Ενώ εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε όνειρα για τα παιδιά μας.Το αντίθετο μάλιστα. Ενώ εκείνοι περίμεναν να φύγουν μέσα από την αγκαλιά μας εν ειρήνη από τον μάταιο τούτο κόσμο, εμείς δεν μπορούμε ούτε να φύγουμε. Δεν έχουμε γιατρούς, δεν έχουμε φάρμακα, δεν έχουμε ασφάλεια, δεν έχουμε προοπτική.Έχουμε όμως φόρους, φόρους, φόρους και περικοπές. Περικοπές επί των περικοπέντων εισοδημάτων!
Έχουμε εισφορές αλληλεγγύης, τρέχουσες και αναδρομικές! (Να δείτε, που, στο τέλος, το ποσόν της εισφοράς, θα φορολογηθεί ως εισόδημα, και δεν θα -έχουν τουλάχιστον το φιλότιμο να το- αφαιρέσουν από το φορολογητέο εισόδημα!).
Αναξιόπιστο πολιτικό σύστημα, αναξιόπιστα πολιτικά πρόσωπα, με μοναχικές κραυγές πολιτικής απελπισίας.
Εννοείται, βεβαίως, πως πρέπει να εξορθολογιστούμε επαγγελματικά, πολιτικά, οικονομικά, και κυρίως να ασχοληθούμε με την κατάκεφαλή (μας) πνευματική καλλιέργεια, σύμφωνα με «ευστοχώτατο» όρο του κ.Γιανναρά, αλλιώς δεν γίνεται να σωθούμε. Γιατί κινδυνεύουμε κυρίως από τον(ατομικό και συλλογικό) εαυτό μας. Από αυτόν, κανείς δεν μπορεί να μας σώσει!
Υπάρχει κανένας νέος Ρήγας, για να σαλπίσει ένα νέο Θούριο; Ή τουλάχιστον, ένας Μεταξάς (!),για να βάλει την Ελλάδα πάνω από τους δανειστές της, που ζητούν τη γή και το ύδωρ μας;
Αχ! Πατρίδα, χάθηκε ο Σολωμός σου, έσβησε πεινασμένος από τους Γερμανούς κι ο Παλαμάς σου. Αλλά, τουλάχιστον, ο τελευταίος μας άφησε το ποίημά του για να θρηνούμε, κάθε φορά που το χρειαζόμαστε: «Οι Λύκοι», το ξέρετε;».
Και για την αντιγραφή
Φιλαρέτη
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>