«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο διάβολος βάζει την ουρά του ή εμείς βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος;;;;

Αφού έχουν δική τους εταιρεία εμείς γιατί τους πληρώνουμε;;;

Σήμερα κατέβηκα να πάρω κάτι μυρωδικά από την αγορά και συνέβησαν κουφά γεγονότα μπήκα σε ένα Σουπερ Μάρκετ όχι Ελληνικής προέλευσης και με το που μπήκα μέσα ήταν παπάδες καλοθρεμμένοι, το κοίταγα και δεν το πίστευα! Από ενδιαφέρον και γιατί με ενδιαφέρει το θέμα, κάθισα και παρατήρησα ότι όλος ο κόσμος έπαιρνε μερικά απαραίτητα, μετά μεγάλου ψαξίματος και οι παπάδες με τις καλοθρεμμένες συζύγους είχαν το καροτσάκι και έπαιρναν σβάρνα τα ράφια χωρίς να κοιτάξουν ούτε μια φορά τις τιμές! Ποιο πολύ ήταν οι παπάδες παρά οι άλλοι πολίτες! Και λέω άντε τώρα να το γράψεις θα σε πουν λαϊκιστή. Όμως επειδή η πρόκληση είναι μεγάλη, όχι γιατί τρώνε όπως έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος, αλλά γιατί εγώ που μου δίνουν φιλοδώρημα σύνταξη αυτούς τους ευτραφής κηφήνες τους ταΐζω! Αν κύριοι θέλετε να πληρώνετε μια μερίδα πολιτών, να τους βάλετε να δουλέψουν σε νοσοκομεία τραυματιοφορείς και άλλες απαραίτητες εργασίες που υπάρχουν στα νοσοκομεία και μάλιστα τώρα που έχουν διώξει κόσμο! Αν δεν θέλετε να τους απασχολείτε, να σταματήσετε να τους πληρώνετε από το δικό μου αίμα! Αυτές οι αναχρονιστικές μέθοδοι πρέπει να σταματήσουν. Αν θέλουν να είναι παπάδες δεν τους εμποδίζει κανένας να πηγαίνουν για μεροκάματο και ας κάνουν και το έργο στο πιστεύω τους. Και μην διανοηθεί κανένας να μου πει ότι λαϊκίζω ή είμαι με αυτούς που δεν σέβομαι την θρησκεία του καθενός, γιατί θα κάνει τραγικό λάθος. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που σέβομαι και πιστεύω με ευλάβεια το πιστεύω του καθενός, αλλά στο σπίτι του και για πάρτη του ο καθένας! Και κυρίως σε ένα καινούργιο σύνταγμα αυτό που θα είναι στα πρώτα του άρθρα θα πρέπει να είναι η θρησκεία έξω από το κράτος, και να νομοθετηθεί με σοβαρότητα η προστασία του ατομικού πιστεύω του καθενός. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Μιλάμε για καινούργιο δημοκρατικό σύνταγμα και κανένας δεν αναφέρει τον πρώτο και μεγαλύτερο εκδημοκρατισμό από τον διαχωρισμό κράτους εκκλησιάς;;; Βλέπεις  τα κουκιά ρε γαμώτο είναι πολλά !!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο διάβολος βάζει την ουρά του ή εμείς βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος;;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>