«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένα τσούρμο δουλέμποροι και κυνηγοί κεφαλών με τον τίτλο Ευρωπαίοι ηγέτες εκτελούν συμβόλαιο θανάτου της Ελλάδος


Ένα τσούρμο δουλέμποροι, κυνηγοί κεφαλών που φέρουν τον τίτλο Ευρωπαίοι ηγέτες σε ένα καταγώγιο που το ονόμασαν Ευρώπη, με εντολή του ιθύνων νου την Αμερική, εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου της Ελλάδος, ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα! Τη λέξη Ευρώπη δικαιούνται να την λένε οι λαοί της Ευρώπης, όχι οι προδότες ηγέτες της. Η Αμερική έχει δώσει σαφείς εντολές, εσείς θα ξεσκίζετε την Ελλάδα και εγώ θα της βάζω γάζες στις πληγές δήθεν σας φίλη της! Δυστυχώς οι προδότες Έλληνες ηγέτες συνεργάζονται σε αυτήν την προδοσία! Εδώ βλέπουμε και την διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας, χώρες που θέλουν να λέγονται Ευρώπη να απειλούν την χώρα που είναι η αληθινή Ευρώπη, να την διώξουν από την Ευρώπη. Τώρα πως θα το κάνουν αυτό, μόνο οι κυνηγοί κεφαλών ξέρουν! Οι ευρωπαϊκοί λαοί ξέρουν ποια χώρα δικαιούται να λέγετε ευρωπαϊκή και πια χώρα τους έκανε Ευρωπαίους, αλλά δυστυχώς και οι ευρωπαϊκοί λαοί κινδυνεύουν από ένα τσούρμο δουλεμπόρους να ξανά γυρίσουν στον μεσαίωνα. Η Ελλάδα για μια φορά ακόμα καλείται να βγάλει τα κάρβουνα από την φωτιά! Αυτά που κατηγορούν την Ελλάδα οι ντόπιοι προδότες και οι ξένοι ανθέλληνες είναι ψεύδη και γελοιότητες. Ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, αχάριστοι, διεφθαρμένοι, κακομαθημένοι, κ.α. Η Ελλάδα χώρα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, ιστορικά έχει δεχτεί αναίτια γενοκτονίες και εγκληματικές επιθέσεις με απώτερο σκοπό τον αφανισμό της, γιατί δημιουργεί στους δουλέμπορος προβλήματα στις εγκληματικές ορέξεις τους. Σήμερα βλέπουμε να εξυφαίνεται μια τέτοια επίθεση κατά της Ελλάδος, που έχει σκοπό να είναι ο παραδειγματισμός τρομοκράτησης για όλη την γη. Μια ήττα πολιτισμική και εδαφική της Ελλάδος θα είναι καθοριστική για όλο τον κόσμο, για αυτό την εκθέτουν με εικονικά χρέη ως αφερέγγυα και διάφορα άλλα, για να αφαιρέσουν τα όπλα από τις αντιδράσεις των φιλελλήνων. Δυστυχώς δεν είναι σωβινισμός ότι η Ελλάδα καλείτε να σώσει την ανθρωπότητα για μια φορά ακόμα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ένα τσούρμο δουλέμποροι και κυνηγοί κεφαλών με τον τίτλο Ευρωπαίοι ηγέτες εκτελούν συμβόλαιο θανάτου της Ελλάδος

  • Σχόλιο:
    Μια πρόταση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου γίνεται πλατφόρμα για να δημιουργηθεί νόμος πέρα ως πέρα δικτατορικός σε καιρό δημοκρατίας.
    Ασφαλώς επί 35 χρόνια δεν ήταν(;) ικανοί να ελέγξουν τα καθάρματα εκείνα που χωρίς συνείδηση καταστρέφουν την χώρα εφαρμόζοντας μεθοδικά υπέρ εκείνων των πολιτικών κύκλων αυτά που ονομάζονται σόκ και δέος κατά την σχολή Φρίντμαν, που δυστυχώς διδάσκεται στις οικονομικές σχολές στην Ελλάδα.
    ΑΦΟΥΣΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>