«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα»


Μέρα διεθνούς κινητοποίησης υπέρ της χώρας μας θα είναι το ερχόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ενώ τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, κάνουν στροφή 180 μοιρών αναφορικά με το σχέδιο για την έξοδο από την κρίση.
Αλλαγή κλίματος για τη χώρα μας στα διεθνή ΜΜΕ. To Bloomberg σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι το γερμανικό σχέδιο δεν λειτουργεί κι ότι ήδη, στη δημόσια συζήτηση στην Ελλάδα έχουν εισχωρήσει παραλληλισμοί των σύγχρονων Γερμανών με τους Ναζί.
Κάλεσμα στήριξης του ελληνικού λαού απευθύνει προς όλους λαούς της Ευρώπης και εργαζόμενους ο διευθυντής της γαλλικής εφημερίδας Ουμανιτέ, Πατρίκ Γιαρίκ.
Με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα», η κινητοποίηση γίνεται μέσω όλων των κοινωνικών δικτύων και γίνεται προσπάθεια να συντονιστεί μια τεράστια κινητοποίηση υπέρ της χώρας μας με τη συμμετοχή ακτιβιστών από όλη την Ευρώπη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σάββατο 18 Φλεβάρη, μέρα διεθνούς κινητοποίησης Είμαστε όλοι Έλληνες. Όταν επιτίθενται σε ένα λαό, επιτίθενται σε όλους τους λαούς
Στις 10 Φλεβάρη η μη εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας υιοθέτησε ένα νέο πακέτο μέτρων λιτότητας, τερατώδες και καταστροφικό, το οποίο υιοθετήθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (199 βουλευτές υπέρ, 101 κατά) στις 12 Φλεβάρη.
Με αυτό το νέο σχέδιο λιτότητας ο ελάχιστος μισθός μειώνεται κατά 22% και παγώνει για τρία χρόνια, οι συλλογικές συμβάσεις απλά καταργούνται, προβλέπονται 15.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα ενώ 150.000 θέσεις θα καταστραφούν μέσω μη ανανέωσης.
Ο Ελληνικός λαός ξεσηκώνεται με κουράγιο ενάντια σε αυτή την πολιτική της κοινωνικής τρομοκράτησης. Εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής των μίντια, οι διαδηλώσεις πολλαπλασιάζονται καθώς και οι γενικές απεργίες, παρ όλη την βίαια καταστολή.
Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από διεθνή αλληλεγγύη, στην οποία και καλούν.
Να απαντήσουμε σε αυτό το κάλεσμα! Είμαστε όλοι Έλληνες!
Η κινητοποίησή τους βρίσκει χτυπάει στον τοίχο μιας ευρωπαϊκής και διεθνούς δικτατορίας, αυτής των χρηματιστηριακών αγορών και της τρόικας (ΕΕ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα, ΔΝΤ) που επέβαλλαν στον Ελληνικό λαό τα μέτρα λιτότητας καθώς και μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση.
Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, και συγκεκριμένα η Γαλλική κυβέρνηση, είναι συμμέτοχες σε αυτή τη δικτατορία και εφαρμόζουν και σε άλλες χώρες πολιτικές που ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση. Η Ελλάδα δεν είναι γι’ αυτούς παρά ένα εργαστήριο πριν τη γενίκευση. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμα με το εγχείρημα της νέας Ευρωπαϊκής Συνθήκης, που υποχρεώνει την εισαγωγή του «χρυσού κανόνα» στα συντάγματά μας.
Εμείς επίσης, όπως και οι Έλληνες, αρνούμαστε να θυσιάσουμε το λαό στο βωμό του χρήματος.
Να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
Αφήστε τον PC σας, ελάτε στην κινητοποίηση!»

http://www.polispress.gr/

Μοιραστείτε το!

9 comments to «Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα»

 • Μόνο το γέλιο μας έμεινε…

  Όταν οι μαθητές έχουν κέφια…

  Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα. (Γυμνάσιο Αθήνας)

  Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά. (Γυμνάσιο Πάτρας)

  Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικό, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του. (Γυμνάσιο Θεσπρωτίας)

  Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Έλληνας ποιητής που γεννήθηκε στη Λιβύη της Αλεξάνδρειας. (Γυμνάσιο Αθήνας)

  Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι’ αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

  Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του ηττήθηκαν, γιατί οι Θερμοπύλες ήτανε πολυπληθέστεροι σε αριθμό. (Γυμνάσιο Αθήνας)

  Την Οδύσσεια την έγραψε ο Οδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης. (Γυμνάσιο Λαμίας)

  Tα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήταν μικρά αγγελάκια που πετούσαν δεξιά-αριστερά στο πλάι των μεγάλων αγγέλων. Τα Χερουβίμ χερούβιζαν (δεξί πέταγμα) και τα Σεραβίμ σερούβιζαν (αριστερό πέταγμα). Στην ανάγκη υπήρχαν και τα Πτερουβίμ για πέταγμα κατευθείαν στη μέση. (Γυμνάσιο Κορίνθου)

  Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι. (Γυμνάσιο Αθήνας)

  Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε. (Γυμνάσιο Καλαμάτας)

  Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι. (Γυμνάσιο Κορίνθου)

  Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλ. με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο. (Γυμνάσιο Αθήνας)

  Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό. Παθητική φωνή: Ο λαγός με κυνηγάει. (Γυμνάσιο Κορίνθου)

  Οι βιταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

  Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά. (Λύκειο Ξάνθης)

  Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να.(Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

  Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα του Βόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδες και 3 φώκιες। (Γυμνάσιο Αθήνας)

  Ερώτηση: “Τι γνωρίζετε για τις εικονομαχίες;”

  Απάντηση: “Εικονομαχίες ήταν οι μάχες που έκαναν οι λαοί για τις εικόνες.

  Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζε και τις εικόνες”. (Γυμνάσιο Αθήνας)

  Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ”. (Γυμνάσιο Αργοστολίου)

  Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)

  Ο Κουστώ είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δεν κατοικούσε στην Ιθάκη, και για το λόγο αυτό οι περιπέτειές του δεν λέγονται Οδύσσειες, αλλά Κουστωδίες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)

  Η μάνα του Ρασπούτιν ήτανε η ρασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας. (Γυμνάσιο Καρδίτσας)

  Ο Κορινθιακός Κόλπος ευρίσκεται τελείως κατά μήκος. (Γυμνάσιο Πάτρας)

  Το φοβερότερο όπλο των αρχαίων Αράβων ήταν ο Ευνούχος.

  Οι Έλληνες εφεύρεσαν τη γεωμετρία για να αποφύγουνε την άλγεβρα που ήτανε αράπικη.

  Η βαρύτητα είναι πιο δυνατή το Φθινόπωρο. Τότε βλέπουμε τα μήλα να πέφτουν ομαδικά.

  σχόλιο: ..και η Ελλάδα τραβάει τα μαλλιά της
  ΑΦΟΥΣΙΑ

 • dimitris

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΠΛΕΝΕΣΤΕ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΞΕΣΗΚΩΝΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ; ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ;
  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ; ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ

 • κουρεμένος

  Δεν τους λέμε εμείς Ναζί, οι ίδιοι οι Γερμανοί από μόνοι τους κάνουν σύγκριση με την προπολεμική ύφεση. Ήδη από το Νοέμβριο του 2011 σε συνέδριο που έγινε στο Δουβλίνο, ο Gabriel (SPD) μεταξύ άλλων έλεγε: Τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι τρελά και δείχνουν ότι η Ευρώπη δεν έμαθε το μάθημά της από την άνοδο του Ναζιστικού Κόμματος. Σύγκρινε την κατάσταση στην Ελλάδα με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης όταν ο καγκελάριος Μπρούνινγκ που έκανε περικοπές στους προϋπολογισμούς κατά τη διάρκεια της μεγάλης ύφεσης, κατέληξε η Γερμανία να έχει 6 εκατομμύρια άνεργους. Οι περικοπές του Μπρούνινγκ συνέβαλαν στην άνοδο του Ναζιστικού Κόμματος που πήρε την εξουσία το 1933. Άσκησε κριτική στη χώρα του που συσσώρευσε 1τρις ευρώ σε αποταμίευση, που θα μπορούσε να είχε επενδυθεί στην πραγματική οικονομία, όμως πήγε σε επενδύσεις υψηλού ρίσκου και σε ακίνητα. Είπε επίσης ότι οι πολίτες δικαιούνται να ρωτήσουν ποιοι τους κυβερνούν οι κυβερνήσεις ή οι αγορές; Η πρότασή του είναι να επιβληθεί φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές που θα χρησιμοποιηθεί για επενδύσεις.

  http://www.irishtimes.com/newspaper/world/2011/1102/1224306912730.html

  Βέβαια όλα αυτά τα είπε εκ του ασφαλούς, προεκλογικά, οι εκλογές αργούν.

 • dimitris

  ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ;

  • Καλημερα Δημήτρη. Τι θέλεις να σου εξηγήσω φίλε μου για τον αναγνώστη Κουρεμένο, για ποιο θέμα συγκεκριμένα, και καλά θα είναι να είναι σαφές το ερώτημα για να σου απαντήσει ο ίδιος. Όσο για τον ΑΦΟΥΣΙΑ είναι συνεργάτης της ιστοσελίδας και άμα μας πεις για ποιο θέμα θα σου απαντήσει; Στο θέμα του συνταγματάρχη καλά θα είναι να μην τον χουγιάξουμε άσε να δούμε τι θα κανουν; Και εγώ έχω την ίδια γνώμη με σένα αλλά δεν έχουμε και τίποτα καλύτερο να ξεκινήσουμε, μπορεί αυτός να άργησε αλλά κάτι καλό να βγει;;;

  • κουρεμένος

   Τι δεν καταλαβαίνεις; Περίπου συμφωνεί με το δικό σου για την έξωθεν συμπαράσταση. Δεν μου αρέσει που προβάλλονται, και στα διεθνή ΜΜΕ, οι Έλληνες σαν να είναι τα γουρούνια, οι κακοί, οι σπάταλοι, οι πρώτοι και βασικοί που δαιμονοποιούν την Μέρκελ επειδή δεν τους συμφέρει η πολιτική της. Ο ίδιος ο λαός της – και όχι μόνο – την έχει κράξει προ πολλού. Την κράζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη χώρα της. Υποθέτω ότι εκφράζουν μια μεγάλη μερίδα των πολιτών τους. Άρα δεν είμαστε εμείς μόνο που χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή τους. Μάλλον εκείνοι χρειάζονται τη δική μας. Ίσως περισσότερο. Εμείς έτσι κι αλλιώς μπουρδέλο γίναμε, τι άλλο έχουμε να χάσουμε; Εκείνοι έχουν να χάσουν πολύ περισσότερα.

   • Καλημερα…. φίλε μου κρατάω το ετσι και αλλιώς; Μπορεί να σημαίνει ότι ας κανουν ότι θέλουν, ή ετσι και αλλιώς να κανουμε ντου και να μην μείνει όρθιο τίποτα; Ξέρετε φίλοι μου από αυτή την ιστοσελίδα δεν πρόκειται να δείτε ίχνος δειλίας, το μόνο που μπορεί να μην ανέβη είναι κατηγορίες και προστυχιές, κατινίστικα χωρίς στοιχεία, δεν με ενδιαφέρει να κάνω ντόρο για τον γάμο του καραγκιόζη, αλλά ευελπιστώ σε ένα διάλογο εποικοδομητικό από φίλους που έχουν την ίδια αγωνία με μένα για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, αλλά και για εμάς, δεν είναι άδικο γιατί το θέλουν οι προδότες να στερηθούμε την χαρά μια ήρεμης ζωής, όσα και λάθει να έχουμε κάνει, εκτός από απάτες και προδοσίες. Τα λάθει δεν διορθώνονται με άλλα λάθει αλλά με καλούς συνομιλητές υπεύθυνους, γνώστες του κινδύνου που διατρέχουμε. Άμα βγάλουμε τα ξίφη μας μεταξύ μας και θα το ονομάζουμε διάλογο θα έχουν κερδίσει οι εχθροί μας ντόπιοι και ξένοι. Μπορούμε να κάνουμε προτάσεις που να έχουν πρόσφορο έδαφος είτε για λαϊκή επανάσταση είτε για κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Εγώ προσωπικά έχω καταθέσει κατά καιρούς τις απόψεις μου από πριν από τους κατευθυνόμενους αγανακτισμένους και μιλώ για τους διοργανωτές και όχι για τον λαό που ανταποκρίθηκε!!! Η πρόταση μου υγείες, νόμιμη και 100% αποτελεσματική. Και δεν μπορεί καμία κουφάλα να μας ενοχλήσει όσο και να το παλεύει. Σκεφτείτε τοπικούς πυρήνες με επικεφαλής πατριώτες με σώφρον ως προς τας φρένας τους, να έχει σε βάρδιες ανθρώπους που θα απαρτίζονται από 10- 20 άτομα και θα είναι επί 24 ώρες κολλιτσίδες σε όλα τα τοπικά λαμόγια βουλευτές, χωρίς να βρίζουν να λένε γιατί μας πρόδωσες ακίνητοι και με την Ελληνική σημαία στο πέτο, ούτε σημαιάκια με ρόπαλα ούτε τίποτα, μπορούν να έχουν μαζί τους όσοι θέλουν και μπορούν και τα παιδιά τους, την μάνα τους τα αδέλφια τους να αισθανθούνε και αυτοί ότι προσφέρουν με τον τρόπω τους κ.α. Όπου και να πηγαίνουν και εμείς από πίσω, στα μαγαζιά, στην διασκέδαση, σε ομιλίες και θα λέμε μόνο ακίνητοι γιατί μας πρόδωσες. Είναι σίγουρο ότι θα έχουν εφιάλτες και πολιτικά αλλά κυρίως οικογενειακά. Το κυριότερο θα είναι ότι δεν θα υπάρχει κεντρικός αρχηγός οι αρχηγοί, για να τον κανουμε νοματαίο όπως συνήθως γίνετε μεχρι σήμερα και θα επιδιώκουμε να ταρακουνήσουμε τις συνειδήσεις των οικογενειών τους. Εγώ καλές κακές κάνω συγκεκριμένες αγωνιστικές προτάσεις, περιμένω και από τους φίλους αναγνώστες το ίδιο για να βρούμε τον δρόμο μας.

    • κουρεμένος

     Πολύ καλή η πρότασή σου φίλε (για μένα παραμένεις φίλος παρόλο που διαφωνούμε σε μερικά). Επίτρεψέ μου όμως να πω τη γνώμη μου. Η ιδέα σου θα πιάσει σε νέους βουλευτές όμως είναι εκείνοι που ευθύνονται λιγότερο. Οι παλιοί έχουν αποδείξει πόσο χοντρόπετσοι και ανάλγητοι είναι προ πολλού. Υπάρχει και κάτι άλλο. Σκέψου σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι. Νέοι –εργαζόμενοι του ιδιωτικού- φεύγουν ήδη έξω για κάτι καλύτερο. Ποιοι θα μείνουν πίσω με «σώας τα φρένας»; Έχουν σωφροσύνη όσοι ήταν εξαρτημένοι μέχρι σήμερα από το πελατειακό σύστημα των εποχιακών προσλήψεων; Πολλοί εξ αυτών είναι πλέον νεόπτωχοι με ευθύνη των βουλευτών τους αλλά και δική τους. Πώς θα ξεκολλήσουν στα 45-50-55 τους χρόνια από την παλιά νοοτροπία; Εγώ τους βλέπω να πηγαίνουν στα μέρη που λες, όχι για να κράξουν τους πολιτικούς, αλλά για να τους ρωτήσουν «καμιά θεσούλα πότε;» Δεν το κατακρίνω αυτό που κάνουν, διότι βρίσκονται σε κατάσταση ανασφάλειας και παραίτησης, μια κατάσταση που τους εμποδίζει προς το παρόν να λειτουργήσουν αυτόνομα. Απλά δεν πιστεύω οτι θα συνέλθουν άμεσα για να δούμε τα αποτελέσματα που προσδοκάς.

     • (για μένα παραμένεις φίλος παρόλο που διαφωνούμε σε μερικά). Επίτρεψέ μου όμως να πω τη γνώμη μου). φίλε μου όλη η ουσία είναι αυτή σου η φράση! Και αν την πειστευαν η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θα είμαστε σε αυτή τη θέσει. Η ομαδικότητα που την θεωρώ το καλύτερο συναίσθημα του ανθρώπου στην περίπτωση του σκέφτομαι είναι φασισμός. Αλίμονο αν σκεφτόμαστε όλοι ίδια θα είμαστε ζόμπι, δεν θα γεννιόταν τίποτα, και θα σαπίζαμε. Από την διαφορετικότητά μας έρχεται η άμυλα και η αναγέννηση. Στο δια ταύτα, αυτοί οι δωσίλογοι με τα κολαούζα τους δυστυχώς θα το τραβήξουν μεχρι τέλος. Για να προστατέψουν το κεφάλι τους και τα κλεμμένα, θα θυσιάσουν όλο τον Ελληνικό λαό έστω και αν μείνουν μόνο οι 300 από τα 10.000.000. Έλληνες. Το κακό βρίσκετε φίλε μου στο ότι το 75% του λαού δεν ξέρει από διαδίκτυο για να μάθει ή να κάνει διάλογο όπως κάνουμε εμείς, άρα βαράω στο γάμο του Καραγκιόζη.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>